Star Wars 7
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
די לא סחטו מספיק גם ככה
שלושת הסרטים החדשים "ישנים" היו נפילה . אח"כ הוציאו גרסת תלת מימד ועכשיו הם רוצים להוציא סרט כל שנתיים
לדעתי כל תוספת לסדרה המקורית רק תגרע ממנה ותגרום להרבה אנשים לסלידה .
לדעתי כל תוספת לסדרה המקורית רק תגרע ממנה ותגרום להרבה אנשים לסלידה .
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
שני הסרטים בסדרה שגורג לוקאס לא ביים היו מוצלחים, יש תקווה(חדשה)
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
Re: די לא סחטו מספיק גם ככה
I find your lack of faith disturbingNetstat כתב:שלושת הסרטים החדשים "ישנים" היו נפילה . אח"כ הוציאו גרסת תלת מימד ועכשיו הם רוצים להוציא סרט כל שנתיים
לדעתי כל תוספת לסדרה המקורית רק תגרע ממנה ותגרום להרבה אנשים לסלידה ....
Re: די לא סחטו מספיק גם ככה
איתי_הגיתי כתב:I find your lack of faith disturbing[/quoteNetstat כתב:שלושת הסרטים החדשים "ישנים" היו נפילה . אח"כ הוציאו גרסת תלת מימד ועכשיו הם רוצים להוציא סרט כל שנתיים
לדעתי כל תוספת לסדרה המקורית רק תגרע ממנה ותגרום להרבה אנשים לסלידה ....
איתי זה לא קשור לחוסר אמונה אלא לעובדות - שלושת הסרטים החדשים שהפכו להיות פרקים 1-3 בסגה כ20 שנה אחרי ,נחשבים על ידי הרבה חובבים של הסדרה כחלשים יותר ומעלים תהייה מה הייתה הסיבה להוצאתם .($$$$$)
נכון שמבחינה ויזואלית קיים שיפור משמעותי אבל לא מבחינת תוכן ועלילה - פשוט אין שם את "זה " אולי הפרק "השלישי" קצת יותר מתקרב ....
זה שהפכו את זה לכת, שכל נגיעה ושינוי בה היא חילול הקודש זה דבר אחד. אבל מפתיע מישהו שאולפן הוליוודי בסה"כ מנסה להרוויח כסף? מי שעבר את גיל 9 ועדין מופתע או מתעצבן מזה, אני קצת מקנא בתמימות שלו.
בתור אחד שראה את שלושת הישנים רק לקראת צאת הסרט החדש הראשון, אין שום ספק שהחדשים הרבה יותר טובים מהישנים. מעבר לאפקטים הגרפיים העלובים של הסרטים הראשונים שנראים היום מגוחך, המשחק עצמו הרבה פחות אמין, העלילה איטית ולא מתקדמת, ולמעשה גם אם ויזואלית הם היו ברמה של סרטים של היום, אין שום סיכוי שהם היו מצליחים בסטנדרטים האחרים שנהוגים כיום.
אז שכל עובדי האלילים יסלחו לי, כל סרט עם פוטנציאל מבחינתי מתקבל בברכה. במקרה הכי גרוע נקבל עוד סרט בינוני ומטה כמו 90% מהסרטים שיש בקולנוע ולא נטרח ללכת לראות.
בתור אחד שראה את שלושת הישנים רק לקראת צאת הסרט החדש הראשון, אין שום ספק שהחדשים הרבה יותר טובים מהישנים. מעבר לאפקטים הגרפיים העלובים של הסרטים הראשונים שנראים היום מגוחך, המשחק עצמו הרבה פחות אמין, העלילה איטית ולא מתקדמת, ולמעשה גם אם ויזואלית הם היו ברמה של סרטים של היום, אין שום סיכוי שהם היו מצליחים בסטנדרטים האחרים שנהוגים כיום.
אז שכל עובדי האלילים יסלחו לי, כל סרט עם פוטנציאל מבחינתי מתקבל בברכה. במקרה הכי גרוע נקבל עוד סרט בינוני ומטה כמו 90% מהסרטים שיש בקולנוע ולא נטרח ללכת לראות.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
+1אני אוהב את כל הסרטים, אין לי בעייה שיוציאו המשכים מפה ועד הודעה חדשה !
