חווית שרות מדהימה - לא מהארץ.

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
taoyossi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 93 פעמים

שליחה #1 

סיפור על חווית שרות מעולם (יבשת) אחר(ת).....

הסיפור מתחיל עם רכישת המוצר המדובר בחודש האחרון: Darbee
את המכשיר רכשתי מאתר המכירות המקוון Amazon, את המשלוח ביצעתי לחבר בניו יורק שהגיע לארץ והביא את זה עמו.
המכשיר עוד לפני שנפתח נשלח ל עפר לאור לצורך כתיבת הביקורת : Darbee" - מעבד וידאו, האם הוא מהפכני?"
לאחר מס' ימים המכשיר חזר אלי וחובר למערכת: HTPC דרך Onkyo608 למסך פנסוניק VT20

מחווייתי האישית - לא ניתן היה לומר שאין הבדלים באיכות התמונה עם או בלי המכשיר, אך אני מצאתי שההבדלים לא היו כאלה משמעותיים עבורי ולכן החלטתי למכור אותו.

פרסמתי את המכשיר למכירה באתר יד2 ובמכירות יד 2 HT,
לאחר מס' ימים יצר עימי קשר בחור נחמד ובערב שישי שעבר לפני כניסת השבת הגיע לקחת את המכשיר,
במוצאי השבת (למחרת) יוצר עימי קשר שוב הבחור ואומר שהמכשיר לא עובד, אותי זה מאוד הפתיע, שכן 24 שעות לפני הוא עבד מצויין,
אך מאחר ולא יכולתי הייתי להוכיח מה מקור התקלה (אולי הירידה במעלית מקומה 4 יצרה השפעה שלילית... )
ועל מנת להימנע מרגשות שליליים, הזמנתי אותו להחזיר את המכשיר ולקבל את כספו בחזרה,
וכך היה, ביום ראשון בבוקר נפגשנו במקום עבודתי בת"א הוא החזיר לי את המכשיר ואני החזרתי לו את כספו.

כבר במוצאי השבת (שנודע לי שהמכשיר תקול), יצרתי קשר דרך האתר Amazon לדילר ממנו רכשתי את המכשיר ובררתי לגבי אפשרויות האחריות,
הדילר ציין שמאחר והמכשיר תחת אחריות היצרן עלי לפנות לחברת Darbee, כך עשיתי, שלחתי מייל באותו הערב לחברה,
למחרת היום (יום ראשון) יצרה איתי קשר במייל נציגה של Darbee, בררה מעט פרטים על התקלה ולאחר שהובהר שאכן יש תקלה במכשיר,
שלחה לי ביום שני בערב ניירת עבור חב' FedEx.
ביום שלישי בבוקר שוחחתי טלפונית עם נציגת חב' FedEx בישראל ובשעה 19:00 היה לי נציג בבית שאסף את המכשיר (כאשר כל עלויות השילוח ע"ח Darbee)

ביום רביעי בבוקר (אחרי מס' שעות שאספו את המכשיר) ראיתי שממתין לי מייל בו נציגת חב' Darbee ראתה שהמכשיר נאסף מביתי (עפ"י מס' מעקב המשלוח ששלחתי לה)
והיא שמחה לעדכן שהיא במקביל מוציאה לי לישראל מוצר חדש תוך ציון מס' המשלוח למעקב.

היום יום שלישי יצרה איתי קשר נציגת FedEx בישראל לברר פרטים על המשלוח שממתין לי בארץ ולתאם מועד אספקה.

החבילה תגיע אלי מחר ביום רביעי בין השעות 19:00 ל 22:00 בתיאום עם חב' השילוח. .
מכשיר חדש לחלוטין באריזה אטומה.

מרגע ההבנה שהמכשיר תקול ועד קבלת מכשיר חדש לחלוטין – ללא שקל של עמלה בפחות מ 10 ימי עבודה,

זכיתי בעבר לקבל שרות יוצא מהכלל מספקים מולם הייתי עובד בגרמניה אך עם ארה"ב לא יצא לי להתעסק הרבה
לצערי שרות שכזה מעולם לא זכיתי לו בארץ ואני שמח לפרגן ולשתף (ולקוות שאני טועה לגבי הארץ).

ועכשיו יש לי למכירה מכשיר Darbee חדש לחלוטין באריזה המקורית (b)

יוסי

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #2 

כל הכבוד להם, אבל גם לך. (Y)

theone
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #3 

היה לי מקרה דומה עם TINYDEAL (סינים).
מקלדת אלחוטית קטנה(כ- $30) הגיעה ולא ניתן היה לעשות לה MATING מול ה- DONGLE.

