בעית גלישה במספר דפדפנים
מכשיר SGS2
יש דאטה,יש אפשרות לגלוש באפליקציות חיצוניות כגון טוויטר ופייסבוק,
לא מצליח לגלוש לשום אתר בכל הדפדפנים הנ''ל - אופרה,דולפין,כרום. רק בדפדפן פיירפוקס גולש כרגיל. בדפדפן אופרה מצויין שלא מצליח להגיע לשרת פרוקסי..
בשירות המענה הטלפוני של אורנג' לא יודעים מה אני רוצה מהם בכלל.עד הבוקר הכל עבד תקין.
למישהו כאן פתרונות?
יש דאטה,יש אפשרות לגלוש באפליקציות חיצוניות כגון טוויטר ופייסבוק,
לא מצליח לגלוש לשום אתר בכל הדפדפנים הנ''ל - אופרה,דולפין,כרום. רק בדפדפן פיירפוקס גולש כרגיל. בדפדפן אופרה מצויין שלא מצליח להגיע לשרת פרוקסי..
בשירות המענה הטלפוני של אורנג' לא יודעים מה אני רוצה מהם בכלל.עד הבוקר הכל עבד תקין.
למישהו כאן פתרונות?
אנשים יקרים,לאף אחד פה אין אפילו קצה חוט ?
הורדתי עוד דפדפנים מהפליי ואצל כולם נאדה..בבדיקה של מעל 10 דפדפנים יש גלישה רק בפיירפוקס,ופיירפוקס באנדרואיד זה דפדפן עלוב.
בגלישה במצב WIFI אפשר לגלוש מכל הדפדפנים,כאמור הבעיה היא רק בגלישה דאטה.
הורדתי עוד דפדפנים מהפליי ואצל כולם נאדה..בבדיקה של מעל 10 דפדפנים יש גלישה רק בפיירפוקס,ופיירפוקס באנדרואיד זה דפדפן עלוב.
בגלישה במצב WIFI אפשר לגלוש מכל הדפדפנים,כאמור הבעיה היא רק בגלישה דאטה.
לא הגיוני שעם הדפדפן הבסיסי שמגיע עם המכשיר אתה יכול לגלוש רק בWIFI, נראה כמו בעיה בכתובות האייפי שלהם.
עצתי פנה אליהם שוב עם כתובת האייפי שאתה מקבל דרך הסלולר\DATA, המלצה להגיע למוקד הדאטה שיבדקו את זה עם בקר רשת או מי שהם לא צריכים.
עצתי פנה אליהם שוב עם כתובת האייפי שאתה מקבל דרך הסלולר\DATA, המלצה להגיע למוקד הדאטה שיבדקו את זה עם בקר רשת או מי שהם לא צריכים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
נשמע כמו בעיה במכשיר או בעית הגדרות בפרוקסי שמשום מה רק FF מתמודד איתו.
מה עם דואל, הכל עובד כראוי?
מה עם דואל, הכל עובד כראוי?
הייתי במרכז שירות של אורנג' - לטענתם הם מעולם לא נתקלו בבעיה כזו,הם לא מצליחים לזהות את מקור הבעיה אצלי,ובכלל מכיוון לטענתם שלא קניתי אצלם את הפלאפון,אלא בחנות פרטית, הם לא חייבים לי כלום..
מוזר שנה וחצי הכל תקין,ומהיום בבוקר בשום דפדפן חוץ מפיירפוקס לא ניתן לגלוש.מתסכל.
מוזר שנה וחצי הכל תקין,ומהיום בבוקר בשום דפדפן חוץ מפיירפוקס לא ניתן לגלוש.מתסכל.