May the Swartz be with you !
May the Swartz be with you !
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
לא קשור לכת לחילול הקודש ולא לעבודת אלילים -אלא נטו ליצירה ומקוריות - הסדרה המקורית שלמרות שהתאפיינה באפקטים פחות טובים (עפ"י הסטנדרטים העכשווים ) הייתה פשוט טובה יותר והיה בה איזה שהוא קסם שאין אותו בחדשים-הורגש שהסרטים הללו נוצרו מאהבת קולנוע ולא מאהבת ה$ .קרמריקה כתב:זה שהפכו את זה לכת, שכל נגיעה ושינוי בה היא חילול הקודש זה דבר אחד. אבל מפתיע מישהו שאולפן הוליוודי בסה"כ מנסה להרוויח כסף? מי שעבר את גיל 9 ועדין מופתע או מתעצבן מזה, אני קצת מקנא בתמימות שלו.
אז שכל עובדי האלילים יסלחו לי, כל סרט עם פוטנציאל מבחינתי מתקבל בברכה. במקרה הכי גרוע נקבל עוד סרט בינוני ומטה כמו 90% מהסרטים שיש בקולנוע ולא נטרח ללכת לראות....
ברור שאת האולפנים בסופו של דבר מעניין הקופות אבל ב1-3 הממוסחרים חסר את המעוף ,המקוריות ,והדמיון שהיו קיימים בסדרה המקורית . לא יעזור פרק 1-3 פשוט לא מעניינים וכאילו שנוצרו רק עבור הצגת היכולות הויזואליות של האולפנים מעבר לאפקטים וגרפיקה CGI מרהיבה אין שם הרבה פרט. זה קיים בהרבה סרטים שהציגו נוסחה מנצחת ולאחר מכן ניסו למחזר לרכב על גל ההצלחה - בד"כ זה לא מצליח .
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
אני זוכר איך הרגשתי כשיצאתי מהקולנוע אחרי שראיתי את מלחמת הכוכבים הראשון, לפני כל כך הרבה שנים.
אני לא חושב שהיה עוד סרט שגרם לי להרגיש ככה מאז. גיליתי עולם חדש, מהפנט ומוזר.
בסרט הראשון, ובשניים שבאו אחריו היה קסם של משהו ראשוני, שקשה מאוד לשחזר.
אבל נהניתי גם מהסרטים החדשים, למרות, כפי שאמרו לפני, שאין בהם שום קסם, רק גרפיקה מרשימה.
זה החיים.
ולסיום, אני רוצה לצטט את יודה (מצאתי את זה בידיעה על הרכישה ב-CNN):
Bought Lucasfilm, Disney did. replace me with Mickey Mouse, they cannot
אני לא חושב שהיה עוד סרט שגרם לי להרגיש ככה מאז. גיליתי עולם חדש, מהפנט ומוזר.
בסרט הראשון, ובשניים שבאו אחריו היה קסם של משהו ראשוני, שקשה מאוד לשחזר.
אבל נהניתי גם מהסרטים החדשים, למרות, כפי שאמרו לפני, שאין בהם שום קסם, רק גרפיקה מרשימה.
זה החיים.
ולסיום, אני רוצה לצטט את יודה (מצאתי את זה בידיעה על הרכישה ב-CNN):
Bought Lucasfilm, Disney did. replace me with Mickey Mouse, they cannot
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
להיפך... הם ישנו את העלילה שיודה קם מהקבר ונהפף לזומבי ג'דיי זולל מוחות...rwg1 כתב:אולי עכשיו הם יוציאו ב BD את הטרילוגיה המקורית
בצורתה המקורית ובלי כל השינויים שלוקאס ביצע בה....
להזכירכם, ג'ורג' לוקס כתב במקור 6 חלקים לסדרה.
