Live Tv for XBMC
Live Tv
צפייה ישירה בכל המשחקים מכל העולם, וכמובן גם מישראל בעיקר כדורגל אך גם כל דבר אחר התוסף מתחבר ל-Navi-X ומתעדכן כל יום לצורך צפייה ישירה, אני למשל רואה את המשחק בליגה הישראלית עכשיו, צפייה באיכות סבירה ונוחה.
להורדת קובץ ה-plx אשר כמובן מתעדכן לכם בצורה אוטומטית כל יום, כנסו לקישור הבא:
https://docs.google.com/file/d/0B_Uz98K ... N3MzA/edit
את הקובץ שימו פה:
C:\Users\XXX\AppData\Roaming\XBMC\addons\Navi-X\My Playlists
XXX = שם המשתמש שלכם במחשב
תהנו...
צפייה ישירה בכל המשחקים מכל העולם, וכמובן גם מישראל בעיקר כדורגל אך גם כל דבר אחר התוסף מתחבר ל-Navi-X ומתעדכן כל יום לצורך צפייה ישירה, אני למשל רואה את המשחק בליגה הישראלית עכשיו, צפייה באיכות סבירה ונוחה.
להורדת קובץ ה-plx אשר כמובן מתעדכן לכם בצורה אוטומטית כל יום, כנסו לקישור הבא:
https://docs.google.com/file/d/0B_Uz98K ... N3MzA/edit
את הקובץ שימו פה:
C:\Users\XXX\AppData\Roaming\XBMC\addons\Navi-X\My Playlists
XXX = שם המשתמש שלכם במחשב
תהנו...
נערך לאחרונה על ידי RonM123 ב 31/10/2012 18:28, נערך 4 פעמים בסך הכל.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
RonM123 יש להיות פורץ דרך ויש פשוט לבצע העתקה שקופה
בדקתי את החבילה שלך (שוב כי החלפת את הקובץ) והפלא ופלא כל הערוצים (90%) הם מהחבילה שלי, ואת אלה שהבאת לסקיי ספורט ויורו ספורט משכת מהאתרים מהם משכתי באתר ואלו כתובות שיפלו עוד כמה שעות בעוד אצלי למשל בחבילה יש תוסף המושך כל פעם מ-4 שרתים בו זמנית כתובות מקור לאותם ערוצים.
משחקים חיים אין לא מהארץ ולא מהעולם
אתה מנסה אבל תנסה עם טקאט, 10 ערוצים בחבילה.. לא נקרא חבילה אולטימטיבית וגם לא העתקה שקופה של רוב תכניי והדבקה שלהם בדרופבוקס שלך...
בכל אופן שיהיה לך בהצלחה.. כל עוד אין משהו חדש שאצלי אין, אני לא מוצא סיבה לכלול את החבילה שלך בתוך החבילה שלי או לקשר אליה..
בדקתי את החבילה שלך (שוב כי החלפת את הקובץ) והפלא ופלא כל הערוצים (90%) הם מהחבילה שלי, ואת אלה שהבאת לסקיי ספורט ויורו ספורט משכת מהאתרים מהם משכתי באתר ואלו כתובות שיפלו עוד כמה שעות בעוד אצלי למשל בחבילה יש תוסף המושך כל פעם מ-4 שרתים בו זמנית כתובות מקור לאותם ערוצים.
אתה מנסה אבל תנסה עם טקאט, 10 ערוצים בחבילה.. לא נקרא חבילה אולטימטיבית וגם לא העתקה שקופה של רוב תכניי והדבקה שלהם בדרופבוקס שלך...
בכל אופן שיהיה לך בהצלחה.. כל עוד אין משהו חדש שאצלי אין, אני לא מוצא סיבה לכלול את החבילה שלך בתוך החבילה שלי או לקשר אליה..
תיהיה רציני, כמה מטומטם אתה חושב שבנאדם יכול להיות? למה שאני יקח את השידורים שלך ויבקש ממך לבדוק לי את החבילה?benny123 כתב:RonM123 יש להיות פורץ דרך ויש פשוט לבצע העתקה שקופה
בכל אופן שיהיה לך בהצלחה.. כל עוד אין משהו חדש שאצלי אין, אני לא מוצא סיבה לכלול את החבילה שלך בתוך החבילה שלי או לקשר אליה.....
