עידן + דונגל DTT - כלום לא עובד
-
Avishay1
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
מתנצל מראש אם אני נשמע קצת כמו פולניה, אבל אני כבר מיואש.
לפני מספר חודשים קניתי דונגל USB לקליטת שידורי עידן+, להלן:
http://www.ebay.com/itm/DVB-T-Mini-USB- ... 4abc3347c8
לדאבוני לא הצלחתי להפעיל את הממיר. לא הצלחתי לפענח לגמרי אם הבעיה הינה בממיר, בתוכנה, במחשב או בקליטה.
היום קיבלתי הביתה ממיר חדש שהזמנתי, להלן:
http://www.ebay.com/itm/New-Digital-USB ... TQ:US:1123
הפעם לשם שינוי משהו עבד חלקית ביותר, אך לא מעבר.
ראשית, ניסיתי להתקין על המחשב הנייח (יחסית ישן, אם זה משנה) ניסיתי להשתמש בתוכנת ה- BlazeDTV שמגיעה עם המוצר, בתחילה הופיעו שידורים, באופן מגומגם ולאחר מכן לא הצלחתי להפעיל זאת שוב.
אך התוכנה מראה שהקליטה תקינה והיא מזהה ערוצים מהסריקה הראשונית שהיא ביצעה, ומדי פעם היא מאבדת קליטה, כל זאת מבלי להציג תמונה או שמע.
ניסיתי להתקין את ה-Media Portal, שאני חייב לציין שאני לא בטוח שהתקנתי נכון, והתוכנה פשוט מסובכת מדי למטרה הצנועה שלי שהיא צפיה בשידורי טלוויזיה. בכל אופן התוכנה לא מזהה את הדונגל בכלל.
גם MC7 לא זיהתה אף ערוץ בסריקה.
ניסיתי לחזור על התהליך על המחשב הנייד שלי. (מחשב בן שנה עם 4GB RAM ומעבד i7, אם זה רלוונטי)
BlazeDTV - מודיעה שהיא מצאה ערוץ ב-538MHz, אבל כלום לא קורה אחרי זה. רצ"ב צילום מסך.
Media Portal- מזהה את הדונגל אבל לא מוצאת ערוצים בסריקה.
כמו כן הדונגל מחובר לאנטנה אקטיבית שקניתי, וכנראה עושה את העבודה, מכיוון שכאשר היא מנותקת, אכן רואים צניחה בעוצמת האות ב-BlazeDTV.
בקיצור, אין שום דבר חזרתי בסיפור. ואני תוהה, אף אחד לא מסוגל לפתח תוכנה קטנה ופשוטה שכל מה שהיא צריכה לעשות זה להציג 5 ערוצים עלובים ואת ה-EPG שלהם?
למישהו יש עצה?
לפני מספר חודשים קניתי דונגל USB לקליטת שידורי עידן+, להלן:
http://www.ebay.com/itm/DVB-T-Mini-USB- ... 4abc3347c8
לדאבוני לא הצלחתי להפעיל את הממיר. לא הצלחתי לפענח לגמרי אם הבעיה הינה בממיר, בתוכנה, במחשב או בקליטה.
היום קיבלתי הביתה ממיר חדש שהזמנתי, להלן:
http://www.ebay.com/itm/New-Digital-USB ... TQ:US:1123
הפעם לשם שינוי משהו עבד חלקית ביותר, אך לא מעבר.
ראשית, ניסיתי להתקין על המחשב הנייח (יחסית ישן, אם זה משנה) ניסיתי להשתמש בתוכנת ה- BlazeDTV שמגיעה עם המוצר, בתחילה הופיעו שידורים, באופן מגומגם ולאחר מכן לא הצלחתי להפעיל זאת שוב.
אך התוכנה מראה שהקליטה תקינה והיא מזהה ערוצים מהסריקה הראשונית שהיא ביצעה, ומדי פעם היא מאבדת קליטה, כל זאת מבלי להציג תמונה או שמע.
ניסיתי להתקין את ה-Media Portal, שאני חייב לציין שאני לא בטוח שהתקנתי נכון, והתוכנה פשוט מסובכת מדי למטרה הצנועה שלי שהיא צפיה בשידורי טלוויזיה. בכל אופן התוכנה לא מזהה את הדונגל בכלל.
גם MC7 לא זיהתה אף ערוץ בסריקה.
ניסיתי לחזור על התהליך על המחשב הנייד שלי. (מחשב בן שנה עם 4GB RAM ומעבד i7, אם זה רלוונטי)
BlazeDTV - מודיעה שהיא מצאה ערוץ ב-538MHz, אבל כלום לא קורה אחרי זה. רצ"ב צילום מסך.
Media Portal- מזהה את הדונגל אבל לא מוצאת ערוצים בסריקה.
כמו כן הדונגל מחובר לאנטנה אקטיבית שקניתי, וכנראה עושה את העבודה, מכיוון שכאשר היא מנותקת, אכן רואים צניחה בעוצמת האות ב-BlazeDTV.
