בעיה מתסכלת- מחשב עולה רק בסייף מוד, ריסטור לא עוזר
חיברתי את המחשב הישן שלי לפלזמה של פנסוניק (PV70). הכל עבד בסדר גמור. בגלל שלא הייתי מרוצה מהרזולוציה שיחקתי עם ההגדרות. הדבר האחרון שעשיתי לפני התקלה - בדסקטופ לחצתי על הכפתור הימני בעכבר ונכנסתי לאפשרויות גרפיקה. שיניתי שם משהו. לא זוכר מה זה היה. ומהנקודה הזו המחשב לא עולה. אחרי שעולה הסמל של windows xp אני מקבל מסך שחור.
בסייף מוד המחשב עולה. ניסיתי לעשות ריסטור. לא עזר.
ניסיתי לחזור ל"אפשרויות גרפיקה" דרך הדסקטופ, אבל האופציה הזו כבר לא היתה קיימת בתפריט.
יש למישהו פתרון?
בסייף מוד המחשב עולה. ניסיתי לעשות ריסטור. לא עזר.
ניסיתי לחזור ל"אפשרויות גרפיקה" דרך הדסקטופ, אבל האופציה הזו כבר לא היתה קיימת בתפריט.
יש למישהו פתרון?
אתמול נאלצתי להתקין מחדש את המחשב אחרי משחק לא מוצלח בקובץ ה boot.ini (ילדים, אל תוסיפו את סוויץ' ה 3GB !!!).
עניין של שעתיים והכל עובד ומקונפג, לא צריך לעשות מזה סיפור.
וחוץ מזה, אם מתקינים מחדש אחת לכמה זמן ושמים רק את מה שצריכים, מגלים שרוב התוכנות במחשב כלל אינן בשימוש, ובלעדיהן הכל רץ הרבה יותר טוב.
עניין של שעתיים והכל עובד ומקונפג, לא צריך לעשות מזה סיפור.
וחוץ מזה, אם מתקינים מחדש אחת לכמה זמן ושמים רק את מה שצריכים, מגלים שרוב התוכנות במחשב כלל אינן בשימוש, ובלעדיהן הכל רץ הרבה יותר טוב.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
אין לי מושג אם אתה שם לב לזה, אבל יש לך תכונה מגעילה במיוחד של זלזול בתגובות של אחרים.mp3lll כתב:מה קשורה התשובה לשאלה של הבחור? בכל אופן היא לא, בוא לא נהרוס את הדיון....
ההתנשאות שלך כלל לא מובנת לי, במיוחד כשהיא מלווה בבורות ובשגיאות כתיב.
אם לא הבנת את הקשר של התגובה שלי לשאלה של פותח השרשור, זה מעיד רק על מגבלה שלך, והחל מעכשיו אשמח מאוד אם תימנע מלהגיב לתגובות שלי בפורום זה.
מנהלים, אשמח אם תרסנו את הבחור - זאת לא הפעם הראשונה.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
amir073
כתבת שאתה עובד עם XP לא? חייב להיות אופציה כזו.
אתה לא רואה את זה? יכול להיות שאתה לא לוחץ F8 בעליה וזה אוטומטי מופיע לך הבחירה בגלל כיבוי המחשב דרך הכפתור, תלחץ F8 איך שהמחשב עולה ותראה את הרשימה.

כתבת שאתה עובד עם XP לא? חייב להיות אופציה כזו.
אתה לא רואה את זה? יכול להיות שאתה לא לוחץ F8 בעליה וזה אוטומטי מופיע לך הבחירה בגלל כיבוי המחשב דרך הכפתור, תלחץ F8 איך שהמחשב עולה ותראה את הרשימה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.