יש סיבה לכך שלקחת את הקישורים האלה בעצמך לא? כי אלה ערוצים טובים וחיפוש בגוגל מוצא אותם כבין החיפושים הראשונים, אז מן הסתם אני לקחתי אותם גם כן, לא חייב להיות כזה גס רוח, תגיד שזה הערוצים שיש גם לך ואין לך צורך לפרסם אותם באשכול שלך.
- benny123
- חבר מכור קשה

RonM123 גס רוח אני לא אלא אמיתי וישר, בתור משתמש חדש שאם זכרוני אינו מטעני בפוסט המקורי באת והצגת את זה כ"תוסף בו נתקלת של משתמש אחר וראית לנכון לעלותו" ומיד התחלת לשנות קישורים כשהתלוננו שלא עובד והורדת את השורה בה אמרת שהתוסף שייך לאדם צד ג.
לאחר המגננה האחרונה שלך אני מניח שהתכנים בקובץ הם שלך בלבד וגם הודת בכך אז יותר מזה לא צריך, אתה מפגין ידע ב-בניית שלד PLX, השמה בדרופבוקס ומשיכת מקורות.. ואני חייב לתהות איך למדת את כל זה והודעה ראשונה שלך באתר היא דווקא פה ודווקא בהקשר כזה?
מילא, היית מחדש, מוסיף, משפר.. אך ויש אך - כל התכנים שלך כבר קיימים כלשונך כן בגוגל וכן בחבילה שלי בת כמה החודשים שרצה פה אז תבין את הצד שלי כשאני בא ורואה פה העתקה שקופה או איך שלא תקרא לזה.
זה שתשובתי אינה תואמת לדעתך זה כבר עניין אחר, בכל מקרה אין לי בלעדיות על התכנים (הם לא שלי), מצדי תעתיק את כל החבילה שלי ופרסם תחת השם שלך פה, אם זה מה שיעשה אותך מאושר בסופו של דבר זו בחירתו של המשתמש מה להוריד ובמה לצפות.
המשך יום נעים!
לאחר המגננה האחרונה שלך אני מניח שהתכנים בקובץ הם שלך בלבד וגם הודת בכך אז יותר מזה לא צריך, אתה מפגין ידע ב-בניית שלד PLX, השמה בדרופבוקס ומשיכת מקורות.. ואני חייב לתהות איך למדת את כל זה והודעה ראשונה שלך באתר היא דווקא פה ודווקא בהקשר כזה?
מילא, היית מחדש, מוסיף, משפר.. אך ויש אך - כל התכנים שלך כבר קיימים כלשונך כן בגוגל וכן בחבילה שלי בת כמה החודשים שרצה פה אז תבין את הצד שלי כשאני בא ורואה פה העתקה שקופה או איך שלא תקרא לזה.
זה שתשובתי אינה תואמת לדעתך זה כבר עניין אחר, בכל מקרה אין לי בלעדיות על התכנים (הם לא שלי), מצדי תעתיק את כל החבילה שלי ופרסם תחת השם שלך פה, אם זה מה שיעשה אותך מאושר בסופו של דבר זו בחירתו של המשתמש מה להוריד ובמה לצפות.
המשך יום נעים!
אתה רוצה תשובות על הכל בבקשה, נכון העליתי את זה בהודעה שזה מאדם אחר, נכון מודה, יש פורומים ברשת שאתה רק כותב משהו שטותי בפורום מתחילים לרדת אלייך כאילו לא יודע, אני לא מכיר תפורום הזה ורציתי שתקחו אותי ברצינות פה אז ברגע שהודעה ראשונה שלי היא פרסום כזה לא ידעתי איך תגיבו לזה ואם באמת ירדו אליי פה אז פשוט פרסמתי את זה כמקור לא שלי.
את בניית ה-plx שלי (הדלה) למדתי ממך, ואני לא מתבייש להגיד את זה, קראתי את המדריך שלי התעניינתי והתחלתי לחקור, החקירה שלי הייתה ללכת לקבצי plx אחרים באתר של navi-x ומשם למדתי על המדריך של הערוצים שמגיע בעזרת rss על הפלייליסט והכל.
