אינפרא אדום בכרטיס טלויזיה
יש לי כטיס טלויזיה פשוט של TVCHAMP
יש אפשרות שאני אוכל להשתמש במקלט אינפרא אדום שאיתו הוא הגיע לשימוש כללי במחשב?
לא כל כך נראה לי אבל אם יש סיכוי שכן אזאני שואל את זה.
בגדול אני מחפש פתרון שלט למחשב(HTPC) נתקלתי בקשיים כי גיליתי שהחיבור COM שלי לא עובד טוב(אחרי שבניתי את המקלט לWINLIRC והוא עבר יופי על מחשב אחר).
יש למישהוא אולי רעיון?
בגדול אני מחפש פתרון שלט למחשב(HTPC) נתקלתי בקשיים כי גיליתי שהחיבור COM שלי לא עובד טוב(אחרי שבניתי את המקלט לWINLIRC והוא עבר יופי על מחשב אחר).
יש למישהוא אולי רעיון?
לי יש במחשב בחדר כרטיס של PINNACLE עם אינפרה ואני יכול לשלוט על תוכנות אחרות.adir25 כתב:יש לי כטיס טלויזיה פשוט של TVCHAMP
יש למישהוא אולי רעיון?...
אצלי יש קובץ INI שאני יכול לערוך אותו ולהוסיף לו קודים לתוכנות שבהן אני רוצה לשלוט
בדוק בMANUAL של הכרטיס שלך אם זה אפשרי
בדיוק הוא מחובק לכרטיס עצמו ונון לי תמיעכה רק לתוכנה שאיתה הוא מגיע שאגב היא ממש בסדר עדיפות אחרון לשימוש מבחינתי, אבל כניסת ה COM לא טובה, אני בעקרון כבר עשיתי ניסויים על מחשבים אחרים והרכבתי מקלט WINLIRC כבר מזמן והוא עובד 10, אבל הפורט לא מגיב בזמנו זה שיגע אותי כי זו היתה הנקודת מפתח היחידה לשלט, הבאתי USC2COM אבל הוא לא תפקד כמו הפורט המקורי(במידה והיה תקין) הוא לא עשה את העבודה.
יש למישהו עצה פתרון, אפילו הסתייגות מדוע הCOM לא עובד
הלוח המדובר הוא לוח של אסוס
P4S533MX
בתודה מראש.
יש למישהו עצה פתרון, אפילו הסתייגות מדוע הCOM לא עובד
הלוח המדובר הוא לוח של אסוס
P4S533MX
בתודה מראש.