מתלבט בין 3 מסכים
Samsung LED 100HZ UA40EH5000
PHILIPS LCD 100HZ 42PFL3007H
LG LCD 60HZ 42CS560Y
לצורך העניין המחיר פחות או יותר זהה בכולן, אז המחיר הוא כרגע לא השיקול בהחלטה בינהן (המחיר הוא הגג שאני מעוניין להשקיע).
היתרון של הסמסונג הוא LED החסרון 40" לצפייה ממרחק 3 מטר וקצת.
היתרון בפיליפס הוא 100HZ אמנם LCD ובנוסף מסך 42 במקום 40 הסמסונג.
הLG היא גם LCD וגם 60HZ אבל יש לה DLNA, עדיין אני לא יודע כמה החיבור פרקטי והאם ניתן לנגן כל סרט במחשב מכל מקור (יוטיוב, מדיה פלייר), אבל אני רואה את זה כיתרון, מדי פעם יכול להיות בהחלט שימושי.
אם נתייחס למסך הטוב מכולן, מה לדעתכם הבחירה צריכה להיות ?
LG LCD 60HZ 42CS560Y
לצורך העניין המחיר פחות או יותר זהה בכולן, אז המחיר הוא כרגע לא השיקול בהחלטה בינהן (המחיר הוא הגג שאני מעוניין להשקיע).
היתרון של הסמסונג הוא LED החסרון 40" לצפייה ממרחק 3 מטר וקצת.
היתרון בפיליפס הוא 100HZ אמנם LCD ובנוסף מסך 42 במקום 40 הסמסונג.
הLG היא גם LCD וגם 60HZ אבל יש לה DLNA, עדיין אני לא יודע כמה החיבור פרקטי והאם ניתן לנגן כל סרט במחשב מכל מקור (יוטיוב, מדיה פלייר), אבל אני רואה את זה כיתרון, מדי פעם יכול להיות בהחלט שימושי.
אם נתייחס למסך הטוב מכולן, מה לדעתכם הבחירה צריכה להיות ?
כנראה שאף אחד מהם....shiko כתב:Samsung LED 100HZ UA40EH5000
LG LCD 60HZ 42CS560Y
אם נתייחס למסך הטוב מכולן, מה לדעתכם הבחירה צריכה להיות ?...
נראה לי ה e5 של פנסוניק גם באיזור המחירים האלה והיא עדיפה עליהן לטעמי.
מביניהם, אם אתה ממש מתעקש משום מה, הייתי לוקח את הפיליפס. אבל רק אם אתה מתעקש.
למה לדעתך אף אחת מהן לא טובה? (הפנסוניק חורגת מהתקציב אז לא רלוונטי).keystone כתב:כנראה שאף אחד מהם....shiko כתב:Samsung LED 100HZ UA40EH5000
LG LCD 60HZ 42CS560Y
אם נתייחס למסך הטוב מכולן, מה לדעתכם הבחירה צריכה להיות ?...
נראה לי ה e5 של פנסוניק גם באיזור המחירים האלה והיא עדיפה עליהן לטעמי.
מביניהם, אם אתה ממש מתעקש משום מה, הייתי לוקח את הפיליפס. אבל רק אם אתה מתעקש....
ותוכל לנמק למה הפיליפס עדיפה על שלושתן?
אתה צודק למרחק כזה נכון להיום מתחילים ב-55 ואני מניח שזה ימשיך לגדול ,אבל התקציב שלו כניראה ברמה של המסכים שהוא רשם ולכן ניראה מה התקציב ואם ישנה אפשרות להוסיף קצת ולקחת מסך גדול ואיכותי יותר.keystone כתב:שלושתן לא טובות מספיק לטעמי.
הפיליפס קצת עדיפה מבחינת איכות תמונה, אבל ממש במעט.
בכל מקרה, מה סוג התכנים שאתה צופה בהם?
ממרחק של 3 וקצת, בהנחה שאתה צופה ב fhd, כל דבר פחות מ 50" יהיה קטן....
כן בדיוק, התקציב 2500-3000 שזה הגג של הגג מבחינת מה שאני אשקיע לזה, מיועד כטלויזיה נוספת בבית, המרחק הוא בין 2 ל3 מטר, תלוי איפה אתה יושב בפינת ישיבה.NK כתב:אתה צודק למרחק כזה נכון להיום מתחילים ב-55 ואני מניח שזה ימשיך לגדול ,אבל התקציב שלו כניראה ברמה של המסכים שהוא רשם ולכן ניראה מה התקציב ואם ישנה אפשרות להוסיף קצת ולקחת מסך גדול ואיכותי יותר.keystone כתב:שלושתן לא טובות מספיק לטעמי.
הפיליפס קצת עדיפה מבחינת איכות תמונה, אבל ממש במעט.
בכל מקרה, מה סוג התכנים שאתה צופה בהם?
ממרחק של 3 וקצת, בהנחה שאתה צופה ב fhd, כל דבר פחות מ 50" יהיה קטן.......
הצפייה תהיה כמעט רוב רובה טלויזיה SD/HD בממיר YES HD.
תודה רבה על ההמלצה, אכן נראית מרשימה, אבל עם אחריות ראוייה היא מעט חורגת לי מהתקציב.NK כתב:תנסה לימצוא את הדגם הזה במחיר מוזל.
http://www.hashmalsh.co.il/Product.asp? ... ap&lang=he...
האם יש משהו מעט יותר זול שתוכל להמליץ?
אני מעריך את עזרתך, שוב תודה.
טוב תודה, אני אבדוק.NK כתב:בתקציב הזה אין יותר מידי אופצויות,גש למספר חנויות ותנסה להיתמקח כי מחיר תמיד אפשר להוריד ותיבדוק גם מה יש ליבואן של LG בעודפים....
ראיתי בחנות את הפיליפס, היא נראית כזו שתספק את הסחורה, אפילו ביחס לסמסונג היא נראית טוב.
אם יהיו עוד דגמים מומלצים אשמח לשמוע, במקרה הגרוע אקנה את הפיליפס בשבוע הבא.