יצרתי קשר עם החברה RIITEK ועם TINYDEAL ואושר לי לשלוח אליהם את המקלדת ושיפצו אותי על עלות המשלוח חזרה (דואר רשום).

כל הזמן הזה היה לי קשר ישיר במייל מול נציגה ספציפית ב- TINYDEAL.

לאחר כשבועיים - שלושה של זמן המשלוח קבלתי ממנה אישור שהגיע והם שולחים לי חזרה מקלדת חדשה.

לאחר עוד כשבועיים - שלושה (מה לעשות הדואר איטי) של זמן המשלוח קבלתי את מקלדת חדשה והעובדת. וזיכו אותי בעלות המשלוח המקורי 13ש"ח (סכום אותו אני הצהרתי ששילמתי - זה אכן המחיר למשלוח רשום לסין לחבילה קטנה).

גם בסין יודעים לתת שרות.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78853
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5390 פעמים

שליחה #4 

זה מבאס כשמכשיר חדש מתקלקל. זה כיף לראות איך בארה"ב יש כזו מודעות לנושא השירות.

תתחדש מחדש :)

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #5 

כנראה שבגרמניה ובארה"ב יש חשיבות מאוד רצינית לכל הקשור לשרות לקוחות (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #6 

כן ירבו חברות עם שירות כזה. (Y)
9000es כתב:כנראה שבגרמניה ובארה"ב יש חשיבות מאוד רצינית לכל הקשור לשרות לקוחות (Y)
...
אנא לקחת את גרמניה בערבון מוגבל (או בעצם כל מקום) , כמובן שיש לתרבות חלק בעניין (בישראל המצב אכן יותר גרוע מהמדינות הנ"ל) אבל גם פה לא חסרות חברות שהקשר בין שירות לבינן הוא מקרי בהחלט.
מעבר לכך יש פה בגרמניה נוהג מעצבן ביותר ששיחות למוקדי השירות של חברות רבות עולות כמו שירותי סקס בטלפון...
דוגמא (בשליפה מהמותן) , דקת שיחה מקומית ל germanwings עולה 0.99סנט! והאבסורד הוא שהמחיר מישראל (שמגיע לאותו מוקד) הוא בעלות של שיחה מקומית (קידומת 03) .

doubledu
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 796
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #7 

זה שירות לקוחות (Y)
בקרוב אצלינו ( :roll: )

taoyossi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

ההפתעות לא מפסיקות

ברגע זה הגיע השליח עם החבילה החדשה

פשוט שרות ללקק את האצבעות

eyalgro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #9 

גם לחברת לוג'יטק שרות דומה- החליפו לי שלט הרמוני 1100 תוך פחות משבוע, לא דרשו את הקודם וכיסו את כל עלויות השילוח והמכס !!!
לכן אני עובד איתם שנים ויש לי עשרות מוצרים מתוצרתם...

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2768
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 699 פעמים

שליחה #10 

eyalgro כתב:גם לחברת לוג'יטק שרות דומה- החליפו לי שלט הרמוני 1100 תוך פחות משבוע, לא דרשו את הקודם וכיסו את כל עלויות השילוח והמכס !!!
לכן אני עובד איתם שנים ויש לי עשרות מוצרים מתוצרתם...
...
כן, גם לי יש סיפור דומה עם שלט של Logitech. במקרה שלי, זה כבר היה 8-9 חודשים מעבר לתקופת האחריות ושלחו לי חדש. כל ההוצאות שילוח עליהם, לא הייתי צריך לשלם כלום.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...

taoyossi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

תענוג לשמוע על חברות שיודעות להעריך את הלקוח ולהבין שבסופו של דבר מעבר למוצר אכותי אנחנו רוצים גם שרות אכותי

amirss
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1065
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #12 

יש פה בארץ יותר חרטטנים/בלפנים אנשים שמנסים לסחוט כל טוב מהמוצר שהם קנו- "הישראלי המצוי" מאשר במדינות אחרות ומתורבתות ששם התופעה הזו כמעט ולא מורגשת ולכן היחס בהתאם.
פה בארץ לא כולם כאלה ומעט הלוקחות הצדיקים שבאמת ובתמים נתקלו בבעיה צריכים לסבול את את החוסר אמון מצד השירות שרגילים לנוכלות של הבלפנים,
פה הבעיה הגדולה!

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”