כסף כסף כסף $$$$
היי לכולם,
אני מחפש רסיבר ואתמול דיי התאהבתי באחד הרסיברים: Onkyo TX-NR515
הוא בדיוק מה שאני מחפש, סאונד טוב, מצויין לקולנוע בייתי, עושה upscaling לא רע ועוד...
אתם שואלים למה "מחיר מחיר מחיר"? כי זה פשוט משגע אותי שבאמזון הוא עולה $329.00 = 1200 ש"ח ובארץ אפשר להשיג אותו ב 4000 ש"ח. למה???? ברור לי שיש משלוח לארץ, מיסים, הכל טוב ויפה ואני אפילו מבין מוצר שהוא כפול במחיר אבל למה מעל ל פי-3 ?? זה פשוט מאכזב שזה המצב פה.
למישהו יש נסיון עם משלוח מארצות הברית? האם יש בעיות נפוצות? כמה יעלה לי משלוח כולל הכל? יש לי זמן כי אני מתכנן את המערכת החדשה לעוד חודש בערך כאשר אני עובר דירה.
מה אתם אומרים חברים?
תודה,
רונן
אני מחפש רסיבר ואתמול דיי התאהבתי באחד הרסיברים: Onkyo TX-NR515
הוא בדיוק מה שאני מחפש, סאונד טוב, מצויין לקולנוע בייתי, עושה upscaling לא רע ועוד...
אתם שואלים למה "מחיר מחיר מחיר"? כי זה פשוט משגע אותי שבאמזון הוא עולה $329.00 = 1200 ש"ח ובארץ אפשר להשיג אותו ב 4000 ש"ח. למה???? ברור לי שיש משלוח לארץ, מיסים, הכל טוב ויפה ואני אפילו מבין מוצר שהוא כפול במחיר אבל למה מעל ל פי-3 ?? זה פשוט מאכזב שזה המצב פה.
למישהו יש נסיון עם משלוח מארצות הברית? האם יש בעיות נפוצות? כמה יעלה לי משלוח כולל הכל? יש לי זמן כי אני מתכנן את המערכת החדשה לעוד חודש בערך כאשר אני עובר דירה.
מה אתם אומרים חברים?
תודה,
רונן
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
ברמות הרסיברים האלו לא שווה לרכוש באמזון.
על מחיר הרסיבר באמזון תוסיף לפחות 150$ משלוח ועל המחיר מכירה + המשלוח תוסיף 34% מס+עמלות שונות ומשונות של חברות השילוח והנה אתה מתקרב ל 3000 ש"ח ללא אחריות מקומית. תוסיף רכישת שנאי בארץ בכ 300 ש"ח והנה אתה מקבל הפרש זניח שלא מצדיק רכישה בחו"ל.
על מחיר הרסיבר באמזון תוסיף לפחות 150$ משלוח ועל המחיר מכירה + המשלוח תוסיף 34% מס+עמלות שונות ומשונות של חברות השילוח והנה אתה מתקרב ל 3000 ש"ח ללא אחריות מקומית. תוסיף רכישת שנאי בארץ בכ 300 ש"ח והנה אתה מקבל הפרש זניח שלא מצדיק רכישה בחו"ל.
תודה אבל לפי החישוב שאני עושה ב mustop זה יוצא 630 דולר כולל משלוח + מיסים + ביטוח = 2400 עבור ה Onkyo TX-NR616 שעולה בארץ 5000 ש"ח. זה חצי מחיר... על ה שנאי לא חשבתי אבל חבר הוא בעל חנות חשמל
אז יהיה בסדר.
מישהו קנה פעם דרך mustop?
מישהו קנה פעם דרך mustop?
- bangoo
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 687
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
יכול להמליץ לך על http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/Shopping
הזמנתי לאחי מערכת שלמה (רמקולים Polk Adio ריצפתיים,רסיבר סאב וסנטר) הכל הגיע כמו שצריך יש להם שירות מצויין לגבי המחיר באמת כדאי להשוות בין החברות.
