בעיה בהוצאת מיילים מהאוטלוק בלבד
שלום לכל חברי הפורום.
בעיה מוזרה שאני נסחב איתה כבר הרבה זמן,
התיבת ג'ימייל מוגדרת לי באוטלוק 2007 בנייח וב 2010 בנייד.
מערכות הפעלה ווינדוס 7 פרו.
הבעיה היא כזאת :
שאני מחובר לראוטר מסוג d-link 2760u אני מצליח לקבל ולשלוח הודעות בממשק הג'ימייל (באתר שלהם)
ובנוסף אני מצליח לקבל אבל לא לשלוח הודעות מהאוטלוק!!
עכשיו שאני מתחבר לראוטר אחר (נגיד פותח נקודת גישה באייפון) אני מצליח גם לקבל וגם לשלוח מיילים בלי בעיה.
עכשיו בכל מדריך רשום להגדיר פורט smtp אחר, ניסיתי את כל הפורטים, עשיתי ריסטרט קשה לראוטר, ניסיתי שיחקתי בכל מיני הגדרות אך ללא הצלחה..
יש לציין שעד לא מזמן הכל היה עובד חלק, ולא הותקן לאחרונה אף בכלל שום אנטי וירוס\פיירוול, תוכנות צד 3 וכדומה..
ועוד 2 שאלות קטנות:
1. במחשב הנייח באוטלוק אני רואה את כל המיילים תחת התיקיה הראשית של "דואר נכנס"
עכשיו הגדרתי על הנייד אוטלוק, מופיע לי לשונית של התיבת דואר אלקטרוני ובתוכה נמצא ה"דואר נכנס"
איך אני מגדיר שזה יהיה בראשי ללא כללים.
2. במחשב הנייח פתחתי תיקיות חדשות וקבעתי כללים, שהגדרתי על הנייד אז אני לא רואה את הכללים והתיקוית
אני צריך לשמור בנייח בתור קובץ pst את התיבה?
תודה לכולם![/img]
בעיה מוזרה שאני נסחב איתה כבר הרבה זמן,
התיבת ג'ימייל מוגדרת לי באוטלוק 2007 בנייח וב 2010 בנייד.
מערכות הפעלה ווינדוס 7 פרו.
הבעיה היא כזאת :
שאני מחובר לראוטר מסוג d-link 2760u אני מצליח לקבל ולשלוח הודעות בממשק הג'ימייל (באתר שלהם)
ובנוסף אני מצליח לקבל אבל לא לשלוח הודעות מהאוטלוק!!
עכשיו שאני מתחבר לראוטר אחר (נגיד פותח נקודת גישה באייפון) אני מצליח גם לקבל וגם לשלוח מיילים בלי בעיה.
עכשיו בכל מדריך רשום להגדיר פורט smtp אחר, ניסיתי את כל הפורטים, עשיתי ריסטרט קשה לראוטר, ניסיתי שיחקתי בכל מיני הגדרות אך ללא הצלחה..
יש לציין שעד לא מזמן הכל היה עובד חלק, ולא הותקן לאחרונה אף בכלל שום אנטי וירוס\פיירוול, תוכנות צד 3 וכדומה..
ועוד 2 שאלות קטנות:
1. במחשב הנייח באוטלוק אני רואה את כל המיילים תחת התיקיה הראשית של "דואר נכנס"
עכשיו הגדרתי על הנייד אוטלוק, מופיע לי לשונית של התיבת דואר אלקטרוני ובתוכה נמצא ה"דואר נכנס"
איך אני מגדיר שזה יהיה בראשי ללא כללים.
2. במחשב הנייח פתחתי תיקיות חדשות וקבעתי כללים, שהגדרתי על הנייד אז אני לא רואה את הכללים והתיקוית
אני צריך לשמור בנייח בתור קובץ pst את התיבה?
תודה לכולם![/img]
- fLy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 522 פעמים
- קיבל תודות: 272 פעמים
הי dudik007,
האם האאוטלוק אצלך מוגדר כך:
Outgoing Mail (SMTP) Server - requires TLS or SSL: smtp.gmail.com
Use Authentication: Yes
Port for TLS/STARTTLS: 587
Port for SSL: 465
אנא צרף צילום מסך, נמשיך משם.
לגבי שתי השאלות הקטנות:
1) לא ברור לי לגמרי מהתיאור מהו המצב בדיוק, אשמח לצילומי מסך רלוונטיים.
2) בלתי אפשרי שיתוף מידע(כל מידע כלשהו) בין Outlookים ללא שרת מתווך.
הגדרות החוקים אינן נשמרות בPST, אלא בAccount Information שלך באאוטלוק, בPST נשמר אך ורק מידע, לא הגדרות.
דורון.
