Monitor Audio GX100
-
liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
למישהו יצא לשמוע? איך השילוב שלהם עם הגברת סטריאו של NAD?
שכחתי לציין שכרגע המקור שלי הוא דיגיטלי, בעתיד מתוכנן לצרף vdac 2.
שכחתי לציין שכרגע המקור שלי הוא דיגיטלי, בעתיד מתוכנן לצרף vdac 2.
יצא לי לשמוע את אחיו הגדול GX300... רמקולים טובים, חסרי אופי שכאלה.... אי אפשר לשנוא אך גם לא ממש התלהבתי.
ע"פ מה ששמעתי, הטוויטר ריבון שלהם אוהב זרם, אז תצטרך מגבר לא חזק מדיי אך בריא.
אני שמעתי עם מיוזיקל פידליטי M6i סידי+אינטגרייטד.
אני שמעתי עם מיוזיקל פידליטי M6i סידי+אינטגרייטד.
Utopia
-
liorparente
- עוסק בתחום

להבנתי, ותקן אותי אם אני טועה, מוניטור מתהדרים בנטרליות של הרמקולים שלהם.kipikipod כתב:יצא לי לשמוע את אחיו הגדול GX300... רמקולים טובים, חסרי אופי שכאלה.... אי אפשר לשנוא אך גם לא ממש התלהבתי.
אני שמעתי עם מיוזיקל פידליטי M6i סידי+אינטגרייטד....
ואולי, זה מה שאני אהבתי כל כך בbx2 שלי.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
liorparente כתב:להבנתי, ותקן אותי אם אני טועה, מוניטור מתהדרים בנטרליות של הרמקולים שלהם.kipikipod כתב:יצא לי לשמוע את אחיו הגדול GX300... רמקולים טובים, חסרי אופי שכאלה.... אי אפשר לשנוא אך גם לא ממש התלהבתי.
ואולי, זה מה שאני אהבתי כל כך בbx2 שלי....
במקרה הרמקול שלי לנחשב לאחד ה"שקופים" והנייטרליים שקיימים, והוא ממש לא משעמם ו"יבש" כמו מוניטור אודיו.liorparente כתב:להבנתי, ותקן אותי אם אני טועה, מוניטור מתהדרים בנטרליות של הרמקולים שלהם.kipikipod כתב:יצא לי לשמוע את אחיו הגדול GX300... רמקולים טובים, חסרי אופי שכאלה.... אי אפשר לשנוא אך גם לא ממש התלהבתי.
ואולי, זה מה שאני אהבתי כל כך בbx2 שלי....
אבל זו דעתי.
Utopia
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
נבו, תזכיר לי כמה הרמקול שלך עולה לעומת ה-GX100... 
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
שמעת את הרמקול עם הגברה לא מתאימה. למרות שסדרת גולד נחשבת לפחות מוצלחת מסילבר (יחס עלות/תמורה), עדיין היא רחוקה ממשעממת, ובטח לא יבשה.kipikipod כתב:הרמקול שלי לנחשב לאחד ה"שקופים" והנייטרליים שקיימים, והוא ממש לא משעמם ו"יבש" כמו מוניטור אודיו.
אבל זו דעתי....
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
מצטרף.valer_valer כתב:שמעת את הרמקול עם הגברה לא מתאימה. למרות שסדרת גולד נחשבת לפחות מוצלחת מסילבר (יחס עלות/תמורה), עדיין היא רחוקה ממשעממת, ובטח לא יבשה.kipikipod כתב:הרמקול שלי לנחשב לאחד ה"שקופים" והנייטרליים שקיימים, והוא ממש לא משעמם ו"יבש" כמו מוניטור אודיו.
אבל זו דעתי.......
כנראה שמיוזיקל פידליטי לא שידוך טוב.valer_valer כתב:שמעת את הרמקול עם הגברה לא מתאימה. למרות שסדרת גולד נחשבת לפחות מוצלחת מסילבר (יחס עלות/תמורה), עדיין היא רחוקה ממשעממת, ובטח לא יבשה.kipikipod כתב:הרמקול שלי לנחשב לאחד ה"שקופים" והנייטרליים שקיימים, והוא ממש לא משעמם ו"יבש" כמו מוניטור אודיו.
אבל זו דעתי.......
האמת? הם לא שידוך מוצלח במיוחד עם שום דבר ששמעתי... אולי זו בעיה באוזן שלי..
Utopia
-
liorparente
- עוסק בתחום

נבו יקירי אין צורך לקחת את הנושא למקום "נעלב".kipikipod כתב:כנראה שמיוזיקל פידליטי לא שידוך טוב.valer_valer כתב:שמעת את הרמקול עם הגברה לא מתאימה. למרות שסדרת גולד נחשבת לפחות מוצלחת מסילבר (יחס עלות/תמורה), עדיין היא רחוקה ממשעממת, ובטח לא יבשה.kipikipod כתב:הרמקול שלי לנחשב לאחד ה"שקופים" והנייטרליים שקיימים, והוא ממש לא משעמם ו"יבש" כמו מוניטור אודיו.
אבל זו דעתי.......
האמת? הם לא שידוך מוצלח במיוחד עם שום דבר ששמעתי... אולי זו בעיה באוזן שלי.....
זכותך לגמרי לא לאהוב את סדרת הגולד וזה בסדר גמור.. יתכן ואתה אוהב בלונדיניות ואני ברונטיות, וגם זה בסדר גמור
- valer_valer
- חבר ותיק