אני מנסה לחדש כמה שאני יכול והיום כבר הוספתי 4 ערוצים חדשים ואני מקווה להוסיף עוד, אני לא יגיד שלא ראיתי את החבילה שלך והיא גם נמצאת על המחשב שלי, אבל אף שידור לא העותק ממך והכל היה מציאה של ברשת, גם נכנסתי לקובץ ה-plx שלך מחלק מהחקירה שלי על הקבצים האלו אבל באמת באמת לא העתקתי אף שידור ואפילו אף תמונה, הכל מהרשת.
את בניית ה-plx שלי (הדלה) למדתי ממך, ואני לא מתבייש להגיד את זה, קראתי את המדריך שלי התעניינתי והתחלתי לחקור, החקירה שלי הייתה ללכת לקבצי plx אחרים באתר של navi-x ומשם למדתי על המדריך של הערוצים שמגיע בעזרת rss על הפלייליסט והכל.
אני מנסה לחדש כמה שאני יכול והיום כבר הוספתי 4 ערוצים חדשים ואני מקווה להוסיף עוד, אני לא יגיד שלא ראיתי את החבילה שלך והיא גם נמצאת על המחשב שלי, אבל אף שידור לא העותק ממך והכל היה מציאה של ברשת, גם נכנסתי לקובץ ה-plx שלך מחלק מהחקירה שלי על הקבצים האלו אבל באמת באמת לא העתקתי אף שידור ואפילו אף תמונה, הכל מהרשת.
- benny123
- חבר מכור קשה

אם ככה כל הכבוד, ואין לך ממי וממה להסתתר אתה תורם לקהילה ואיש לא יתקוף אותך על זה אלא יעריך את תרומתך. בכל אופן נסה ליצור plx אשר יכלול כל מיני ערוצים לווא דווקא ספורט. אם אתה יודע איך למשוך מקורות והבנת את הרעיון אז תתפרע עם זה ואני אומר לך ברצינות למה לי אישית אין זמן לגרד מקורות/ערוצים חדשים ולך אולי יש אז כשהחבילה שלך תתפוס בשר אני בהחלט ארצה להכליל אותה אצלי. בנתיים טתה בכיוון הנכון וכשבאים ומסבירים את הדברים הכל בסדר, מצטער אם אכשהו תגובתי העליבה אותך לא זו הייתה תגובתי. בכל שאלה במהלך הפיתוח של הרעיון אתה מוזמן לפנות אלי 
טוב בני, אני יקח את הצעתך חלקית, וכרגע אני ישחרר קובץ חדש ויקדים תרופה למכה שבמידה ואני ירצה להוסיף ערוצים נוספים מלבד ספורט רק מעט אנשים (שהורידו כרגע, אם הורידו בכלל) יצטרכו להוריד אותו מחדש.
זה הקובץ האחרון סופית, מקווה שתורידו ותאהבו, ו... סליחה
זה הקובץ האחרון סופית, מקווה שתורידו ותאהבו, ו... סליחה
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
האם הקובץ החדש כולל ערוצים לצפייה ישירה במשחקי כדורגל ?
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

כשאני מתקין את הקובץ ומשנה אותו ל plx אני ראה אותו ב navix אבל לא מצליח להיכנס לתיקיה.
זה עשה לי את זה גם עם הקובץ של בני.
איפה אני טועה בשמירת הקובץ?
זה עשה לי את זה גם עם הקובץ של בני.
איפה אני טועה בשמירת הקובץ?
יכול להיות שמשהו בהתקנת ה-Navi-X שלך לא טובה? נסה להתקין אותו מחדש.
בכל מקרה לא הבנתי את השירה הראשונה, משנה אותו ל-plx? הקובץ שאתה מוריד יורד ישר כקובץ plx כל מה שאתה צריך לעשות זה להעביר אותו לתיקייה שרשומה בתגובה הראשונה בשרשור לאחר שהורדת את הקובץ.
בכל מקרה לא הבנתי את השירה הראשונה, משנה אותו ל-plx? הקובץ שאתה מוריד יורד ישר כקובץ plx כל מה שאתה צריך לעשות זה להעביר אותו לתיקייה שרשומה בתגובה הראשונה בשרשור לאחר שהורדת את הקובץ.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

הקובץ יורד לי כ-html