טלוויזיה חדשה לחדר - 32"

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Orco פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ערב טוב.

אני מחפש טלויזיה לחדר בשביל אחי הקטן. זו אמורה להיות הפתעה לסופ"ש הקרוב אז ההחלטה צריכה להתבצע במהירות אבל בשיקול דעת.
אין לי שמץ של מושג בטלוויזיות אבל כן הייתי רוצה להגיע לחנות אחרי שעשיתי שיעורי בית.

כמו שאמרתי מדובר בטלוויזית 32" כאשר רוב השימוש יהיה צפייה בסרטים, סדרות, ו- XBOX.
חשוב לציין שאני לא מחפש מפלצת, כמו שאמרתי, רק רוצה להגיע כשאני יודע שאני הולך על דגם סביר ושלא ינסו לדחוף לי סתם משהו.

התקציב לצורך העניין הוא 1800 ש"ח.

תודה רבה!

Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 681
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #2 

רק לידיעתך - ברוב החנויות לא מחזיקים מלאי של טלוויזיות אלא מזמינים בהתאם לרכישה. כשאתה רוכש מכשיר כלשהו שלא נמצא במלאי אתה חותם על "אספקה עד 14 ימי עסקים". במציאות זה בד"כ לוקח כמה ימים אבל זה בטח לא יקרה מחמישי עד שישי.
מתוך זה הייתי מוותר על הרעיון של להשיג את הטלוויזיה עוד הסופ"ש.

עקרונית כל דגם "32 LCD בסיסי של סמסונג, פנסוניק, סוני ופיליפס שעומד בתקציב יתאים מבחינת לאג נמוך והשימושים שציינת. מומלץ לבקש הצעת מחיר בחנויות שעובדות עם היבואנים הרשמיים שזה רוב הרשתות הגדולות וחלק מהחנויות הפרטיות.

יש דגם מוצלח יחסית של סמסונג מהסדרה של 2011, LA32D550, שנמצא בתקציב שלך במידה ועדיין תוכל להשיג אותו. היתרון של הדגם הזה ספציפית הוא 4 כניסות HDMI ואיכות תמונה טובה ביחס למחיר.
היתרון של סמסונג על חברות אחרות הוא נגן מדיה מובנה(דרך USB וגם דרך הרשת) איכותי שמסוגל לנגן פס קול DTS שהוא פס הקול ברוב הסרטים במעטפת MKV שמורידים היום.

אני מציע לך ללכת כבר מחר לקבל כמה הצעות מחיר ולחזור עם רשמים.

NK
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1994
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #3 

מסך מעולה של שארפ ובדיוק בתקציב שלך .

http://www.time2buy.co.il/Product.asp?productid=1324

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”