זה די מעורפל להתחיל למנות הגברה שמתאימה יותר או פחות, בטח לא גוון כזה או אחר.guys כתב:מה שידוך שנחשב כן מתאים לגוון של המוניטור אודיו?...
זה תמיד תלוי קנוספט מקור - הגברה - רמקולים. גם לסדרת שונות יש דרישה שונה להגברה.
יש לך דגם ספציפי ?
-
liorparente
- עוסק בתחום

מצטער שאני ככה "נדחף" לדיון, הייתי שמח לקבל המלצה להגברה לרמקולים הנ"ל.valer_valer כתב:זה די מעורפל להתחיל למנות הגברה שמתאימה יותר או פחות, בטח לא גוון כזה או אחר.guys כתב:מה שידוך שנחשב כן מתאים לגוון של המוניטור אודיו?...
זה תמיד תלוי קנוספט מקור - הגברה - רמקולים. גם לסדרת שונות יש דרישה שונה להגברה.
יש לך דגם ספציפי ?...
- valer_valer
- חבר ותיק

בתחילת השרשור דיברת על ה - NAD. בניגוד להרבה אנשים, אני בדעה ש NAD מגברים טובים למחירם.liorparente כתב:הייתי שמח לקבל המלצה להגברה לרמקולים הנ"ל....
בגלל הרגישות הנמוכה יחסית, הייתי פוזל לכיוון ה - 375.
מגבר Creek (מדגם דסטני) נשמע ממש טוב עם הסידרה.
אם התקציב מאפשר, הייתי מתאמץ ונכנס לעוסקים בציוד היי אנד, ובודק פיזית את הרמקול עם מגברי היוקרה.
-
liorparente
- עוסק בתחום

הכיוון הוא להשקיע במגבר אינטגרייטד עד 8 אש"ח. ה375 דווקא יושב איכשהו על התקציב.valer_valer כתב:בתחילת השרשור דיברת על ה - NAD. בניגוד להרבה אנשים, אני בדעה ש NAD מגברים טובים למחירם.liorparente כתב:הייתי שמח לקבל המלצה להגברה לרמקולים הנ"ל....
אם התקציב מאפשר, הייתי מתאמץ ונכנס לעוסקים בציוד היי אנד, ובודק פיזית את הרמקול עם מגברי היוקרה....
הייתי מבקש המלצה יותר ספציפית מאשר ציוד היי אנד..אני לא מת על שיוך מוצרים לקבוצות.
תנסה לעגל ל-10 ויש אחלה של אפשרויות, גם מתצוגה\יד שניה וגם חדשים:liorparente כתב:הכיוון הוא להשקיע במגבר אינטגרייטד עד 8 אש"ח. ה375 דווקא יושב איכשהו על התקציב.valer_valer כתב:בתחילת השרשור דיברת על ה - NAD. בניגוד להרבה אנשים, אני בדעה ש NAD מגברים טובים למחירם.liorparente כתב:הייתי שמח לקבל המלצה להגברה לרמקולים הנ"ל....
אם התקציב מאפשר, הייתי מתאמץ ונכנס לעוסקים בציוד היי אנד, ובודק פיזית את הרמקול עם מגברי היוקרה....
הייתי מבקש המלצה יותר ספציפית מאשר ציוד היי אנד..אני לא מת על שיוך מוצרים לקבוצות....
- HEGEL H70 (סאונדקווסט)
- BEL CANTO C5I (יגאל סבו)
- AMR AM-777 (מתצוגה אצל ברוך גליסקו)
- Perreux 80i (ברוך גליסקו)
- Primare i30 (קיים ביד שניה בלוחות)
Utopia
-
liorparente
- עוסק בתחום

מודה לך מאוד !kipikipod כתב:תנסה לעגל ל-10 ויש אחלה של אפשרויות, גם מתצוגה\יד שניה וגם חדשים:liorparente כתב:הכיוון הוא להשקיע במגבר אינטגרייטד עד 8 אש"ח. ה375 דווקא יושב איכשהו על התקציב.valer_valer כתב:בתחילת השרשור דיברת על ה - NAD. בניגוד להרבה אנשים, אני בדעה ש NAD מגברים טובים למחירם.liorparente כתב:הייתי שמח לקבל המלצה להגברה לרמקולים הנ"ל....
הייתי מבקש המלצה יותר ספציפית מאשר ציוד היי אנד..אני לא מת על שיוך מוצרים לקבוצות....
- HEGEL H70 (סאונדקווסט)
- BEL CANTO C5I (יגאל סבו)
- AMR AM-777 (מתצוגה אצל ברוך גליסקו)
- Perreux 80i (ברוך גליסקו)
- Primare i30 (קיים ביד שניה בלוחות)...
- valer_valer
- חבר ותיק

כתבתי Creek Destiny. את המגברים מסקלה הגבוה לא שמעתי עם הסידרה שלך כך שאין לי כיוון ...liorparente כתב:הכיוון הוא להשקיע במגבר אינטגרייטד עד 8 אש"ח. ה375 דווקא יושב איכשהו על התקציב.valer_valer כתב:בתחילת השרשור דיברת על ה - NAD. בניגוד להרבה אנשים, אני בדעה ש NAD מגברים טובים למחירם.liorparente כתב:הייתי שמח לקבל המלצה להגברה לרמקולים הנ"ל....
ראיתי שהמליצו לך על הגל. הוא מגבר טוב. לדעתי פשוט אתה צריך כיוון של H100 ...