הזמנתי לאחי מערכת שלמה (רמקולים Polk Adio ריצפתיים,רסיבר סאב וסנטר) הכל הגיע כמו שצריך יש להם שירות מצויין לגבי המחיר באמת כדאי להשוות בין החברות.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

או קיי במידה וזה המחיר אז לך על זה. ה 5000 ש"ח זה מזאפ? במידה וכן אז בדרך כלל אפשר להשיג בפחות ברגע שאתה מגלה רצינות .ronenvvv כתב:תודה אבל לפי החישוב שאני עושה ב mustop זה יוצא 630 דולר כולל משלוח + מיסים + ביטוח = 2400 עבור ה Onkyo TX-NR616 שעולה בארץ 5000 ש"ח. זה חצי מחיר... על ה שנאי לא חשבתי אבל חבר הוא בעל חנות חשמלאז יהיה בסדר.
מישהו קנה פעם דרך mustop?...
במידה וההפרש מהותי עבורך ואתה מוכן לותר על האחריות אז סבבה.
רכשתי מספר פעמים לא קטן מ MUSTOP והם אחלה. הכל מתוקתק כמו שעון אתה מקבל את המוצר עם שליח של DHL עד הבית.
מציע לך להמתין שבוע עד 10 ימים עד שהלם הסופה בארה"ב יעבור ,כי המשלוח בתוך ארה"ב למחסני MUSTOP ,עלול להתעכב כרגע בגלל בעיות לוגיסטיות שגרמה הסופה.
בקשר לסופה ברור. אני אחכה עוד כמה ימים...
קבלתי המון המלצות על http://usa.buy2.co.il... מכיר? מה אתה אומר?
עד היום הזמנתי דברים קלים וקטנים והיה אחלה דרך MUSTOP אבל לא משהו גדול....
עד היום הזמנתי דברים קלים וקטנים והיה אחלה דרך MUSTOP אבל לא משהו גדול....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לא מכיר אותם.ronenvvv כתב:בקשר לסופה ברור. אני אחכה עוד כמה ימים...
עד היום הזמנתי דברים קלים וקטנים והיה אחלה דרך MUSTOP אבל לא משהו גדול.......
אין קשר לגדול או קטן. מהמחסנים שלהם ב N.J הם משתמשים ב DHL ,שהם מספיק גדולים האמן לי אני כותב מנסיון. שינעתי בעזרתם(בעזרת DHL) סאב בגודל של מקרר . הגיע עד הבית, כולל הורדתו למרתף.
בדוק כמה אופציות ולך על הזולה ביותר , כמובן ,בכפוף לחוות דעת שאתה מקבל.
בחברות אחרות קיימת אופציה של משלוח ימי ,שמוזיל את העלויות, אבל לוקח כחודש לקבל את המוצר.
בהצלחה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בוא רק נשווה תפוחים לתפוחים כן?
שנאי יעלה לך משהו כמו 500-600 ש"ח, לא תהיה לך אחריות, ואם אתה קונה 616 בארץ ב-5,000 ש"ח, אז שילמת לפחות 1,000 ש"ח קנס על זה שלא ניסית אפילו להתמקח..! אפילו ב-ZAP הוא מתומחר ב-4,400 ש"ח עם 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי!
בקיצור, זה לא שאין הבדל בין לקנות 616 בארץ לעומת יבוא אישי שלו מארה"ב, זה רק שההבדל יותר קרוב ל-1,000 ש"ח מל-2,500 ש"ח, וזה לפני שחישבנו פנימה את הערך של האחריות המקומית שתקבל בארץ...
שנאי יעלה לך משהו כמו 500-600 ש"ח, לא תהיה לך אחריות, ואם אתה קונה 616 בארץ ב-5,000 ש"ח, אז שילמת לפחות 1,000 ש"ח קנס על זה שלא ניסית אפילו להתמקח..! אפילו ב-ZAP הוא מתומחר ב-4,400 ש"ח עם 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי!
בקיצור, זה לא שאין הבדל בין לקנות 616 בארץ לעומת יבוא אישי שלו מארה"ב, זה רק שההבדל יותר קרוב ל-1,000 ש"ח מל-2,500 ש"ח, וזה לפני שחישבנו פנימה את הערך של האחריות המקומית שתקבל בארץ...
- Yuval11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 365
- שם מלא: Yuval11
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
לפני שאתה מזמין עם MUSTOP שלח להם מייל לבדוק אם הם כבר חזרו לפעול, אתמול(או שלשום) הם שלחו מייל שבגלל הסופה ייקח להם מספר ימים לחזור לפעילות וזה גם מין הסתם תלוי בטיסות שצריכות לחזור לפעול.
