MK 802 II ומתאם רשת קווית
שלום
קניתי מתאם רשת קווית ל MK802 חיברתי לראוטר אבל אני לא מצליח לקבל IP ב MK.
במצב HDCP לא מתקבל IP אוטומטי ובכיוון ידני אני רואה שה MK מתחבר לרשת אבל לא ניתן לעשות שום פעולה שקשורה לאינטרנט במכשיר (כאילו הוא לא מחובר).
וגם דרך הראוטר אני רואה שהוא לא מזהה את ה MK.
מה ניתן לעשות ?
קניתי מתאם רשת קווית ל MK802 חיברתי לראוטר אבל אני לא מצליח לקבל IP ב MK.
במצב HDCP לא מתקבל IP אוטומטי ובכיוון ידני אני רואה שה MK מתחבר לרשת אבל לא ניתן לעשות שום פעולה שקשורה לאינטרנט במכשיר (כאילו הוא לא מחובר).
וגם דרך הראוטר אני רואה שהוא לא מזהה את ה MK.
מה ניתן לעשות ?
קניתי מתאם כזה : http://www.ebay.com/itm/USB-RJ45-Lan-Ca ... ceRpt=true
והנורה נדלקת גם בראוטר וגם במתאם.
ניסיתי את המתאם בנייד והאמת היא שגם שם עדיין לא הצלחתי להפעיל אותו, אני אנסה שוב יכול להיות שהמתאם דפוק.
והנורה נדלקת גם בראוטר וגם במתאם.
ניסיתי את המתאם בנייד והאמת היא שגם שם עדיין לא הצלחתי להפעיל אותו, אני אנסה שוב יכול להיות שהמתאם דפוק.
*** סיני, עבור הנייד תנסה להתקין את הדרייברים של Dynamode USB-NIC-1427-100 מהקישור http://support.dynamode.com/?page_id=549.
מה שקורה עם הזבל הסיני הזה שהיצרנים הסינים לא רוכשים רשיון מהאיגוד שאחראי על התקני USB ולכן ההתקנים שלהם לא מזוהים כראוי ויש צורך להתקין דרייברים באופן ידני.
לדעתי אין סיכוי שיפעל לך באנדרואיד, תנסה לרכוש את המתאם של Dynamode סה"כ 45 ש"ח מKSP.
מה שקורה עם הזבל הסיני הזה שהיצרנים הסינים לא רוכשים רשיון מהאיגוד שאחראי על התקני USB ולכן ההתקנים שלהם לא מזוהים כראוי ויש צורך להתקין דרייברים באופן ידני.
לדעתי אין סיכוי שיפעל לך באנדרואיד, תנסה לרכוש את המתאם של Dynamode סה"כ 45 ש"ח מKSP.
תודה רבה, זו באמת הייתה הבעיה.dhead2009 כתב:*** סיני, עבור הנייד תנסה להתקין את הדרייברים של Dynamode USB-NIC-1427-100 מהקישור http://support.dynamode.com/?page_id=549.
לדעתי אין סיכוי שיפעל לך באנדרואיד, תנסה לרכוש את המתאם של Dynamode סה"כ 45 ש"ח מKSP....
קניתי מתאם מ KSP והוא עובד, אבל יש בעיה מוזרה אחרת, בבדיקת מהירות אני מקבל בחיבור קווי 6 מגה ובחיבור אלחוטי 45 מגה (יש לי 100 מגה אינטרנט)
*** סיני ! ואני אחזור על זאת, *** סיני !!!
עובדה שהמוצר כן עובד במערכת הפעלה WIN7 אם יודעים איזה דרייבר להתקין, הדרייבר של Realtek RD9700.
הסיבה לכך שהמוצר לא מזוהה אוטומטית היא שהוא מזדהה בפרוטוקול USB כמוצר של חברה שלא רשומה בשום מקום ודגם מוצר שלא קיים,
כי הסינים לא ישלמו אגורה לUSB-IF.
אם תפתח את המוצר תראה שאפילו על השבב של Realtek אין שום סימן זיהוי, לא שסימן הזיהוי נמחק בצורה כלשהיא אלא שמעולם לא הודפס.
אני לא יודע בכלל מה אני אמור להסיק מזה, Realtek מתביישת שהיא מוכרת לסינים או שהסינים מייצרים את השבב ללא תשלום תמלוגים ובלי אישור של Realtek.
נ.ב. תתבגר.
