הגיע הזמן להיפרד מבזקבינלאומי.. המלצה לספק חדש?
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
- נתן תודות: 423 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
אני ממליץ על הוטנטיש המלצות על ספק שאוהב טורנטים (טריפל סי? 018?) ?...
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
מותר לדעת למה אתה עוזב? אם הם עושים לך בעיות ספציפיות,תגיע לשימור ותבקש חודש עם גיימר בשביל "לחשוב עם לעזוב".
אחרי החודש בקש אותו קבוע חינם או במחיר נמוך ככל האפשר
גם אני לא מת עליהם אבל כל עוד הם מספקים את הסחורה - לא מוצא טעם לעזוב.
אחרי החודש בקש אותו קבוע חינם או במחיר נמוך ככל האפשר
גם אני לא מת עליהם אבל כל עוד הם מספקים את הסחורה - לא מוצא טעם לעזוב.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
האמת שאני מתנזר הHOT מאז שעזברתי את הכבלים.
יש למישהו חוות דעת על הספקיות שציינתי באופן כללי ועם טורנטים בפרט?
לדעתי יש לי גיימר בלי שאני יודע בכלל (אני מוריד תמיד על מהירות מקסימלית בטורנטים), יום אחד התקשרתי לתמיכה הטכנית אחרי חודשיים שפתאום ההורדה נהייתה איטית מאד, ענה לי תומך טכני מאד אדיב, הסברתי לו את הבעיה ואחרי 20 שניות הוא אמר לי "זהו, יותר לא תיהיה לך את הבעיה".
אני מתעניין לעזוב מפני שלפני חצי נגמר לי ה"מסלול" שלי והמחיר שולש בלי ששמתי לב, לאחר שיחה מאד ארוכה עם קישרי לקוחות ונציג חוצפן שדאג להגיד שוב ושוב שמדובר בפעולה חוקית וזה בעיה שלי שלא שמתי לב, הוא הציע לי החזר שלא מתקרב אפילו לחצי מהקאסטרה ששילמתי בפריסה של 12 תשלומים
לא מעוניין לפרנס חברה שמתייחסת ככה ללקוחות עם וותק של 10 שנים.
יש למישהו חוות דעת על הספקיות שציינתי באופן כללי ועם טורנטים בפרט?
לדעתי יש לי גיימר בלי שאני יודע בכלל (אני מוריד תמיד על מהירות מקסימלית בטורנטים), יום אחד התקשרתי לתמיכה הטכנית אחרי חודשיים שפתאום ההורדה נהייתה איטית מאד, ענה לי תומך טכני מאד אדיב, הסברתי לו את הבעיה ואחרי 20 שניות הוא אמר לי "זהו, יותר לא תיהיה לך את הבעיה".
אני מתעניין לעזוב מפני שלפני חצי נגמר לי ה"מסלול" שלי והמחיר שולש בלי ששמתי לב, לאחר שיחה מאד ארוכה עם קישרי לקוחות ונציג חוצפן שדאג להגיד שוב ושוב שמדובר בפעולה חוקית וזה בעיה שלי שלא שמתי לב, הוא הציע לי החזר שלא מתקרב אפילו לחצי מהקאסטרה ששילמתי בפריסה של 12 תשלומים
לא מעוניין לפרנס חברה שמתייחסת ככה ללקוחות עם וותק של 10 שנים.