בעיות חיבור לרסיבר ל- Smart TV
שלום לכולם...
Samsung es8000
Denon 1912
איך אני מחבר אותם?
הבנתי שצריך לחבר את הממיר, בלוריי וכו לרסיבר, ובhdmi out לטלוויזיה ולהעביר דרך הרסיבר, לא?
עכשיו, כאשר אני נמצא בsmart hub או allshare אני לא שומע סאונד דרך הרסיבר.
יש לי יציאה מהטלוויזיה digital audio out optical
מה היציאה הזאת יש לי כבל כזה וחיברתי, אבל אני לא מצליח למצוא את הערוץ שלו ברסיבר...
נהיה לי סבטוחה, עזרו לי בבקשה ;-]
Samsung es8000
Denon 1912
איך אני מחבר אותם?
הבנתי שצריך לחבר את הממיר, בלוריי וכו לרסיבר, ובhdmi out לטלוויזיה ולהעביר דרך הרסיבר, לא?
עכשיו, כאשר אני נמצא בsmart hub או allshare אני לא שומע סאונד דרך הרסיבר.
יש לי יציאה מהטלוויזיה digital audio out optical
מה היציאה הזאת יש לי כבל כזה וחיברתי, אבל אני לא מצליח למצוא את הערוץ שלו ברסיבר...
נהיה לי סבטוחה, עזרו לי בבקשה ;-]
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מכל המקורות ל-HDMI IN של הרסיבר, ומה-HDMI OUT של הרסיבר ל-HDMI IN של ה-TV.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
שים לב שהרסיבר שלך תומך בARC, כלומר אתה לא צריך לחבר כבל נוסף מהמסך לרסיבר, אלא רק לפתוח בהגדרות הרסיבר והמסך את האופציה של AUDIO RETURN CHANNEL...
בחוברת הפעלה של המכשירים יש לך את ההסבר, כיצד לבצע זאת...
בהצלחה
בחוברת הפעלה של המכשירים יש לך את ההסבר, כיצד לבצע זאת...
בהצלחה
·שאתה מחבר את הרסיבר ליצאת ARC לטלוויזיה ואתה צופה בSMART והרסיבר מכובה אז אני יכול לשמוע עם הרמקולים של הטלוויזיה בלי לכוון כלום ?JEXY כתב:·אם יש אפשרות לחיבור דיגיטלי אז אתה צריך כבל toslink ואם אין אז כבל analog audio שמתחבר מיציאת אוזניות של הטלויזיה.........
·תודה רבה,JEXY כתב:@moshebit
·
אתה יכול לשמוע מהרמקולים של המסך כאשר המגבר כבוי...
אתה ממליץ בכללי על חיבור HDMI רסיבר -טלוויזיה וכל שאר XBOX -PC יחובר לרסיבר על העדיפות שטלוויזיה תחובר עם כבל אופטי ? (אין חשש משריפת יציאות HDMI בטלוויזיה כמו שהיה לפני שנה שנתיים עם טלוויזיות LG ? - לדוגמא LD650 העילית שלה HDMI לא עובדים לי ... ).
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אם הרסיבר שלך מהדור החדש והציוד מתקדם, תחבר בHDMI לרסיבר, כך תוכל לשמוע פורמט שמע חדשני...moshebit כתב:·ומבחינת איכות ?......
תודה מראש....
אם הרסיבר שלך 5.1 פשוט והתוכן פחות איכותי, כבל אופטי יתן מענה בדיו כמו HDMI.
·יש לי את - http://manuals.denon.com/AVRX1200W/NA/EN/ - AVR-X1200W - Denon + רמקולים TANNOY 5.1 TFX .JEXY כתב:אם הרסיבר שלך מהדור החדש והציוד מתקדם, תחבר בHDMI לרסיבר, כך תוכל לשמוע פורמט שמע חדשני.........
אם הרסיבר שלך 5.1 פשוט והתוכן פחות איכותי, כבל אופטי יתן מענה בדיו כמו HDMI....
ושימוש עיקרי סרטי BLUERAY 3D + XBOX ONE , כדאי HDMI, נכון ?
אני את האמת מאוד ישמח לחוות את הפורמט ATMOS הבעיה שרמקול תיקרה זה חוטים ובלאגן אלה אם יש בלי חוטים , ולגבי רמקולים אטמוס שבאים על הרמקולים הקדמיים זה בעייתי כי הרמקולים של TANNOY קטנים :
[img2=263x197]http://exceptional-av.co.uk/media/catal ... -white.jpg[/img2]
ולכן בעייה למצוא רמקולים לבנים וגם שיבוא בדיוק על הלבן הקטן, אתה מכיר כאלה ? ( או שניתן לקנות רמקולים תומכי אטמוס במקום לשים בתקרה שבאים ליד הרמקולים הקדמים ולא חייב על הרמקול הקדמי ? )
תודה רבה .
-