בסך הכל הם חברה דיי טובה.
בסך הכל הם חברה דיי טובה.
זה כל כך מקומם אותי epony שזה המצב היום שפשוט אין לי חשק לקנות בחנויות האלו... זאת הסיבה האמיתית.
תעשה חישוב פשוט שאם לי זה עולה משלוח למכשיר אחד סך הכל כולל מיסים וביטוח 200 דולר אז לחנות או יבואן שמתחייב על כמות ומביא מכולה זה עולה אולי 100 דולר למכשיר עד שזה אצלו. המכשיר עצמו עולה ליבואן סביר להניח 50% פחות מהמחיר זה נמכר בארצות הברית.
לסיכום ליבואן רסיבר Onkyo TX-NR616 עולה 230 דולר = פחות 1000 ש"ח כלומר מכפיל של 4. זה המון לדעתי...
תעשה חישוב פשוט שאם לי זה עולה משלוח למכשיר אחד סך הכל כולל מיסים וביטוח 200 דולר אז לחנות או יבואן שמתחייב על כמות ומביא מכולה זה עולה אולי 100 דולר למכשיר עד שזה אצלו. המכשיר עצמו עולה ליבואן סביר להניח 50% פחות מהמחיר זה נמכר בארצות הברית.
לסיכום ליבואן רסיבר Onkyo TX-NR616 עולה 230 דולר = פחות 1000 ש"ח כלומר מכפיל של 4. זה המון לדעתי...
רק למען הסר ספק זאת דעתי... ברור שהחישובים שלי הם רק הנחות כאלו ואחרות.
אבל עדיין לא הגיוני שרסיבר של 350 דולר בארה"ב עולה בארץ בממוצע 5000 שח... לא חשוב איך תסתכלו על זה.
ברור שזה לא מגיע מארה"ב אלא ממקום שהמשלוח ממנו זול יותר (המזרח).
גם מחשבים מייבאים לארץ וההבדל בין הארץ לעולם הוא זניח וברוב המקומות הארץ תהיה זולה בעשרות אחוזים. זה לא היה ככה לפני 20 שנה
אבל היום זה ככה (ועוד הרבה מוצרי אלקטרוניקה)... אין סיבה שבתחום הזה ההבדל יהיה כל כך גדול.
פשוט חבל. זה הכל. אף אחד מאיתנו לא יהיה עני מזה אבל זה עדיין מקומם.
אבל עדיין לא הגיוני שרסיבר של 350 דולר בארה"ב עולה בארץ בממוצע 5000 שח... לא חשוב איך תסתכלו על זה.
גם מחשבים מייבאים לארץ וההבדל בין הארץ לעולם הוא זניח וברוב המקומות הארץ תהיה זולה בעשרות אחוזים. זה לא היה ככה לפני 20 שנה
אבל היום זה ככה (ועוד הרבה מוצרי אלקטרוניקה)... אין סיבה שבתחום הזה ההבדל יהיה כל כך גדול.
פשוט חבל. זה הכל. אף אחד מאיתנו לא יהיה עני מזה אבל זה עדיין מקומם.
- lllliiioor
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
ממליץ על buy america
הזמנתי פעמיים, לקח בדיוק שמונה ימים בשני המקרים
אתה מקבל את המחיר הסופי עוד לפני ביצוע ההזמנה.
אגב, חשוב לציין
בדר"כ אם אתה קונה מארצות הברית - האחריות היא בארצות הברית
לפעמים אפשר להשיג מאירופה וזה יוצא הרבה יותר נוח מבחינת אחריות ושנאי תואם.
הזמנתי פעמיים, לקח בדיוק שמונה ימים בשני המקרים
אתה מקבל את המחיר הסופי עוד לפני ביצוע ההזמנה.
אגב, חשוב לציין
בדר"כ אם אתה קונה מארצות הברית - האחריות היא בארצות הברית
לפעמים אפשר להשיג מאירופה וזה יוצא הרבה יותר נוח מבחינת אחריות ושנאי תואם.
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
ronenvvv
בלי קשר לדיון האם המחיר מנופח או לא...
