חוות דעת לפני רכישה
- liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
בעיקרון - PURE ACUSTIC היא חברת מדבקה לא מומלצת..
האם שמעת עוד רמקולים כדי להשוות?
האם שמעת עוד רמקולים כדי להשוות?
- liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
אם כך גם המחיר לא אטרקטיבי למגבר מתצוגה.
נסה לחפש שילובים של 313 של אונקיו, 371/373 של ימאה, 322/422 של פיוניר וכו'
יחד עם סטים של MOREL/TANNOY/JAMO וכו'.
צריך לצאת באזור ה5 אש"ח, תוכל למצוא אפילו גם בפחות.
אין ספק שה571 הוא מגבר עדיף, אבל לרמקולים כאלה הוא די OVERKILL והייתי מתעדף את התקציב לכיוון הרמקולים.
הייתי מחלק כך: 2.5 אש"ח לרמקולים.
2 אש"ח לרסיבר.
0.5 אש"ח לכבילה.
נסה לחפש שילובים של 313 של אונקיו, 371/373 של ימאה, 322/422 של פיוניר וכו'
יחד עם סטים של MOREL/TANNOY/JAMO וכו'.
צריך לצאת באזור ה5 אש"ח, תוכל למצוא אפילו גם בפחות.
אין ספק שה571 הוא מגבר עדיף, אבל לרמקולים כאלה הוא די OVERKILL והייתי מתעדף את התקציב לכיוון הרמקולים.
הייתי מחלק כך: 2.5 אש"ח לרמקולים.
2 אש"ח לרסיבר.
0.5 אש"ח לכבילה.
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
תראה..אני מדבר מניסיון עם רמקולים של PURE..ושל עוד כמה חברות מדבקה פשוטות..
היו לי רמקולים מעולים של חברת מדבקה פשוטה והיה להם צליל מעולה..כך חשבתי בזמנו..כי זה הדבר היחיד ששמעתי..
היום שאני מסתכל אחורה,עם כמה שהם היו שווים את ה300 שקל ששילמתי עליהם,הצליל שלהם היה מנופח מדי..היה להם בס נדיב אבל הפירוט שלהם היה ריק ורדוד משהו..
יכול להיות שמה ששמעת זה בדיוק אותו דבר..הצליל שלהם די נרכש כזה אם לא שמעת הרבה דברים וסביר להניח שתאהב אותם.אבל הם ממש לא איכותיים.
הם נצילים כי הם יתפוצצו לך בעוצמות חזקות ושום נתון שכתוב על התיבות הוא לא נכון..
אלו רמקולים שיש להם צליל שלאוזן שלא מחפשת הרפתקאות,הם יהיו מצוינים...אבל אם אתה מחפש משהו שירגש אותך ביכולות שלו,לך על משהו יותר איכותי..אפילו איזה רמקול מדפי טוב ותצרף לו סאב שישלים את התדרים החסרים.
בגדול,הרמקולים האלה פשוטים והתכנון של הדרייברים והתיבות לא משהו בכלל בלשון המעטה..וסמוך עליי בקטע הזה,יש לי תחביב לפרק דברים אז אני יודע למה אני מתכוון שאני אומר שהתיבות שלהם על הפנים.
אחלה יום ובהצלחה.
היו לי רמקולים מעולים של חברת מדבקה פשוטה והיה להם צליל מעולה..כך חשבתי בזמנו..כי זה הדבר היחיד ששמעתי..
היום שאני מסתכל אחורה,עם כמה שהם היו שווים את ה300 שקל ששילמתי עליהם,הצליל שלהם היה מנופח מדי..היה להם בס נדיב אבל הפירוט שלהם היה ריק ורדוד משהו..
יכול להיות שמה ששמעת זה בדיוק אותו דבר..הצליל שלהם די נרכש כזה אם לא שמעת הרבה דברים וסביר להניח שתאהב אותם.אבל הם ממש לא איכותיים.
הם נצילים כי הם יתפוצצו לך בעוצמות חזקות ושום נתון שכתוב על התיבות הוא לא נכון..
אלו רמקולים שיש להם צליל שלאוזן שלא מחפשת הרפתקאות,הם יהיו מצוינים...אבל אם אתה מחפש משהו שירגש אותך ביכולות שלו,לך על משהו יותר איכותי..אפילו איזה רמקול מדפי טוב ותצרף לו סאב שישלים את התדרים החסרים.
בגדול,הרמקולים האלה פשוטים והתכנון של הדרייברים והתיבות לא משהו בכלל בלשון המעטה..וסמוך עליי בקטע הזה,יש לי תחביב לפרק דברים אז אני יודע למה אני מתכוון שאני אומר שהתיבות שלהם על הפנים.
אחלה יום ובהצלחה.
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
זה משנה אם הם חברת מדבקה או חברה עצמאית?..Moshe_L כתב:Pure Acoustics לא חברת מדבקה, זו חברה אמיתית ולא חיקוי של חברה אחרת, יש הבדל.
לגבי המחיר סט חדש יעלה לך 5500, אז תנסה לבקש עוד הנחה על המגבר.
השאלה מה אתה מחפש?...
התוצאה היא אותה תוצאה פחות או יותר..התיבות שלהם מאוד מאכזבות שמציצים בהן בפנים לראות את ההשקעה והתכנון (שלא) השקיעו בהן..הדרייברים מיוצרים בתהליך ייצור פשוט ואיכות החומרים ירודה יחסית..אבל כל אלה ממש לא משנים.
העיקר הוא שהם לא איכותיים מספיק ולמחיר שהם עולים כחדשים,זה ממש לא משתלם ביחס מחיר לתמורה.
בכדי לסבר את האוזן,היה לי סט חמישה רמקולים של DOME דגם 560..פרונט סראונד וסנטר כל הסט עלה לי 300 שקל..
היה לי עוד זוג פרונט של PURE דגם QX900 שקניתי ב200 שקל וקיבלתי מהמוכר עוד זוג מדפיים קטנים לא מאותו סט במתנה..
במחיר כזה זה שווה ונותן את התמורה למחיר..אבל גם היום לא הייתי קונה יותר חברות כאלה..גם לא ממש בזול.
בהצלחה!..