התלבטות בין סמסנוג לפיליפס
הייתי היום בכמה חנויות ראיתי את הסמסנוג es8000 55 תמונה מממש טובה
על הפיליפס החדשה קיבלתי המון תגובות חיוביות מכמה חנויות שהלכתי לא היה להם אותה ממש בתצוגה היה את ה5007 שגם רואים בה ממש יפה ואפילו עולה על הסמסנוג מבחינת איכות פיליפס מציעה טכנולוגיה שנקראת ambi light לדים פרוסים מסביב למסך שצבע התאורה שלהם משתנה בהתאם לתמונה בנוסף ה8007 הרבה יותר זולה מהסמסנוג!
אז רציתי לשאול מה דעתכם אם מישהו התנסה הוא קנה את הדגמים הנ"ל
תודה : )
על הפיליפס החדשה קיבלתי המון תגובות חיוביות מכמה חנויות שהלכתי לא היה להם אותה ממש בתצוגה היה את ה5007 שגם רואים בה ממש יפה ואפילו עולה על הסמסנוג מבחינת איכות פיליפס מציעה טכנולוגיה שנקראת ambi light לדים פרוסים מסביב למסך שצבע התאורה שלהם משתנה בהתאם לתמונה בנוסף ה8007 הרבה יותר זולה מהסמסנוג!
אז רציתי לשאול מה דעתכם אם מישהו התנסה הוא קנה את הדגמים הנ"ל
תודה : )
שני המסכים מצוינים ונותנים תמורה גבוהה ביותר.
בפיליפס כמו שציינת יש את הambilight שמנסיון בהחלט מוסיף לחווית הצפיה בהנחה כמובן שהמסך תלוי על הקיר.
בסמסונג מצד שני יש את הsmart hub + תמיכה בעברית שנחשב למתקדם והנוח ביותר לשימוש מבין כל מסכי הsmart tv .
בכל מקרה לא תיפול עם אף אחד מהם.
בפיליפס כמו שציינת יש את הambilight שמנסיון בהחלט מוסיף לחווית הצפיה בהנחה כמובן שהמסך תלוי על הקיר.
בסמסונג מצד שני יש את הsmart hub + תמיכה בעברית שנחשב למתקדם והנוח ביותר לשימוש מבין כל מסכי הsmart tv .
בכל מקרה לא תיפול עם אף אחד מהם.
יש לי אחד חח השאלה אם יש הבדלים באיכות תמונה של שני המסכים או שהם באותה רמה
את האמת הייתי מעדיף אמבי לייט במקום שליטה קולית בסמסנוג אבל מה שהכי חשוב לי זה האיכות תמונה
כי זה מה שבתכלס צריך בטלויזיה כל הקישקושים פיצ'רים משתנים בין חברה לחברה אבל הדבר שבאמת התלהבתי עד עכשיו זה האמבלייט
את האמת הייתי מעדיף אמבי לייט במקום שליטה קולית בסמסנוג אבל מה שהכי חשוב לי זה האיכות תמונה
כי זה מה שבתכלס צריך בטלויזיה כל הקישקושים פיצ'רים משתנים בין חברה לחברה אבל הדבר שבאמת התלהבתי עד עכשיו זה האמבלייט
- saarpen
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 364
- שם מלא: saarpen
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
מניסיון... המסכים של הפיליפס אף פעם לא מאכזבים. רואים בהם יותר ממצוין !!!
חדות, איכות, לך על הפיליפס.
חדות, איכות, לך על הפיליפס.
וודא תמיד שמאחורי ענף הזית הדק שלך אתה מחזיק חרב חדה וגדולה. (הפרשנות שלי לרעיון שמאחורי סיכת המ"מ)
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
מצטרף להודעה הזאת.saarpen כתב:מניסיון... המסכים של הפיליפס אף פעם לא מאכזבים. רואים בהם יותר ממצוין !!!
חדות, איכות, לך על הפיליפס....
סמסונג מסך מעולה, פיליפס (לדעתי) מסך טוב יותר והצבעים יותר טבעיים, תמונה יותר יפה.
אם חשוב לך מאוד עניין ה SMART TV, סמסונג עשו עבודה מעולה עם הפורטל שלהם.
אני אישית הייתי לוקח את הפיליפס
אם הייתי במצבך-גם אני הייתי הולך על הפיליפס- (יש לי בבית דגם קצת ישן -8404- 37 אינטש עם האמבילייט) ואני מכור לתמונה שלהם!! ובע"ה אני קצת עוד טיפה מחכה שירדו המחירים כדי לרכוש לסלון 55 אינטש -כנראה שאלך על ה-7007.
בברכה...
בברכה...
8404 ,אחד מהדגמים המוצלחים ביותר של פיליפס.המתופף כתב:אם הייתי במצבך-גם אני הייתי הולך על הפיליפס- (יש לי בבית דגם קצת ישן -8404- 37 אינטש עם האמבילייט) ואני מכור לתמונה שלהם!! ובע"ה אני קצת עוד טיפה מחכה שירדו המחירים כדי לרכוש לסלון 55 אינטש -כנראה שאלך על ה-7007.
בברכה......
באמת עכשיו שקראתי את המאמר באמת הסתבכתי אני יודע שהסמסנוג זה הימור בטוח כי לפי המאמרים הנ"ל סמסנוג הרבה יותר טובה באיכות תמונה של sd and hd והסמרט שלה הרבה יותר טוב מפילפס
ודרך אגב יש סידרה של פילפס שצריכה להגיע בזמן הקרוב? סידרה 9? שמעתי שזכתה בפרס EISA best proudct 2012-2013
ודרך אגב יש סידרה של פילפס שצריכה להגיע בזמן הקרוב? סידרה 9? שמעתי שזכתה בפרס EISA best proudct 2012-2013