האם האאוטלוק אצלך מוגדר כך:
Outgoing Mail (SMTP) Server - requires TLS or SSL: smtp.gmail.com
Use Authentication: Yes
Port for TLS/STARTTLS: 587
Port for SSL: 465
אנא צרף צילום מסך, נמשיך משם.
לגבי שתי השאלות הקטנות:
1) לא ברור לי לגמרי מהתיאור מהו המצב בדיוק, אשמח לצילומי מסך רלוונטיים.
2) בלתי אפשרי שיתוף מידע(כל מידע כלשהו) בין Outlookים ללא שרת מתווך.
הגדרות החוקים אינן נשמרות בPST, אלא בAccount Information שלך באאוטלוק, בPST נשמר אך ורק מידע, לא הגדרות.
דורון.
- fLy
-
- חבר במועדון HT

הנתונים הם בCopy/Paste מההוראות של גוגל - http://support.google.com/mail/bin/stat ... 12103&rd=1
אין נתונים תקינים אחרים.
הוסף בבקשה לשירשור צילומי מסך של כל ההגדרות האלה, בלעדייהם לא אוכל לסייע, צר לי.
דורון.
אין נתונים תקינים אחרים.
הוסף בבקשה לשירשור צילומי מסך של כל ההגדרות האלה, בלעדייהם לא אוכל לסייע, צר לי.
דורון.
- fLy
-
- חבר במועדון HT

הי
תצטרך לסלוח לי, אבל אין טעם שאבדוק את המדריך לפיו עבדת, נתתי לינק למדריך הרשמי, התקין.
את התמונות אתה יכול לעלות לשירשור עצמו אם תשתמש בכפתור ה"פרסם תגובה" שבתחתית השירשור.
בוא ואקח את המילה שלך לגבי העובדה שכשאתה מתחבר עם אותו מחשב למקור אינטרנט אחר, כלשהו, הוא כן מצליח לשלוח.
השקעתי וקראתי בעיון את החלקים הרלוונטים במדריך של הנתב שלך:
אני מצטט "By Default all outgoing IP Traffic from LAN is allowed" (עמ' 56)
סוג התקשורת שאנו מדברים עליה היא מה שנקרא Outgoing כלומר, המחשב הוא זה שיוזם את הפנייה ולפי ברירת המחדל של הנתב שלך כל תעבורה כזו מאופשרת(כך ברוב המוחלט של הנתבים הביתיים).
כעקרון, לצורך שליחת מיילים בSMTP(וקבלה בPOP3) אין צורך לפתוח שום פורט בשום נתב בייתי(לא פנימה ולא החוצה).
שוב, זוהי בד"כ ברירת מחדל.
בנתב שלך יש תפריט Advanced Setup ובתוכו יש Security-IP Filtering, וודא שלא מוגדרים שם שום חוקים, לא פנימה ולא החוצה.
לצורך הבדיקה בלבד, אתה יכול להגדיר את המחשב שלך כ DMZ Host מה שאומר שהוא יפתח לחלוטין, פנימה והחוצה ללא קשר לחוקים.
אחרי שאתה בודק את הDMZ תחזיר בחזרה את ההגדרה זה 'פותח' לחלוטין את המחשב שלך לאינטרנט.
נמשיך משם.
דורון.
תצטרך לסלוח לי, אבל אין טעם שאבדוק את המדריך לפיו עבדת, נתתי לינק למדריך הרשמי, התקין.
את התמונות אתה יכול לעלות לשירשור עצמו אם תשתמש בכפתור ה"פרסם תגובה" שבתחתית השירשור.
בוא ואקח את המילה שלך לגבי העובדה שכשאתה מתחבר עם אותו מחשב למקור אינטרנט אחר, כלשהו, הוא כן מצליח לשלוח.
השקעתי וקראתי בעיון את החלקים הרלוונטים במדריך של הנתב שלך:
אני מצטט "By Default all outgoing IP Traffic from LAN is allowed" (עמ' 56)
סוג התקשורת שאנו מדברים עליה היא מה שנקרא Outgoing כלומר, המחשב הוא זה שיוזם את הפנייה ולפי ברירת המחדל של הנתב שלך כל תעבורה כזו מאופשרת(כך ברוב המוחלט של הנתבים הביתיים).
כעקרון, לצורך שליחת מיילים בSMTP(וקבלה בPOP3) אין צורך לפתוח שום פורט בשום נתב בייתי(לא פנימה ולא החוצה).
שוב, זוהי בד"כ ברירת מחדל.
בנתב שלך יש תפריט Advanced Setup ובתוכו יש Security-IP Filtering, וודא שלא מוגדרים שם שום חוקים, לא פנימה ולא החוצה.
לצורך הבדיקה בלבד, אתה יכול להגדיר את המחשב שלך כ DMZ Host מה שאומר שהוא יפתח לחלוטין, פנימה והחוצה ללא קשר לחוקים.