החישוב שלך מוטעה מהיסוד ולא אובייקטיבי.
אתה רואה את הראייה שלך, זה כמובן מה שנוח ואני מבין את זה אבל זה פשוט לא נכון.
אני גם חושב שהמחירים מתומחרים באופן מוגזם ולכן אני את המערכת שלי רכשתי בחול, למעט הרמקולים שעליהם באופן שילמתי הרבה יותר ממה שהייתי משלם בחול.
אל תכניס בכלל מחשבים בהשוואה מכיוון שזו קטגורית מס אחר, שוק אחר ותחרות אחרת.
כשאתה מנסה להסביר את הפער תתייחס לכל העסק ולא רק השוואה יבשה של העלות מול המחיר הסופי.
אם אני הולך היום לחברת ייעוץ (תוכנה, פיננסי, תחזוקה) אני אשלם 250-300 שקל לשעה עבור העבודה שלהם.
כמה הם משלמים לעובד? 60 שקל לשעה, 70?
לפי החישוב שלך זו חוצפה, הם לוקחים את המוצר ומעלים את המחיר שלו ב300 אחוז כאשר פרילנסר ייקח 130 לשעה....
ועדיין השוק הזה פורח.
למה? יש הרבה סיבות....
האחריות שהחברה נותנת על השירות שלה
המוניטין של החברה.
משרדים שהיא משלמת עליהם
עלויות תפעול (חשמל מים ארנונה....)
אחזקת רכב לעובדים, דלק וכדומה.
בקיצור... ים הוצאות שצריך לשקלל בפנים.
זה על אותו משקל ליבואן אגב.
גם אם המכשיר שלך לא יתקלקל שלוש שנים טכנאים צריך להחזיק.
אז לסיכום, מסכים איתך שהמחיר מנופח אבל למוצרים ברמת כניסה זה לא משתלם לייבא.
ככל שעולים ברמה אז משתלם.
בלי קשר לדיון האם המחיר מנופח או לא...
החישוב שלך מוטעה מהיסוד ולא אובייקטיבי.
אתה רואה את הראייה שלך, זה כמובן מה שנוח ואני מבין את זה אבל זה פשוט לא נכון.
אני גם חושב שהמחירים מתומחרים באופן מוגזם ולכן אני את המערכת שלי רכשתי בחול, למעט הרמקולים שעליהם באופן שילמתי הרבה יותר ממה שהייתי משלם בחול.
אל תכניס בכלל מחשבים בהשוואה מכיוון שזו קטגורית מס אחר, שוק אחר ותחרות אחרת.
כשאתה מנסה להסביר את הפער תתייחס לכל העסק ולא רק השוואה יבשה של העלות מול המחיר הסופי.
אם אני הולך היום לחברת ייעוץ (תוכנה, פיננסי, תחזוקה) אני אשלם 250-300 שקל לשעה עבור העבודה שלהם.
כמה הם משלמים לעובד? 60 שקל לשעה, 70?
לפי החישוב שלך זו חוצפה, הם לוקחים את המוצר ומעלים את המחיר שלו ב300 אחוז כאשר פרילנסר ייקח 130 לשעה....
ועדיין השוק הזה פורח.
למה? יש הרבה סיבות....
האחריות שהחברה נותנת על השירות שלה
המוניטין של החברה.
משרדים שהיא משלמת עליהם
עלויות תפעול (חשמל מים ארנונה....)
אחזקת רכב לעובדים, דלק וכדומה.
בקיצור... ים הוצאות שצריך לשקלל בפנים.
זה על אותו משקל ליבואן אגב.
גם אם המכשיר שלך לא יתקלקל שלוש שנים טכנאים צריך להחזיק.
אז לסיכום, מסכים איתך שהמחיר מנופח אבל למוצרים ברמת כניסה זה לא משתלם לייבא.
ככל שעולים ברמה אז משתלם.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

הענין הוא פשוט אני אנסה להסביר לך איך העסק מתנהלronenvvv כתב:רק למען הסר ספק זאת דעתי... ברור שהחישובים שלי הם רק הנחות כאלו ואחרות.
פשוט חבל. זה הכל. אף אחד מאיתנו לא יהיה עני מזה אבל זה עדיין מקומם....