עובדה שהמוצר כן עובד במערכת הפעלה WIN7 אם יודעים איזה דרייבר להתקין, הדרייבר של Realtek RD9700.
הסיבה לכך שהמוצר לא מזוהה אוטומטית היא שהוא מזדהה בפרוטוקול USB כמוצר של חברה שלא רשומה בשום מקום ודגם מוצר שלא קיים,
כי הסינים לא ישלמו אגורה לUSB-IF.
אם תפתח את המוצר תראה שאפילו על השבב של Realtek אין שום סימן זיהוי, לא שסימן הזיהוי נמחק בצורה כלשהיא אלא שמעולם לא הודפס.
אני לא יודע בכלל מה אני אמור להסיק מזה, Realtek מתביישת שהיא מוכרת לסינים או שהסינים מייצרים את השבב ללא תשלום תמלוגים ובלי אישור של Realtek.
נ.ב. תתבגר.
אני בכלל לא מבין מה אתה רוצה ולמי אתה מדבר ??? וגם הסגנון שלך בכלל לא מתאים, מילא הייתה עוזר במשהו חוץ מלזרוק משפטים כמו "גם לא יעבוד לך" באוויר.tzah כתב:לא *** סיני ! עובדה גם רכשתם את המוצר.
אתם לא בודקים או מבררים ואח"כ בוכים. לא כל מתאם עובד , יש הבנה ??...
בכל מקרה, dhead2009 תודה על העזרה, אבל יש לך רעיון למה אני מקבל מהירות קווית כל כך נמוכה לעומת ה WI-FI ?
אני לא בטוח שאני יכול לעזור בזה,tzahi כתב:אני בכלל לא מבין מה אתה רוצה ולמי אתה מדבר ??? וגם הסגנון שלך בכלל לא מתאים, מילא הייתה עוזר במשהו חוץ מלזרוק משפטים כמו "גם לא יעבוד לך" באוויר.tzah כתב:לא *** סיני ! עובדה גם רכשתם את המוצר.
אתם לא בודקים או מבררים ואח"כ בוכים. לא כל מתאם עובד , יש הבנה ??...
בכל מקרה, dhead2009 תודה על העזרה, אבל יש לך רעיון למה אני מקבל מהירות קווית כל כך נמוכה לעומת ה WI-FI ?...
אבל הדבר הראשון שיש לבדוק הוא שאתה באמת מחובר ב100mbit ולא ב10mbit קווי,
זה בטח צריך להופיע לך איפשהו במע' האנדרואיד (אין לי שמץ איפה).
תוודא שכבל הרשת שאתה משתמש בו מתאים לתקשורת 100mbit (הכי פשוט זה לחבר אותו למחשב אחר ולבדוק)
אני הייתי מחבר את כרטיס הרשת לרכזת USB חיצונית איכותית שמוזנת מספק כוח עצמאי,
בעיות של אספקת מתח יכולות לפגוע בתקשורת USB, למרות שהייתי מצפה שבמקרה כזה כרטיס הרשת יפסיק להגיב באופן חלקי או לחלוטין, אך זה עדיין שווה בדיקה.
רצוי גם לבצע חיפוש בגוגל ולראות אם זו תקלה מוכרת, אולי ניתן לפתור זאת ע"י עדכון תוכנה או החלפת ROM (למרות שאני לא רוצה להמליץ לך על החלפת ROM אם אתה לא בטוח במה שאתה עושה, אינני בעל מכשיר כזה שאני יכול לייעץ לך).
שקול לבצע חיפוש לא רק ממוקד בבעיות עם כרטיס רשת חיצוני אלא גם בתקשורת USB עם התקנים כלשהם.
Dhead2009
לאיזה סגנון דיבור אתה מתכוון ? ציטוט : " *** סיני ! ואני אחזור על זאת, *** סיני !!!"
אני חוזר שנית ורושם ! אתם מתלוננים על כך שהמוצר *** אז באמת מדוע רכשתם אותו מלכתחילה ?
אתה רושם דברים לא מבוססים מחוסר ידיעה והבנה.
לאיזה סגנון דיבור אתה מתכוון ? ציטוט : " *** סיני ! ואני אחזור על זאת, *** סיני !!!"
אני חוזר שנית ורושם ! אתם מתלוננים על כך שהמוצר *** אז באמת מדוע רכשתם אותו מלכתחילה ?
אתה רושם דברים לא מבוססים מחוסר ידיעה והבנה.