יחס מצויין מיורוקום

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
DorM פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #1 

שאלתי שתי שאלות בפייסבוק, על אחת מהן לא הצליחו לענות ולכן ביקשו ממני לרשום להם את המספר שלי.
לא האמנתי אבל היום בצהריים מנהל מותג פנסוניק ביורוקום מר קובי בש התקשר עלי וענה לי על השאלה, בנוסף לכך דיברנו על המוצר והוסיף לי הרבה ידע בנוגע ליורוקום ומסכי פנסוניק בפרט.

כל הכבוד ליורוקום.
כן ירבו חברות שעל שאלה בפייסבוק מנהל מותג מתקשר ולא אחד מעובדי החברה(Y) (Y) (Y)

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

(Y)
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #3 

יורוקום - שירות מצויין (Y)
רק חבל שלא מביאים דגמי אירופה וכתוצאה מכך חלק נכבד ממוצרי פנסוניק לא מגיע לארץ הקודש :cry:

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #4 

(Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

eyalgro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #5 

בואו ואחדש לכם...

רכשתי לפני יותר משנה מקרן 4000 והייתי מאד מאוכזב מבעיית ה- Convergence, אשר ידועה ומופיעה בפורום AVS על גבי מאות עמודים...
לאחר שנלקח למעבדה והוחזר אליי כתקין לחלוטין, התעקשתי ודיברתי עם מנהל המעבדה, כמו כן בעזרת החנות ממנה רכשתי - חשמל נטו
יורוקום הסכימו לשלוח אליי טכנאי עם מקרן נוסף להשוואה...
לצערי הטכנאי הגיע עם מקרן בדיקות שמצבו עוד יותר גרוע משלי, אך זיהה את התופעה בשניהם (זליגות לכיוונים ושל צבעים שונים לחלוטין בשניהם) בשלי הזליגה פשוט לא הייתה נסבלת ופגעה בחדות התמונה. הטכנאי הבטיח שייעדכן את מנהל המעבדה...

כאשר יצא חזרה לרכב, עזרתי לו עם הציוד, ובתמימותי חתמתי לו על דוח שירות ריק שהבטיח שיימלא כשיגיע חזרה למעבדה...
למחרת כאשר התקשרתי למנהל המעבדה, התברר שאינו יודע על מה אני מדבר ושהטכנאי טען שלא מצא כל בעייה !!!
בקיצור טכנאי שלהם הוציא אותי "שקרן" וגם חתמתי על זה...

לבסוף מנהל חשמל נטו רחובות הוא שעזר והסכים לזכות אותי על מחירו של המקרן, אשר החלפתי באפסון 5500...

יורוקום הפסידו לקוח גדול מאד שרוכש במאות אלפים !!!

אני עם חברה של שקרנים ותחמנים לא אעבוד יותר !!!

:evil:

doubledu
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 796
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #6 

eyalgro כתב: ובתמימותי חתמתי לו על דוח שירות ריק שהבטיח שיימלא כשיגיע חזרה למעבדה...
...
8O
מי עושה דבר כזה? לפני 50 שנה עוד היה אפשר לתת אמון, אבל כיום...

eyalgro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #7 

לצערי אני עדיין מנסה לתת לאנשים קרדיט, שכנראה לא מגיע להם וחבל...

:cry:

amirss
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1065
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #8 

חן חן :)

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 93 פעמים

שליחה #9 

כל הכבוד תענוג לשמוע ....
(Y)

אני עד היום חותם, נותן כסף מראש וכל פעם נצרב מחדש .....

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #10 

בגלל שאלה ששאלת וענו לך עליה אתה פותח דיון לשבח אותם על השירות ? מצטער להגיד אבל.... לאן שהגענו זה די עצוב :cry: זה בקושי המינומום של המינום מכל שירות לקוחות מה נסגר ?

DorM פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

תקרא שוב אוקיי?
שאלתי שאלה בפייסבוק ובמקום שעובד מהשירות לקוחות יחזור אלי, מנהל המותג של פנסוניק פינה מזמנו והתקשר אלי, השיחה ערכה 20 דקות.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

גם אם אני אקרא עוד 10 פעמים זה לא ישנה שום דבר, ממש לא רואה מה זה משנה מי ענה לך על השאלה, שתהיה גם סבתא של המנכ"ל ושתדבר איתך 7 שעות בטלפון, זה דיי מגוחך להודות לחברה שעונה על שאלות של צרכנים, אם זה מבחינתך שירות שראוי לדיון שיהיה בכיף, אמרתי את דעתי

DorM פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

הרמתי איתך ידיים.
אין עוד יבואן רשמי של מסכי טלויזיה שיטרח לעשות את זה, כאשר בתחילת השיחה הוא אפילו לא יודע אם הלקוח רכש את המוצר או סתם מתעניין.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

קודם כל אני לא יודע מה אחרים יעשו או לא וכנראה שגם אתה כי אני מניח שלא שלחת הודעות לכולם, דבר שני, זה שהרגילו את האנשים פה לחרא של שירות לא אומר שברגע שמישהו נותן לך מינימום שירות ( אם אתה רוצה לקרוא לזה בכלל שירות ) צריך להודות לו, וזה לא רלוונטי אם הוא יודע שקנית או לא קנית את המוצר ומה השאלה, באמת שדי מגוחך...

מה בדיוק יש לך להרים ידייים ? זה שלא מסכימים איתך לא אומר שאתה צודק, זאת חברה שאפשר להגיד עליה שיש לה שירות מעולה

http://www.hometheater.co.il/vt177438.% ... 7%A8%D7%A5

לא מה שאתה פתחת

DorM פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

אל תשווה שירות של ארה"ב לפה אוקיי?
גם אני קיבלתי שירות נדיר שאין סיכוי לקבלו בארץ מלוג'יטק העולמית.

אני עדיין לא מבין למה למנהל מותג לבזבז זמן על לקוח זוטר.
זה לא רק בחברות ככה, ב99% מהעסקים בישראל מכל הסוגים מנהלים בכירים לא יוצרים קשר עם לקוחות.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

אני לא צריך להשוואת את השירות בחול לארץ, כמו שאמרתי, זה שהרגילו אנשים פה לחרא שירות לא אומר שברגע שעושים דבר הכי מינימאלי של שירות לקוחות צריך לשבח את השירות שלהם, זה בכלל מגוחך שזה נהיה כבר מובן מאליו, ההשוואה היא לא לחול אלא לשירות טוב, נקודה. זה לא משנה אם זה בחול או בארץ, לא אמור להיות שום הבדל, וחברה לא צריכה לקבל הנחות בגלל שהיא בארץ, ואז להגיד "בשביל חברה ישראלית זה שירות מצויין" לא זה לא

ושוב, לא מבין מה הקשר בין מי שדיבר איתך לאיכות של השירות שלהם, אתה מדבר כאילו דיברת אם לא פחות מאלוהים, ואי הוד מעלתו התפנה לענות לך על השאלה, אולי סמכות "עליונה" עושה לך את זה, זה לא הופך את השירות שלהם לטוב או רע

גם מנכל סלקום ( לשעבר ) פרסם את המספר הנייד שלו בתקשורת זה אומר שהיה להם שירות מעולה ? לא, זה פשוט יחצנות, וחברות יודעות היום טוב מאוד שכדי להתייחס לשאלות בפייסבוק, כי כל פוסט קטן יכול לקבל אלפי לייקים בשניה וזה משהו שהם מאוד מאוד מפחדים ממנו

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”