מכוון שהוא היה במאי צעיר באותו זמן אושרו לו להוציא רק 3 חלקים, והוא העדיף להוציא את 4 - 6, כי הם מהווים סיפור בפני עצמו ויש להם סוף. למרות זאת הוא אמר שיום יבוא וכשיהיה לו אולפנים משלו הוא יוציא את החלקים הראשונים.
מכוון שעברו כ 20 שנה, וסיגנון הסרטים השתנה, הוא גם שינה את העלילה להתאימה 'לבני הנוער של היום'.
לדוגמה ג'אר ג'אר בינגס וההומור האינפנטילי שלו לא מופיעים בספרים המקוריים באנגלית.
לכן חובבי הסידרה שגדלו עליה מרגישים אכזבה מקילקול הסידרה וחוסר השמירה על האותנטיות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
שי-כ
לדעתי זה סיפור מצוץ מהאצבע (של לוקאס). הוא מראש לא ידע בכלל שיאשרו לו 3 חלקים. נותנים לו המון קרדיט אבל היה לו המון מזל. הרעיון של להתחיל סיפור מהאמצע לא נולד אצלו אבל זה בפירוש תרם לבניית המותג.
אני אישית מאוד שמח ומקווה שה franchise יתחזק.
לדעתי זה סיפור מצוץ מהאצבע (של לוקאס). הוא מראש לא ידע בכלל שיאשרו לו 3 חלקים. נותנים לו המון קרדיט אבל היה לו המון מזל. הרעיון של להתחיל סיפור מהאמצע לא נולד אצלו אבל זה בפירוש תרם לבניית המותג.
אני אישית מאוד שמח ומקווה שה franchise יתחזק.
מתוך הWIKIPEDIAשי-כ כתב:oferlaor,
הרעיון הזה התחיל מההתחלה - עובדה שלסרט הראשון בטרילוגיה הישנה בפתיח כתוב 'אפיזודה 4: תקוה חדשה'....
The film was originally released as Star Wars, without "Episode IV" or the subtitle A New Hope. The 1980 sequel, The Empire Strikes Back, was numbered "Episode V" in the opening crawl. When the original film was re-released in 1981, Episode IV: A New Hope was added above the original opening crawl. Although Lucas claims that only six films were ever planned, representatives of Lucasfilm discussed plans for nine or twelve possible films in early interviews.[56] The film was re-released theatrically in 1978, 1979, 1981, 1982, and with additional scenes and enhanced special effects in 1997.
הסיפורים הללו של חלום להוציא פרקים נוספים כבר אז בסוף שנות ה70 זה בו**יט אחד גדול ,ונשמע ממש "אידאולגי" ע"מ להצדיק את מסחטת הכסף המשומנת היטב של לוקס ,שגם היה לו "חלום" להוציא את אינדיאנה גונס 4 (שגם היה חלש ביחס לסרטים המקוריים) ,ואת STARWARS . אל דאגה אנשי יחסי הציבור של לוקס ידעו "לעטוף" את זה יפה ע"מ שישמע הגיוני להוציא עוד סרטים בסדרה הנטולים ייחודיות ומקוריות - למה לעבוד "קשה" ולנסות למצוא תסריטים טובים ומקוריים .
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
כשיהיה לך ברזומה מלחמת הכוכבים אחד בלבד,הביקורת שלך תתקבל יותר טוב.Netstat כתב:הסיפורים הללו של חלום להוציא פרקים נוספים כבר אז בסוף שנות ה70 זה בו**יט אחד גדול ,ונשמע ממש "אידאולגי" ע"מ להצדיק את מסחטת הכסף המשומנת היטב של לוקס ,שגם היה לו "חלום" להוציא את אינדיאנה גונס 4 (שגם היה חלש ביחס לסרטים המקוריים) ,ואת STARWARS . אל דאגה אנשי יחסי הציבור של לוקס ידעו "לעטוף" את זה יפה ע"מ שישמע הגיוני להוציא עוד סרטים בסדרה הנטולים ייחודיות ומקוריות - למה לעבוד "קשה" ולנסות למצוא תסריטים טובים ומקוריים ....
לצמצם את לוקאספילם למסחטת כסף זו ראייה נגטיבית אופיינית לפרובינצייה שלנו.