אונקיו , כמו חברות רבות אחרות, מחלקות את העולם למספר אזורים.
היבואן הרישמי לא יכול לרכוש מארה"ב כי זה לא האזור שאליו אנחנו משוייכים. אנחנו משוייכים לאירופה והמחיר שהיבואן משלם ליצרן הוא לפי יורו. (באמזון גרמניה הרסיבר עולה 450 יורו ובאמזון אנגליה 500 סטרלינג.)
מהמחירים הללו, להערכתי ,תוריד לפחות 50-60% ותגיע למחיר שהיבואן משלם ליצרן.
בארץ ההבדל בין מחיר המכירה לחנות לבין המחיר הרישמי לצרכן הוא כ 30% .
תיקח בחשבון שגם על מחיר המכירה לחנות היבואן גוזר קופון מכובד ויפה כי צריך לשלם משכורות? צריך לשלם למכון התקנים? צריך לתרגם את החוברת הוראות? צריך לשלם שכירות? והכי חשוב צריך לחיות טוב?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

את האחריות החברה נותנת אבל היצרן משלם על התיקונים והחלפים .האחריות שהחברה נותנת על השירות שלה...
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
רונן זה דיון שעולה פה באתר פעם בכמה חודשים ולצערי אין תשובה חד-משמעית כי יש פה המון משתנים שצריך להתחשב בהם:
1. תנאי השוק א' - אמאזון יכולה לתמחר ציוד הרבה יותר טוב מיבואן מקומי
2. תנאי השוק ב' - יש הרבה יותר ביקוש למוצרים כאלה בארה"ב מאשר בארץ
3. תנאי השוק ג' - היבואן ככל הנראה מחוייב לקנות ציוד מהנציגות האירופאית של היצרן, כלומר ביורו, כלומר כמעט אוטומטית יותר ביוקר מאשר בארה"ב
4. היבואן המקומי צריך לממן עלויות תקינה, תרגום חוברות, מחסן מקומי, הפצה מקומית, אנשי מכירות וכיו"ב...
5. היבואן המקומי כפוף לעלויות רישוי, שילוח ומכס שונות
6. לא יודע למה החלטת שמתח הרווחים של היבואן הוא 50%. למיטב ידיעתי בעולם האלקטרוניקה הצרכנית בכלל מדובר על שולי רווח הרבה יותר נמוכים
מה שכן, אתה יכול בקלות לראות שיש רסיברים של חברות מסויימות שמתומחרים הרבה יותר קרוב למחיר בארה"ב מאשר רסיברים אחרים. אלה היבואנים ההוגנים יותר, ואם הרסיברים שהם מוכרים נשמעים לך טוב, אז אין סיבה לא לפרגן להם על זה שהם לא עושקים אותנו...
1. תנאי השוק א' - אמאזון יכולה לתמחר ציוד הרבה יותר טוב מיבואן מקומי
2. תנאי השוק ב' - יש הרבה יותר ביקוש למוצרים כאלה בארה"ב מאשר בארץ
3. תנאי השוק ג' - היבואן ככל הנראה מחוייב לקנות ציוד מהנציגות האירופאית של היצרן, כלומר ביורו, כלומר כמעט אוטומטית יותר ביוקר מאשר בארה"ב
4. היבואן המקומי צריך לממן עלויות תקינה, תרגום חוברות, מחסן מקומי, הפצה מקומית, אנשי מכירות וכיו"ב...
5. היבואן המקומי כפוף לעלויות רישוי, שילוח ומכס שונות
6. לא יודע למה החלטת שמתח הרווחים של היבואן הוא 50%. למיטב ידיעתי בעולם האלקטרוניקה הצרכנית בכלל מדובר על שולי רווח הרבה יותר נמוכים
מה שכן, אתה יכול בקלות לראות שיש רסיברים של חברות מסויימות שמתומחרים הרבה יותר קרוב למחיר בארה"ב מאשר רסיברים אחרים. אלה היבואנים ההוגנים יותר, ואם הרסיברים שהם מוכרים נשמעים לך טוב, אז אין סיבה לא לפרגן להם על זה שהם לא עושקים אותנו...
- liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
אני רוצה לפרגן בנושא הזה לsge שמשתדלים לשמור על תמחור הוגן.