עוד לא בדקתי את הגירסה הזו לעומק אבל לפי רשימת הפיצרים צריך להוריד בפניהם את הכובע. העניין של שיתוף נסיעה ואיסוף הוא פשוט גאוני.
דבר אחד שצריך להוסיף והוא הכרחי מבחינתי לשימוש בפיצר החברתי בגירסה הזו זה סינון חברים. יש לי בפייסבוק הרבה מאוד חברים ולא בא לי שכולם יראו אם התחברתי, מתי ולאן אני נוסע. אם היה אפשר לבחור רק מספר מסויים של חברים זה היה מעולה.
- הרעיון של "מפגשים" הוא מעולה ובאמת עצוב שעדיין לא מומש ע"י תוכנות אחרות
- ההתממשקות לפייסבוק לא ברורה. לא ברור מי יכול לראות אותי ואת מי אני יכול לראות אז פשוט ביטלתי את זה. למעשה אני לא רוצה שאף אחד בפייסבוק יראה אותי ואני לא מעוניין לראות אף אחד. "מפגשים" פותרת את רב הפעמים שהייתי רוצה שיראו אותי על המפה
- יש כפתור גדול "שיתוף" בתפריט הראשי. אני בהתחלה חשבתי ש"שיתוף" נותן לי לשתף את המסלול שלי עד שראיתי את הכתבה של עופר והבנתי ש"מפגשים" זה מה שאני מחפש
1. ברשימת החברים, חייבים להוסיף חיפוש. כמות החברים שלי היא אדירה ואם אני צריך לחפש מישהו אני צריך לגלול אין סוף שמות...
2. שיתוף הסטטוס (בדרך, מתי הייתי מחובר וכו') חייב להיעשות ברמת החברים, בדומה לאפליקצית Find My Friends של אפל ולא גלובאלית.
3. ב-Pop Up של הניווט, הוסיפו את האייקונים החברתיים אבל לא הקטינו ואותם, מה שעכשיו גורם לגלילה בתוך ה-POP UP - לא טוב עיצובית.
מעבר לזה, כמובן שהפיצ'רים החדשים ומהירות התגובה והחיפושים הם פשוט מצויינים ואני חושב שהם עלו ליגה עם הגירסה הזו. אישית הייתי מעלה ליגה גם ברמת ה-UI והגרפיקה וזונח כבר את ה"שטותניקיות" שמאופינת בשפה הגרפית שהתאימה לרמה של סטארטאפ חברתי אבל לא למישהו ברמה של WAZE היום.
לא ניסיתי בעצמי עדיין, אבל אני מניח שזה בשביל לזכור איפה חנית. שימושי במיוחד אם חונים ברחוב קטן בת"א שאתה לא זוכר את שמו, למשל בנווה צדק... ואז אתה יכול לנווט בחזרה אל החנייה שלך ברגל עם Waze.
מעולה!
אולי היה חשוב יותר לפתור את הבאג של ה GPS.
יותר ויותר אנשים שאני מדבר איתם מוכנים להשבע בנביא מוחמד שה waze ( בגרסאות אנדרואיד ) דורש הדלקה וכיבוי כמה פעמים בשביל לקבל מיקום מ GPS. לפעמים גם בנסיעה של 20 דקות לא מתקבל מיקום.
חלקם הגדול יותר סובלנים ממני כך שלא מדובר במקרה קיצוני של חוסר סבלנות ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק. הקולנוע שלי
Lior_M כתב:אולי היה חשוב יותר לפתור את הבאג של ה GPS.
יותר ויותר אנשים שאני מדבר איתם מוכנים להשבע בנביא מוחמד שה waze ( בגרסאות אנדרואיד ) דורש הדלקה וכיבוי כמה פעמים בשביל לקבל מיקום מ GPS. לפעמים גם בנסיעה של 20 דקות לא מתקבל מיקום.
חלקם הגדול יותר סובלנים ממני כך שלא מדובר במקרה קיצוני של חוסר סבלנות ..
...
מעולם לא נתקלתי בזה.
מה שכן,באחת הגרסאות הקודמות היו (לפחות אצלי) המון FC
1. חסר בפונקציה של החנייה היכולת להוסיף NOTE (קומה בחניון, מספר עמוד וכו') והיכולת להוסיף תמונה.
2. נכון, אין ניווט רגלי ולכן הוא מצמיד את הסמן לכביש ואם האוטו בחניון, זה לא ממש יציג את זה.