אחרי שאתה בודק את הDMZ תחזיר בחזרה את ההגדרה זה 'פותח' לחלוטין את המחשב שלך לאינטרנט.
נמשיך משם.
דורון.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
בצע tracert לכתובת של שרת הדואר. ותשווה בין מקום שעובד לכזה שלא.
עושה רושם שתיתכן בעיית DNS.
עושה רושם שתיתכן בעיית DNS.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- fLy
-
- חבר במועדון HT

הי
מה שdudik007 התכוון זה לפתוח חלון Command Prompt ולהריץ tracert smtp.gmail.com .
מה שהtracert עושה זה 'לקפוץ' מDefault Gateway אחד לבא בתור עד שהוא מגיע ליעד שנתת לו(והוא מראה לך את המסלול).
זאת בדיקה קצרצרה, תריץ את זה לפני שאנחנו ממשיכים לעומק, דווח עם התוצאה.
אם יש בעיה בשלב הזה(כלומר אתה לא מגיע ליעד) ביותר ממחשב אחד בבית, סביר שהבעיה היא אצל ספק האינטרנט, אבל דורש בדיקה.
לפי דבריך על כה, נראה שקוף שיש בעיה בנתב: שני מחשבים נפרדים באותה הרשת לא מצליחים לשלוח מייל לג'ימייל כאשר הם מוגדרים בצורה תקינה, זהים...וכאשר מעבירים אחד מהם לרשת אחרת הוא עובד עם אותן ההגדרות בדיוק...צדקתי בהבנתי?
בנוסף, לפי הבדיקה שעשית לבקשתי, גם ההגדרות הרלוונטיות בנתב תקינות לכאורה...אפילו פתחנו את המחשב טוטאלית כDMZ...
אם בא לך בשעה הקרובה לארגן חיבור מרחוק לאחד המחשבים, אנסה להציץ,
אם אתחבר ואראה שאכן כך הן ההגדרות, באמת הכל דבש(ואין בעיה עם הtracert), שלב הבא זה לאפס את הנתב.
הכל באמת שוב בהנחה שהמחשב הנייח זהה בהגדרותיו לנייד והנייד שולח תקין כאשר מחובר לרשתות אחרות.
דורון.
מה שdudik007 התכוון זה לפתוח חלון Command Prompt ולהריץ tracert smtp.gmail.com .
מה שהtracert עושה זה 'לקפוץ' מDefault Gateway אחד לבא בתור עד שהוא מגיע ליעד שנתת לו(והוא מראה לך את המסלול).
זאת בדיקה קצרצרה, תריץ את זה לפני שאנחנו ממשיכים לעומק, דווח עם התוצאה.
אם יש בעיה בשלב הזה(כלומר אתה לא מגיע ליעד) ביותר ממחשב אחד בבית, סביר שהבעיה היא אצל ספק האינטרנט, אבל דורש בדיקה.
לפי דבריך על כה, נראה שקוף שיש בעיה בנתב: שני מחשבים נפרדים באותה הרשת לא מצליחים לשלוח מייל לג'ימייל כאשר הם מוגדרים בצורה תקינה, זהים...וכאשר מעבירים אחד מהם לרשת אחרת הוא עובד עם אותן ההגדרות בדיוק...צדקתי בהבנתי?
בנוסף, לפי הבדיקה שעשית לבקשתי, גם ההגדרות הרלוונטיות בנתב תקינות לכאורה...אפילו פתחנו את המחשב טוטאלית כDMZ...
אם בא לך בשעה הקרובה לארגן חיבור מרחוק לאחד המחשבים, אנסה להציץ,
אם אתחבר ואראה שאכן כך הן ההגדרות, באמת הכל דבש(ואין בעיה עם הtracert), שלב הבא זה לאפס את הנתב.
הכל באמת שוב בהנחה שהמחשב הנייח זהה בהגדרותיו לנייד והנייד שולח תקין כאשר מחובר לרשתות אחרות.
דורון.
- fLy
-
- חבר במועדון HT

יכול להיות שיהיה פיספוס אחד, העיקר שהגענו ליעד בהרצה הראשונה של הtracert.
אני כמובן עדיין לא פסלתי שום בעיית ISP, זה פשוט בסבירות הכי נמוכה, לדעתי.
בוא ונקבע בגדול לאיזור מוצ"ש, אשלח לך בפרטי את הסלולארי שלי.
דורון.
אני כמובן עדיין לא פסלתי שום בעיית ISP, זה פשוט בסבירות הכי נמוכה, לדעתי.
בוא ונקבע בגדול לאיזור מוצ"ש, אשלח לך בפרטי את הסלולארי שלי.
דורון.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
השוות בין הגדרות DNS של הראוטרים .?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!