עזרה| התחדשתי ב MK802 ii, אבל לא מצליח לנגן סרטים בצורה נורמלית
ערב טוב,
אז כמו שכבר הבנתם התחדשתי היום ב MK802 ii + מקלדת Fly 10 שהגיעו ישירות בדואר מחו"ל.
לצערי הרב התחברתי אליו מאוד אבל מישום מה אינני מצליח לצפות בסרטים רגילים (לא HD) בצורה נורמלית.
אז מה שקורה זה ככה:
חיברתי דיסק און קי ל MK802 ii ובחרתי לצפות בפרק (ששוקל כ 350 מ"ב) מתוך סדרה נחמדה, אך לצערי יש דיליי מטורף בין השמע של הסרט לתמונה.
ניסיתי לשנות את איכות וקצב רענון הצגת המסך אך גם זה לא עזר, אני עדיין רואה ממש מעצבן. זאת אומרת שאני שומע את הקול לפני שהשחקן בכלל מזיז את שפתיו.
ניסיתי לשנות ולשחק בהגדרות של PAL ו NTSC וגם זה לא עזר.
האם ישנה דרך לסדר את זה? או שפשות נדפקתי?
חשבתי על פיתרון שיכול להיות אולי אם אני ישים את הסרט על כרטיס זיכרון (מיקרו, ואז אכניס אותו למכשיר), או שאעתיק את הסרט ישירות לזיכרון המכשיר, האם הבעיה תיפטר?
וכן ניתקלתי בבעיה בתרגום שמוצג בסינית, ניסיתי לשחק בקידוד של הכתוביות והגעתי לעברית אבל הבעיה שהוא מציג את העברית בצורה הפוכה.
מה עושים? יש פתרון?
תודה רבה,
ושוב ערב טוב!.
אז כמו שכבר הבנתם התחדשתי היום ב MK802 ii + מקלדת Fly 10 שהגיעו ישירות בדואר מחו"ל.
לצערי הרב התחברתי אליו מאוד אבל מישום מה אינני מצליח לצפות בסרטים רגילים (לא HD) בצורה נורמלית.
אז מה שקורה זה ככה:
חיברתי דיסק און קי ל MK802 ii ובחרתי לצפות בפרק (ששוקל כ 350 מ"ב) מתוך סדרה נחמדה, אך לצערי יש דיליי מטורף בין השמע של הסרט לתמונה.
ניסיתי לשנות את איכות וקצב רענון הצגת המסך אך גם זה לא עזר, אני עדיין רואה ממש מעצבן. זאת אומרת שאני שומע את הקול לפני שהשחקן בכלל מזיז את שפתיו.
ניסיתי לשנות ולשחק בהגדרות של PAL ו NTSC וגם זה לא עזר.
האם ישנה דרך לסדר את זה? או שפשות נדפקתי?
חשבתי על פיתרון שיכול להיות אולי אם אני ישים את הסרט על כרטיס זיכרון (מיקרו, ואז אכניס אותו למכשיר), או שאעתיק את הסרט ישירות לזיכרון המכשיר, האם הבעיה תיפטר?
וכן ניתקלתי בבעיה בתרגום שמוצג בסינית, ניסיתי לשחק בקידוד של הכתוביות והגעתי לעברית אבל הבעיה שהוא מציג את העברית בצורה הפוכה.
מה עושים? יש פתרון?
תודה רבה,
ושוב ערב טוב!.
את האמת הורדתי את ה BSPLAYER ואין לי מושג למה, אולי בגלל שאני מכיר אותה מהמחשב.toxin כתב:תוריד מהמרקט את mxplayer ותנסה....
אבל אני עדיין מאוכזב מאיכות הצפיה הירודה, מה שאין כן אם אצפה ב DVD דרך אותו דיסק און קי ואותו סרט.
לגבי הדיליי עדיין יש דיליי קטן בין הקול לתמונה.
מה עושים?
אולי צריך להתקין מקודדים?
ישנה אפשרות להוריד אפליקציות מהמחשב ולהתקין אותם ישירות ל MK802ii?
תודה רבה
אתה חושב שב MxPlayer לא יהיו את הבעיות הנ״ל?urik79 כתב:למה לא הורדת את התוכנה שהמליצו לך עליה?...
ובלי שום קשר גם סרטונים בצפיה ביוטיוב דרך האינטרנט היו מזעזעים מבחינת
האיכות, וכמובן גם דיליי רציני, יש מצב שזה נובע מחיבור אינטרנט איטי מידי?
כי הייתה לי קליטה ממש חלשה בזמן הצפיה ביוטיוב.
תודה רבה