מיטה חורקת
-
erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
הי
אחת לחודש יש לי צורך לחזק הברגות של כמה ברגים במיטה הזוגית שלי ושל אישתי היקרה
(לא, זה לא נובע מפעילות מרובה מדי.....)
תמיד מדובר על אותם שני ברגים - אחרת המיטה חורקת כאשר אני קם או הולך לישון (הודות לפורום הזה מדובר על שעות לא שעות....)))
בקיצור - יש איזו דרך מומלצת לקבע את הברגים בצורה כזו שהם לא ישתחררו ולא יהיה צורך לחזק אותם כל פעם?
אחת לחודש יש לי צורך לחזק הברגות של כמה ברגים במיטה הזוגית שלי ושל אישתי היקרה
(לא, זה לא נובע מפעילות מרובה מדי.....)
תמיד מדובר על אותם שני ברגים - אחרת המיטה חורקת כאשר אני קם או הולך לישון (הודות לפורום הזה מדובר על שעות לא שעות....)))
בקיצור - יש איזו דרך מומלצת לקבע את הברגים בצורה כזו שהם לא ישתחררו ולא יהיה צורך לחזק אותם כל פעם?
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
חחח זה ללא ספק השרשור הכי מצחיק שנפתח פה..
בכל אופן,אם אתה רואה שזה כל הזמן קורה והם תמיד משתחררים תנסה את שני הדברים הבאים.
אם יש לברגים הללו מין סוקט מתכת בתוך המיטה אז נסה לשים לוקטייט ואז לסגור אותם ממש חזק..לא עובד?..נסה למרוח טיפה גריז על הבורג ואז להכניס אותו..הוא יכנס הרבה יותר חלק ויתן לך לנעול אותו הרבה יותר חזק ואחרי שהוא יהיה נעול הגריז כבר לא יוכל לעזור לו להשתחרר..
אם אין לו סוקט מתכת או שיש אבל הסוקט רופף,מלא חצי מעומק החור בדבק אפוקסי ואז נעל את הבורג ותן לזה שעתיים טובות לפני שתעלו למיטה..
ובאופן כללי,תפסיקו לקפוץ על המיטות..תראה לאן זה מגיע..
בכל אופן,אם אתה רואה שזה כל הזמן קורה והם תמיד משתחררים תנסה את שני הדברים הבאים.
אם יש לברגים הללו מין סוקט מתכת בתוך המיטה אז נסה לשים לוקטייט ואז לסגור אותם ממש חזק..לא עובד?..נסה למרוח טיפה גריז על הבורג ואז להכניס אותו..הוא יכנס הרבה יותר חלק ויתן לך לנעול אותו הרבה יותר חזק ואחרי שהוא יהיה נעול הגריז כבר לא יוכל לעזור לו להשתחרר..
אם אין לו סוקט מתכת או שיש אבל הסוקט רופף,מלא חצי מעומק החור בדבק אפוקסי ואז נעל את הבורג ותן לזה שעתיים טובות לפני שתעלו למיטה..
ובאופן כללי,תפסיקו לקפוץ על המיטות..תראה לאן זה מגיע..
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
יש לך ספרינג שייבה בצד המוטרה של הברגים???
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

אם זה נקדח לתוך העץ,האפוקסי יתפוס אותו כמו ריתוך..יש אפוקסי נוזלי שנספג בעץ ואז יהיו לך כמו שורשים בתוך העץ וזה בחיים לא יצא..erlich01 כתב:מכיר את הברגים האלה
מדובר על מיטה עם ברגים קודחים לתוך העץ
אני אבדוק את הפתרון הראשון...
בהצלחה..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
לפני שהייתי מנסה אפוקסי ולוקטייט, שהם פתרונות שקשה יותר לחזור מהם אחור, ובמידה ולא מדובר על ברגי עץ שזה סיפור אחר לגמרי הייתי מנסה לשים ספרינג שייבה אם לא יפתור הבעייה יצמצם החופש ויאריך את הזמן שעד לחריקות ושבין חיזוק לחיזוק.
אם לא יועיל לא יזיק ותמיד תוכל ללכת לפתרונות אגרסיביים יותר.
חוץ מזה נראה לי שאם תשתמשו במיטה לשינה בלבד ותעבירו את הפעילויות לא שינתיות למקום אחר הבעיה תיפתר(-:
אם לא יועיל לא יזיק ותמיד תוכל ללכת לפתרונות אגרסיביים יותר.
חוץ מזה נראה לי שאם תשתמשו במיטה לשינה בלבד ותעבירו את הפעילויות לא שינתיות למקום אחר הבעיה תיפתר(-:
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

לכן אמרתי לו להשתמש בלוקטייט רק במקרה שיש לו שם סוקט מתכת שהבורג מוברג לתוכו..oferlaor כתב:לוקטייט לא יעזור אם זה מוברג לעץ. צריך למצוא מקום אחר ולהבריג שם....
JEXY נכון שאפוקסי זה קצת יותר מסובך אבל זה בוודאות יסדר לו את העניין..
מצד שני להביא ברגים חדשים ולתפור להם את הדודה עם אימפקט זה רעיון מצוין שאני לא מבין איך לא חשבתי עליו.
במיוחד שאני מתעסק בגבס.
השאלה אם ניתן לשים שם ברגים אחרים,מבחינת גודל החור בזווית מתכת,גישה לראש הבורג..
ומברגת אימפקט זו מברגה שכל אחד צריך.
זו מברגה עם מספר תכונות שאין בדרכ למברגה רגילהerlich01 כתב:סליחה אבל מה זה מברגת אימפקט?...
שבין היתרונות שלה הוא הברגת הבורג תוך כדי דפיקות פטישון שדופק על הבורג
והברגה במהירות גבוהה יותר מבמברגה פשוטה
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

למברגת אימפקט?..מקיטה ובוש..לבוש יש דגמים ממש קטנים ומאוד חזקים עם סוללת לי-יון..הם לא חזקים כמו הגדולים עם הסוללה הרגילה אבל הם ממש חזקים לגודלם ולשימושי בית הם אחלה.
יש גם הרבה חיקויים של מקיטה כמו אסאקי ומוסטה שהאמת הם די מעולות למחיר שלהם..בערך חצי מחיר.
כמובן שעדיף מקורי אבל לשימושים לא רציניים אתה יכול להסתמך על החיקוי בעיניים עצומות..
הם חזקים וטובים פשוט לעבודה מאומצת לא הייתי לוקח למרות שיש להם סיכוי טוב.
יש גם הרבה חיקויים של מקיטה כמו אסאקי ומוסטה שהאמת הם די מעולות למחיר שלהם..בערך חצי מחיר.
כמובן שעדיף מקורי אבל לשימושים לא רציניים אתה יכול להסתמך על החיקוי בעיניים עצומות..
הם חזקים וטובים פשוט לעבודה מאומצת לא הייתי לוקח למרות שיש להם סיכוי טוב.