הנוסע המתמיד, לאיזה חברת תעופה אתם ממליצים להירשם?
- kuku1000
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
פעם הלכתי בלאס וגאס לאורך הסטריפ עד הסוף ולא מצאתי קפה נורמלי עד שפגשתי איזה ישראלית שגרה שם ונתנה לי שם של מקום.
מילת הקסמים שלך היתה עד שמתרגלים...אבל מה לעשות זה לא יורד לי בגרון....
מילת הקסמים שלך היתה עד שמתרגלים...אבל מה לעשות זה לא יורד לי בגרון....
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2338
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
וואי וואי איזה דיון פתחת פה עוד פעם
יאללה אני מרים להנחתה! - לך על הנוסע המתמיד של אחת החברות של סטאר אלייאנס - הכי משתלם!
http://www.staralliance.com/en/
יאללה אני מרים להנחתה! - לך על הנוסע המתמיד של אחת החברות של סטאר אלייאנס - הכי משתלם!
http://www.staralliance.com/en/
השאלה על איזה מן החברות בסטאר אליאנס??kaplaey2 כתב:וואי וואי איזה דיון פתחת פה עוד פעם![]()
http://www.staralliance.com/en/...
ומה עם ONE WORLD ,אלעל, SKY TEAM
כמו שאמרתי אני טס בכל העולם ומחפש לדעת איזה חברה הכי כדאי להירשם בכל אחת מהתוכניות האלו.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אם אין לך יעדים קבועים ואתה באמת מפוזר על כל העולם, אז או אל-על, או סטאר אליאנס, תלוי בהעדפות והאילוצים שלך עפ"י כל התגובות בשרשור עד כה (טיסות לילה, ישירות, חניות ביניים, דגש על המזרח/ארה"ב/איזור אחר, וכיו"ב...)
אני יכול להגיד באיזה חברות אולי כבר לא כל כך כדאי:
http://www.businessweek.com/articles/20 ... -travelers
למרות שתאכלס, אני מניח שאם זה יקרה אחרות יישרו קו.
לא חושב שההבדלים בדרך כלל מהותיים.
בחר חברות שטסות ארצה ויש סבירות גבוהה שתרצה לטוס איתה.
בחר חברות שטסות ארצה ויש סבירות גבוהה שתרצה לטוס איתה.
משה
תקרא קצת ב dansdeals.comליאו כתב:שלום חברים
מישהו יכול לתת המלצות על איזה מהחברות כדאי להירשם
אני טס הרבה דרך העבודה, אין יעד ספציפי.. כל העולם.
מישהו יכול להמליץ מועדונים הכי כדאיים?...
יש הטוענים שהכי כדאי לצטרף לחברת תעופה של היוונים AEAGAN שהם חברים בסטאר אליאנס, ואצלהם מאוד קל להגיע לגולד.
אני חושב שגם בטורקיש יחסית קל.
זה משנה מה שכתוב שם?moco כתב:אני יכול להגיד באיזה חברות אולי כבר לא כל כך כדאי:
בחר חברות שטסות ארצה ויש סבירות גבוהה שתרצה לטוס איתה....
הרי לא משנה באיזה חברה בסטאר אליאנס אני נרשם אני יכול לבצע שדרוגים וכו בכל חברת תעופה באותו תוכנית.
אז בתכלס מה אכפת לי שהם מקשים על שדרוגים, זה יהיה רק אם אני ירצה לטוס איתם.
נכון?
בעיקרון אני כבר רשום בUNITED ואני רחוק טיסה אחת מסילבר.. איכשהו אני קורא רק דברים רעים על החברה אז חשבתי להחליף.. יש טעם לדעתכם?
מה שכתוב איפה? לא הבנתי.
אתה טועה לגבי השדרוגים. השדרוגים בחברה של התוכנית עצמה ואלה בחברות אחרות באיגוד יכולים להיות במחירים (מספר מיילים) שונה, ועוד תנאים יכולים להיות שונים. זה לא מתנהל כחברה אחת כי זו לא חברה אחת אלא חברות עצמאיות עם הסכמים בינהן.
אחרת, פשוט היו עושים כרטיס "סטאר אליאנס" מאוחד.
כדי לדעת בדיוק מה ההבדלים צריך לנבור בפרטים - שזה לרוב האנשים אין כוח לעשות.