בקיצור, אין שום דבר חזרתי בסיפור. ואני תוהה, אף אחד לא מסוגל לפתח תוכנה קטנה ופשוטה שכל מה שהיא צריכה לעשות זה להציג 5 ערוצים עלובים ואת ה-EPG שלהם?
למישהו יש עצה?
-
Avishay1
- חבר פעיל מאוד

אז לאחר יום שלם של נסיונות התקנה, וחיפושים באינטרנט, אני עדיין לא מצליח לפתור את הבעיה.
ניסיתי להתקין מספר תוכנות פשוטות להפעלת הדונגל: Splash Lite, Splash Lite, BlazeDTV 6.0.
כמו כן ניסיתי את MC7.
ניסיתי להפעיל בעזרת התוכנות לעיל את שני הדונגלים בשני המחשבים שלי. כלום לא עובד באף מחשב, פרט ל-BlazeDTV שהצליחה לנגן כמה דקות והפסיקה.
האם אני אמור להסיק מזה שהבעיה היא בדונגלים ולא בתוכנות או במחשב? מה הסיכוי שאני אזמין ב-4 חודשים שני דונגלים מסוגים שונים ושניהם יהיו תקולים?!
חייב עזרה חברים.
תודה מראש לכולם!
ניסיתי להתקין מספר תוכנות פשוטות להפעלת הדונגל: Splash Lite, Splash Lite, BlazeDTV 6.0.
כמו כן ניסיתי את MC7.
ניסיתי להפעיל בעזרת התוכנות לעיל את שני הדונגלים בשני המחשבים שלי. כלום לא עובד באף מחשב, פרט ל-BlazeDTV שהצליחה לנגן כמה דקות והפסיקה.
האם אני אמור להסיק מזה שהבעיה היא בדונגלים ולא בתוכנות או במחשב? מה הסיכוי שאני אזמין ב-4 חודשים שני דונגלים מסוגים שונים ושניהם יהיו תקולים?!
חייב עזרה חברים.
תודה מראש לכולם!
סביר להניח שזו רק קליטה גרועה, וייתכנו מספר סיבות לכך. למשל דונגלים עם רגישות קליטה נמוכה, מחשב או כל מכשיר אלקטרוני שבסביבה שאולי מפיקים רעש אלקטרומגנטי חזק. אנטנה אקטיבית לא תמיד משפרת את הקליטה (גם אם אתה רואה שעוצמת הקליטה עולה, איכות הקליטה יכולה עלולה לרדת).
קרא כאן, אולי ייתן לך רמז לסיבה לכך שהקליטה אצלך גרועה.
קרא כאן, אולי ייתן לך רמז לסיבה לכך שהקליטה אצלך גרועה.
-
Avishay1
- חבר פעיל מאוד

mp3lll כתב:במה שקנית הראשון יש בעיה בדרייבר , תתיחס למה שהבחור מעלי כתב....
הורדתי את תיקיית הדרייברים למחשב שלי, הסרתי את הדרייבר הישן, אבל עכשיו השאלה היא איך אני בוחר מבין השניים שקיימים בתיקייה דווקא את גרסת ה-64Bit? יש רק קובץ Setup אחד....
קראתי גם את ההפניה שלכם לגבי הפרעות בקליטה, יכול להיות שזו הבעיה אצלי, השאלה היא מה הם הצעדים האופרטיביים להתגבר על כך?
אגב, אין למישהו המלצה על דונגל שהוא יכול לומר מנסיון שהוא איכותי במיוחד ומתגבר על הבעיות הללו (64Bit, הפרעות וכו')?
תוריד את שני הקבצים מתיקיית ה64 ביט,Avishay1 כתב:mp3lll כתב:במה שקנית הראשון יש בעיה בדרייבר , תתיחס למה שהבחור מעלי כתב....הורדתי את תיקיית הדרייברים למחשב שלי, הסרתי את הדרייבר הישן, אבל עכשיו השאלה היא איך אני בוחר מבין השניים שקיימים בתיקייה דווקא את גרסת ה-64Bit? יש רק קובץ Setup אחד....
קראתי גם את ההפניה שלכם לגבי הפרעות בקליטה, יכול להיות שזו הבעיה אצלי, השאלה היא מה הם הצעדים האופרטיביים להתגבר על כך?
אגב, אין למישהו המלצה על דונגל שהוא יכול לומר מנסיון שהוא איכותי במיוחד ומתגבר על הבעיות הללו (64Bit, הפרעות וכו')?...
לחצן ימני על מחשב-> נהל->מהל התקנים->תפתח את אודיו ווידאו ומולטימדיה-> אמור להופיע לך Winfast dual dtv-< לחצן ימני עליו->מאפיינם->מנהל התקן->עדכן מנהל התקן->תבחר לחפש במחשב->לבבחור את הדרייברים->ללחוץ על יש לי דיסק וללכת לתיקייה עם השני קבצים ולבחור את הוקבץ INF.
