סקוט פורסטול - המנהל של iOS 6 עוזב את אפל
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
נראה שהכשלון של המפות ובכלל של iOS6 גרם להחלטה משותפת (קרי: הוא מיתפוטר) וסקוט פורסטל, האחראי על iOS מטעם אפל פורש מהחברה. הוא ימשיך ליעץ לחברה לפחות לשנתיים הקרובות.
לפי the verge, הוא לא חתם על מכתב ההתנצלות ובאפל זה נחשב לפשע. בתקופת ג'ובס כאשר היה כישלון היו מזהים את המנהל שהיה אחראי ומפטרים אותו ונראה שהשיטה הזו נמשכת.
ג'ונתן אייבי - המעצב חומרה ומכאניקה, יקח את המושכות בנוגע לממשקי משתמש ב-iOS. אייבי ידוע בפנאטיות שלו לפשטות בעיצוב.
לפי the verge, הוא לא חתם על מכתב ההתנצלות ובאפל זה נחשב לפשע. בתקופת ג'ובס כאשר היה כישלון היו מזהים את המנהל שהיה אחראי ומפטרים אותו ונראה שהשיטה הזו נמשכת.
ג'ונתן אייבי - המעצב חומרה ומכאניקה, יקח את המושכות בנוגע לממשקי משתמש ב-iOS. אייבי ידוע בפנאטיות שלו לפשטות בעיצוב.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
לפחות הם מודים בטעות שלהם, נדיר הייתי אומר.
מאז פשוט יצרתי קיצור דרך למפות גוגל בדפדפן, פשוט וקל.
מאז פשוט יצרתי קיצור דרך למפות גוגל בדפדפן, פשוט וקל.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
מפות גוגל בדפדפן זה חצי פתרון. קודם כל הוא כל הזמן מבקש אישור לגשת למיקום, שוב ושוב ושוב. דבר שני, הוא עובד רק אונליין, לא זוכר שום מפה ב CACHE. בחו"ל אני תמיד מעלה את כל המפה של האיזור כשיש לי WIFI חינם, ואז המפה נגישה גם בלי חיבור לאינטרנט. דבר שלישי, כל הbookmarks לא עובדים. וזה איטי! עכשיו גוגל רוכבת על הגל ולא תעשה APP. חטא היוהרה.
מידע מלפני עשר שנים זה ממש לא "בסדר גמור" מבחינתי. ולגבי גוגל והאפליקציה, נחיה ונראה. הסיבה המרכזית שלהם לעשות את זה היא להרוג את המפות של אפל סופית, אם הם לא ישחררו אפליקציה המפות של אפל אולי עוד יגיעו למשהו. מצד שני, אולי זה יאיץ את הנפילה בנתח שוק של אפל. לפי מה שיקרה נראה מה ההימור של גוגל. אני, לפחות, לא אשדרג לiPhone 5. הגיע הזמן לגוון.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
יש גם עוד כמה שינויים במבנה וכמה מהמנהלים קיבלו עוד סמכויות על עצמם .. עכשיו צריך יהיה לחכות לiOS 7 כדי לראות אם באמת יש שינוי לטובה .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
בגדול אני לא חושב שזה מהלך טוב. צריך להיות מנהל אחראי על iOS ולא מקבץ של אנשים שכל אחד אחראי על תחום אחר בתוך המוצר הזה.