גם לי לא.
אני לא חושב שיש טעם להחליף אחרי שכבר צברת מספר משמעותי, אולי אחרי שתשתמש בהם. אבל שוב, זה כלל אצבע, כדי לשקול במדויק יש להשקיע זמן בקיראת המון תנאים משעממים.
אתה טועה לגבי השדרוגים. השדרוגים בחברה של התוכנית עצמה ואלה בחברות אחרות באיגוד יכולים להיות במחירים (מספר מיילים) שונה, ועוד תנאים יכולים להיות שונים. זה לא מתנהל כחברה אחת כי זו לא חברה אחת אלא חברות עצמאיות עם הסכמים בינהן.
כדי לדעת בדיוק מה ההבדלים צריך לנבור בפרטים - שזה לרוב האנשים אין כוח לעשות.
אני לא חושב שיש טעם להחליף אחרי שכבר צברת מספר משמעותי, אולי אחרי שתשתמש בהם. אבל שוב, זה כלל אצבע, כדי לשקול במדויק יש להשקיע זמן בקיראת המון תנאים משעממים.
משה
נניח יש לי מליון מיילים בחברה A ואני רוצה לטוס לאנשהו בעולם עם חברה Bmoco כתב:מה שכתוב איפה? לא הבנתי.
כדי לדעת בדיוק מה ההבדלים צריך לנבור בפרטים - שזה לרוב האנשים אין כוח לעשות.גם לי לא.
אני לא חושב שיש טעם להחליף אחרי שכבר צברת מספר משמעותי, אולי אחרי שתשתמש בהם. אבל שוב, זה כלל אצבע, כדי לשקול במדויק יש להשקיע זמן בקיראת המון תנאים משעממים....
אני יכול לנצל את הנקודות שצברתי בחברה A למען טיסה חינם\שדרוג או כל מה שאפשרי לנצל בנקודות בחברה B לפי התנאים שלה, אני צודק?
ואם כן, אז זה באמת לא משנה, אולי מה שמשנה זה איפה משיגים נקודות הכי מהר..
אני לא יודע אם אתה צודק, בשביל זה צריך לצלול בפרטים.
נראה שעם יונייטד עולה אותו דבר בין אם אתה טס ביונייטד לבין אם אתה טס עם אחרת.
יכול כמובן להיות גם עיניין של עדיפויות בכלל לקבל מקום, שהרי המקומות שניתן לרכוש במיילים מוגבלים.
אתה יכול אחת מהשתיים. או לחקור לעומק ולנסות לעשות אופטימיזציה, או להישאר עם מה שיש לך. פיצול הוא בטוח בעייתי.
אני הייתי עושה את ב' .
אגב, שים לב שאפשר להשתמש במיילים לא רק לטיסות אלא גם למלונות, השכרת רכב ועוד כל מיני דברים.
כדאי מאוד לשקול את זה (לאחר הערכה של השווי הכספי של ההטבות).
לא ממש קל לרכוש כרטיס טיסה טוב במיילים - כזה שגם מתאים לך בזמן וגם מסתגר עם כרטיסים לשאר הנוסעים במשפחה. להשתמש בזה על מלון הרבה יותר פשוט.
נראה שעם יונייטד עולה אותו דבר בין אם אתה טס ביונייטד לבין אם אתה טס עם אחרת.
יכול כמובן להיות גם עיניין של עדיפויות בכלל לקבל מקום, שהרי המקומות שניתן לרכוש במיילים מוגבלים.
אתה יכול אחת מהשתיים. או לחקור לעומק ולנסות לעשות אופטימיזציה, או להישאר עם מה שיש לך. פיצול הוא בטוח בעייתי.
אני הייתי עושה את ב' .
אגב, שים לב שאפשר להשתמש במיילים לא רק לטיסות אלא גם למלונות, השכרת רכב ועוד כל מיני דברים.
כדאי מאוד לשקול את זה (לאחר הערכה של השווי הכספי של ההטבות).
לא ממש קל לרכוש כרטיס טיסה טוב במיילים - כזה שגם מתאים לך בזמן וגם מסתגר עם כרטיסים לשאר הנוסעים במשפחה. להשתמש בזה על מלון הרבה יותר פשוט.
משה