לקוח קיים מול לקוח חדש
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אולי משהו יכול להסביר לי את ההגיון העסקי של החברות תקשורת בישראל.
למשל יס\הוט\בזק וכדומה.
להביא לקוח נותנים לו שירות ומחירים תחרותיים, שהוא קיים פרק זמן שהוא כבר לא חדש, למשל שנה מעלים לו את המחיר בעוד ללקוחות חדשים יש מבצעים טובים יותר. מה הסיבה?
האם הם בדקו כמה לקוחות עזבו ולא חזרו או חזרו לאחר תקופה ארוכה שבה לא היו לחברה הכנסות, אני לא מבין את ההיגיון,
כמנהל אני עוסק רוב הזמן שלי בלשמור ולתת שירות טוב יותר ללקוחות שלי שלא יעזבו ,בשביל שאחזיר אותם.
אשמח לקבל דעות אחרות ואולי...להבין.
למשל יס\הוט\בזק וכדומה.
להביא לקוח נותנים לו שירות ומחירים תחרותיים, שהוא קיים פרק זמן שהוא כבר לא חדש, למשל שנה מעלים לו את המחיר בעוד ללקוחות חדשים יש מבצעים טובים יותר. מה הסיבה?
האם הם בדקו כמה לקוחות עזבו ולא חזרו או חזרו לאחר תקופה ארוכה שבה לא היו לחברה הכנסות, אני לא מבין את ההיגיון,
כמנהל אני עוסק רוב הזמן שלי בלשמור ולתת שירות טוב יותר ללקוחות שלי שלא יעזבו ,בשביל שאחזיר אותם.
אשמח לקבל דעות אחרות ואולי...להבין.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
מחקרית קשה יותר לגייס לקוח חדש מאשר לשמר אותו. הבעיה היא כשאתה לא משמר את האנשים שאמורים לתת שירות ללקוחות הקיימים - הם עוזבים ואז נשארים אלו שלא ממש מעניין אותם כלום, אולי יותר גיוס (בונוסים). כתוצאה ישירה מזה הלקוחות מרגישים את זה. מדי פעם מגיע נציג/ה עם מוטיבציה לעזור, אבל גם זה נשחק ונעלם אט אט והוא/היא עוזב/ת למקום הבא.
Vocare Ad Regnum
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

לדעתי זה צריך להיות ב-CORE של החברות האלו, אם ישמרו את מה שיש וגם יגייסו יגדלו, אחרת יש טיילת, שלקוח קיים מבין שהוא מעין "פרייר" הבאנו אותך וכעט תשלם ליותר מחדש, כי...אין סיבה אמיתית.
מעניין איך זה בארהב למשל עובד?
מעניין איך זה בארהב למשל עובד?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
תאמין לי שהם עשו את המחקרים שלהם. עלות גיוס מול עלות שימור וכו'.
זה כמובן מתסכל, אבל הקלות שבה אפשר לעבור בין החברות כיום מאפשר לך גמישות שבסופו של דבר תגרום לדבר הזה להיעלם לחלוטין.
זה כמובן מתסכל, אבל הקלות שבה אפשר לעבור בין החברות כיום מאפשר לך גמישות שבסופו של דבר תגרום לדבר הזה להיעלם לחלוטין.
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

לא הבנתי עופר, הקלות מעבר תגרום לשיטת לקוח חדש להעלם?
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

עופר בוא נארגן מחאה באתר 
אולי אם נארגן קבוצה פה, שיחד נחליט על ספק נקבל מחיר טוב יותר? אפשר לקדם דבר כזה?
אולי אם נארגן קבוצה פה, שיחד נחליט על ספק נקבל מחיר טוב יותר? אפשר לקדם דבר כזה?