best value for money ...

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
oronp פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 165
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

קושייה למומחים:
אני רוצה דווקא לאתגר מלמטה ... לגבי קניית טלויזיית סלון .
יחסית, כמעט ולא רואים אצלנו טלויזיה. מעט סדרות (מודה, מכור להאוס...), מעט סרטים (הוט), מעט עוד יותר DVD.
הנוכחית שבקה חיים, אין לי כל כוונה להיסחף ל-high end או ל-smart end, ולא הדגם החדיש ביותר....
..וגם איני זקוק לדגם עושה קפה (חיש לי כבר מכונת קפה משובחת מקצועית, אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי... :lol: ).
מעוניין בטלויזיה עד 46" (כי זה גודל הנישה המיועדת...), איכות תמונה טובה ככל האפשר (יודע שזה קצת סותר, כאמור לא בקטע של ניואנסים דקים, אבל יש לי עין רגישה לזיופי צבע ותמונה), רמקולים סבירים, תקציב סביב 3000 (יודע שזה מחיר השלט אצל חלקכם... (6) ).
בחנויות ניסו לעשות שטיפת מוח עם סמסונג, LG, טושיבה ופנסוניק, Plasma\ LCD\LED :מבולבל: :מבולבל: :מבולבל:
האמת, כולן נראות לי די דומה, כולן אותו מחיר פחות או יותר.
האם יש המלצות בעד או נגד חברות ודגמים קונקרטים (גם מבחינת אמינות), או שכולם באמת זהות למדי?
אשמח להשכיל ותודה מראש לעונים..

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #2 

בתקציב שלך אולי תוכל למצוא מסך מדבקה בגודל המבוקש שכנראה לא יהיה כל כך ערב לעיניך. עם זאת הייתי ממליץ לך לבדוק גם ב-YAD2 מסכים מלפני שנה שנתיים.

ושיהיה בהצלחה!

Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 681
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #3 

הנישה שאתה מדבר עליה - מה העומק שלה?

נשמע לי שפלזמה HD Ready כמו 43E490 של סמסונג יכולה להתאים לצורכי הצפייה. תוכן ברזולוציה רגילה של הוט יראה עליה יותר טוב מאשר על רוב הLED ויש לה יכולת HD מסוימת אז תוכל להנות גם מזה. בנוסף הנגן המובנה של סמסונג הוא הכי טוב בשוק ויתמוך ברוב הפורמטים שתנסה לנגן.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”