צריך עזרה בקניית טלוויזיה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Zilberlex פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

טוב שוב נפלה עלי המטלה בלבחור טלוויזיה, אז אני חוזר לפה, המקום בו קיבלתי את העצה המעולה לגבי LX9500 LG שעד עכשיו אני מבסוט עליה.

הפעם אני מחפש טלוויזיות לחדרים, בסביבות ה42 האינץ', והתקציב בסביבות ה5000(אל תתביישו להציג גם זולות יותר).

בגדול הLX9500 מציגה תמונה מעולה והייתי מקווה לטלוויזיות שיציגו באיכות לא פחותה ממנה, אין צורך בתלת מימד(אם קיימת בימנו בכלל אופציה כזאת), וחוץ מזה הטמפורטורת צבעים המקובלת עלי היא MEDIUM בLX אז אני מניח שאני מעדיף להמנע מפלזמות, וזהו אני חושב לגבי הגבלות.

בנוסף אזרוק פה שאלה הצידה, אם הייתי רוצה לחבר את הלפטופ(הישן אם זה רלוונטי) בצורה אלחוטית לLX9500, איך הייתי עושה את זה?

תודה על סובלנתכם ולעונים במיוחד, יום טוב.

NK
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1994
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

אם אתה מרוצה מה-LG אז תמשיך עם הקו הזה ,LG 42LE4600‏ ‏מסך מצויין ואפילו בתקציב שלך.

Zilberlex פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה על התשובה.
ניסיתי למצוא מגבילה שלה באתר digital versus אבל זה התברר כבעייתי. ה42LE4600 נראית יקרה במקצת וחשבתי אולי משהו בכיוון ה42LS460Y ורציתי לדעת מה המגבילות שלה בח"ול(לא הצלחתי למצוא ביקורת אחת בלועזית רק כמה ת'רדים בפורום הזה ורציתי גם לקבל מידע על האחת הזאת מבית סמסונג:
http://www.olsale.co.il/olsale/heb/item ... d=22972897

(שבאתר digital versus ראיתי ביקורות מעולות לes6710).

ורציתי לדעת אם ה55LS570Y של אל ג'י שווה משהו(מתומכרת בפחות מ8000) ואם ניתן למצוא ביקורת של מגבילה לה ברשת?

saarpen
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 364
שם מלא: saarpen
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

לך על המסך של Philips
42PFL7606H

אתה תהנה ממנה נורא מניסיון.
בכלל המסכים של פיליפס פשוט חזקים וסדרה 7 זו סדרה שלא מביישת את המותג.
וודא תמיד שמאחורי ענף הזית הדק שלך אתה מחזיק חרב חדה וגדולה. (הפרשנות שלי לרעיון שמאחורי סיכת המ"מ)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”