זוכרים? בזה הבטיחה כבר לפני שנתיים מהירות 200 מגה
מר יאיר, סליחה שאני שואל אבל אני פשוט חייב לדעת. אתה רשום כבר שנה באתר - ואני שם לב שכמעט כל הודעה שלך היא תלונה על האינטרנט. מילא אם היה מדובר בדיון שפתחת או שמישהו פתח בשאלה ואז היית עונה, אבל זה נראה כאילו אתה נכנס לדיון ופשוט מתלונן. מתלונן שהאינטרנט לא יציב (זה עדיין ככה עם 3 מגה העלאה?), שהקצב העלאה נמוך ובעצם... אני די בטוח שאלה 90 אחוז מהתגובות שלך.
זה נכון שאתה עובד של חברת החשמל, ואתה מכין את הקרקע לפרויקט הסיבים שלכם? אתה יכול לגלות לי בהודעה פרטית.
(מקווה שלא נעלבת, אבל זה באמת מוגזם שכל תגובה היא רק תלונות. זה לא תורם לאף דיון וזה לא עוזר לקחת אותך ברצינות. לפחות לדעתי)
זה נכון שאתה עובד של חברת החשמל, ואתה מכין את הקרקע לפרויקט הסיבים שלכם? אתה יכול לגלות לי בהודעה פרטית.
(מקווה שלא נעלבת, אבל זה באמת מוגזם שכל תגובה היא רק תלונות. זה לא תורם לאף דיון וזה לא עוזר לקחת אותך ברצינות. לפחות לדעתי)
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
כאחד שרשום לפורום וגולש פה הרבה, אני בהחלט מסכים עם יאיר שמהירות ההעלאה היא בזיון פה בארץ, בעידן שאנשים שולחים מיילים, תמונות, סרטוני וידאו באיכות FULL HD, מסנכרנים נון-סטופ 3 מגה העלאה לא מספיק, גם 5 לא,