-
Avishay1
- חבר פעיל מאוד

@V999
·היי, אז כמו שאתה רואה פתחתי את השרשור ב-2012, ועברו מאז 5 שנים, אז ככה שאני לא לגמרי זוכר מה עשיתי אז, מה שאני כן זוכר שגם עם VLC זה לא עבד בזמנו, ואחרי זה התעסקתי עם זה עוד, אולי אפילו קניתי דונגל נוסף וזה עבד דרך קודי עם מדיה פורטל כשרת אחורי.
בכל אופן, לפני בערך שנה התקנתי שוב דונגל עידן+ עם מדיה פורטל כשרת אחורי והצפיה מתבצעת דרך קודי.
התובנות שאני יכול לתת לך הן כדלהלן:
1. לוודא שיש לך את הדרייברים המתאימים לגרסת הווינדוס.
2. בסריקה עם מדיה פורטל, לאחר בערך דקה של סריקה הוא אמור למצוא ערוצים, תנסה גם בתדר 538MHz וגם בתדר 514MHz.
תתחיל בתדר שיותר מתאים לאיזור שלך ואם לא יעבוד תנסה בתדר השני.
אם לא מצאת לאחר דקה-שתיים, יש לך בעיה.
3. אצלי אני עובד עם אנטנה חיצונית מוגברת ואני גר בקומה גבוהה כך שאין הפרעות (גר בראשל"צ, קומה 12)
סה"כ הדונגל עידן+ בשילוב קודי, עשה עבודה טובה בפעם האחרונה שניסיתי, שזה היה כאמור לפני שנה.
כיום אני קולט דרך ממיר מובנה בטלוויזיה.
·היי, אז כמו שאתה רואה פתחתי את השרשור ב-2012, ועברו מאז 5 שנים, אז ככה שאני לא לגמרי זוכר מה עשיתי אז, מה שאני כן זוכר שגם עם VLC זה לא עבד בזמנו, ואחרי זה התעסקתי עם זה עוד, אולי אפילו קניתי דונגל נוסף וזה עבד דרך קודי עם מדיה פורטל כשרת אחורי.
בכל אופן, לפני בערך שנה התקנתי שוב דונגל עידן+ עם מדיה פורטל כשרת אחורי והצפיה מתבצעת דרך קודי.
התובנות שאני יכול לתת לך הן כדלהלן:
1. לוודא שיש לך את הדרייברים המתאימים לגרסת הווינדוס.
2. בסריקה עם מדיה פורטל, לאחר בערך דקה של סריקה הוא אמור למצוא ערוצים, תנסה גם בתדר 538MHz וגם בתדר 514MHz.
תתחיל בתדר שיותר מתאים לאיזור שלך ואם לא יעבוד תנסה בתדר השני.
אם לא מצאת לאחר דקה-שתיים, יש לך בעיה.
3. אצלי אני עובד עם אנטנה חיצונית מוגברת ואני גר בקומה גבוהה כך שאין הפרעות (גר בראשל"צ, קומה 12)
סה"כ הדונגל עידן+ בשילוב קודי, עשה עבודה טובה בפעם האחרונה שניסיתי, שזה היה כאמור לפני שנה.
כיום אני קולט דרך ממיר מובנה בטלוויזיה.
·מעריך מאוד את התגובה שלך! והיחסAvishay1 כתב:@V999
·היי, אז כמו שאתה רואה פתחתי את השרשור ב-2012, ועברו מאז 5 שנים, אז ככה שאני לא לגמרי זוכר מה עשיתי אז, מה שאני כן זוכר שגם עם VLC זה לא עבד בזמנו, ואחרי זה התעסקתי עם זה עוד, אולי אפילו קניתי דונגל נוסף וזה עבד דרך קודי עם מדיה פורטל כשרת אחורי......................
מבחינת מיקום אני גר באזור ממש קרוב אליך ואני מחפש בתדר "514" עם אנטנה רגילה שמקבלים עם הכרטיס
אחרי בדיקה של כמה שעות וימים של שיגעון עם המכשיר הזה שמתי לב שהוא קולט רדיו בצורה חלקה
מה שטלויזיה עושה בעיות, הוא מציג שיש קליטה מלאה אבל לא מוצא ערוצים בתדר הזה
מריח כמו מכשיר עתיק
אולי באמת זה בעיה של דייברים כי אני יושב על ווינדוס 8, יש לך מושג איזה דרייברים מתאימים לכרטיס הזה?
בעניין קודי חשבתי לשלב עם קודי אבל אם לא מציג ערוצים פה כניראה לא יציג גם שם
כי הוא בס"ה רוכב עליו
נערך לאחרונה על ידי V999 ב 23/04/2017 2:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
·אכן מותקן, גם במנהל התקנים הוא קייםliorp כתב:הדרייבר מותקן? אתה רואה אותו במנהל ההתקנים במחשב?
לאיזה אנטנה אתה מחובר והאם אתה יודע שבוודאות יש קליטה?...
אני בקומה 3, אנטנה רגילה שמקבלים עם המכשיר עצמו
מסך של הסריקה כמו בראש האשכול
איכות וקליטה רק שהוא לא מוצא ערוצים