עזרה : רוצה לעבור ל YES
נשברתי מהממיר HD מקליט של הוט , יש לי 2 כאלו , האיטיות בלתי נסבלת .
אני רוצה לעבור ל YES , שם מציעים לי מה שיש במחירון שלהם.
יוצא לי 90 שח יותר לחודש בהשוואה להוט.
אני מוכן לשלם יותר , אבל 90 ?!
משהו מכיר סוכן או דרך שאפשר לקבל מחיר טוב יותר ?
אני רוצה לעבור ל YES , שם מציעים לי מה שיש במחירון שלהם.
יוצא לי 90 שח יותר לחודש בהשוואה להוט.
אני מוכן לשלם יותר , אבל 90 ?!
משהו מכיר סוכן או דרך שאפשר לקבל מחיר טוב יותר ?
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
תתקשר לשירות מכירות ותזמין סוכן הבייתה...
תגיד לו שאתה לא מוכן לשלם יותר מ-219 ש"ח.
תגיד לו שאתה לא מוכן לשלם יותר מ-219 ש"ח.
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
גם אני רציתי ליעבור ל YES,
ואני עם עידן + ומתחיל להימאס לי ממנו..
הבעיה היא ש YES יקרים ורוצים סכום גבוה גם על עלות ההתקנה...
והיו קשוחים אז וויתרתי, ואני עדיין מחכה, שיכנסו החבילות הצרות,
ושחקנים נוספים.. .כרגע הגעתי ל219 עם ממיר MAX אחד.. שזה לא רע,
אבל רצו סכום גבוה על ההתקנה, ולכן כשמגלמים ל שנה זה יוצא הרבה יותר..
לכן אני נשאר כרגע על הגדר
ואני עם עידן + ומתחיל להימאס לי ממנו..
הבעיה היא ש YES יקרים ורוצים סכום גבוה גם על עלות ההתקנה...
והיו קשוחים אז וויתרתי, ואני עדיין מחכה, שיכנסו החבילות הצרות,
ושחקנים נוספים.. .כרגע הגעתי ל219 עם ממיר MAX אחד.. שזה לא רע,
אבל רצו סכום גבוה על ההתקנה, ולכן כשמגלמים ל שנה זה יוצא הרבה יותר..
לכן אני נשאר כרגע על הגדר
נראה לי ש YES לא הפנימו עדיין שהעולם מתקדם ויש יותר מ LCD אחת בסלון כמו שהיה פעם.
עוד 50 שח לממיר שני מקליט HD זה סכום שובר עסקה שגם ככה יותר יקרה בלא מעט.
לצערי כל הניסיונות שלי גם דרך סוכן וגם דרך המענה הטלפוני לא צלחו.
יש את מחיר המחירון וזהו , זו התשובה שאני מקבל.
חבל .
עוד 50 שח לממיר שני מקליט HD זה סכום שובר עסקה שגם ככה יותר יקרה בלא מעט.
לצערי כל הניסיונות שלי גם דרך סוכן וגם דרך המענה הטלפוני לא צלחו.
יש את מחיר המחירון וזהו , זו התשובה שאני מקבל.
חבל .
איך הגעתם להפרש הזה?
אני משלם ביס 230 שקל בחודש על ממיר HD מקליט אחד בסלון וממיר SD בחדר שינה. בהוט יעלה לי 170?
אני שוקל לעבור להוט בגלל שאיכות הHD ביס היא בלתי נסבלת, למשל עכשיו יש שני גברים וחצי ובערוץ SD רואים יותר טוב מבערוץ HD (רואים קווים מטושטשים בערוץ HD).
אני לא מאמין שבהוט זה יכול להיות גרוע אז אם אני יכול לחסוך ~700 שקל בשנה אני בהחלט אשקול בחיוב לעבור להוט.
אני משלם ביס 230 שקל בחודש על ממיר HD מקליט אחד בסלון וממיר SD בחדר שינה. בהוט יעלה לי 170?
אני שוקל לעבור להוט בגלל שאיכות הHD ביס היא בלתי נסבלת, למשל עכשיו יש שני גברים וחצי ובערוץ SD רואים יותר טוב מבערוץ HD (רואים קווים מטושטשים בערוץ HD).
אני לא מאמין שבהוט זה יכול להיות גרוע אז אם אני יכול לחסוך ~700 שקל בשנה אני בהחלט אשקול בחיוב לעבור להוט.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אני לא יודע למה תמיד נותנים כהשוואה לאיכות HD גרועה תוכנית שכלל לא משודרת ב- HD אלא ב- Upscale.עומר78 כתב:איך הגעתם להפרש הזה?
אני לא מאמין שבהוט זה יכול להיות גרוע אז אם אני יכול לחסוך ~700 שקל בשנה אני בהחלט אשקול בחיוב לעבור להוט....
יש לי מלא דוגמאות לאיכות HD מצוינת שיש אצלם - אבל לתוכניות שבאמת משודרות ב- HD: כמו SNL, הומלנד, דקסטר ועוד...
מה שכן אפשר לומר שבהחלט איכות ה- HD אינה שוות ערך ל- HD שניתן לקבל ב- Blu-ray.
האמת שאתה צודק, יש תכנים שרואים ממש טוב אבל לצערי כנראה שרוב השידורים הם upscale.smallville4r כתב:
אני לא יודע למה תמיד נותנים כהשוואה לאיכות HD גרועה תוכנית שכלל לא משודרת ב- HD אלא ב- Upscale.
יש לי מלא דוגמאות לאיכות HD מצוינת שיש אצלם - אבל לתוכניות שבאמת משודרות ב- HD: כמו SNL, הומלנד, דקסטר ועוד...
מה שכן אפשר לומר שבהחלט איכות ה- HD אינה שוות ערך ל- HD שניתן לקבל ב- Blu-ray....
קח לדוגמא את הסרט שלושת המוסקטרים שמשודר עכשיו - זה סרט חדש שהיה בקולנוע רק לפני שנה ועדיין האיכות ירודה עם קווים מטושטשים. בערוץ הSD רואים את אותו הסרט טיפה פחות חלק אבל לפחות אין את הפיקסלים המרצדים האלה.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אני רואה על מסך FHD. הרזולוציה זה לא הכל. יש גם דחיסה וקצב שידור. 6Mbps של 1080i בהחלט לא שווים 30Mbps של 1080p.
אבל תכני HD רואים בבירור שהם ב- HD.
אבל תכני HD רואים בבירור שהם ב- HD.
שלושת המוסקטרים אכן שודר ב-SD. אפשר לראות זאת גם על פי איכות התמונה אך גם לפי הסימון "מותאם HD" בפס המידע. אמנם מעצבן שיש תכנים שאינם בHD (בערך 40% הם אפסקייל) אבל לזכותה של יס הם לפחות שקופים ומודים בכך. בהוט אפילו את זה הם לא טורחים לעשות ושם יש עוד יותר אפסקייל.עומר78 כתב: קח לדוגמא את הסרט שלושת המוסקטרים שמשודר עכשיו - זה סרט חדש שהיה בקולנוע רק לפני שנה ועדיין האיכות ירודה עם קווים מטושטשים. בערוץ הSD רואים את אותו הסרט טיפה פחות חלק אבל לפחות אין את הפיקסלים המרצדים האלה....
תודה, לא ידעתי על הסימון הזה.dotti כתב: אפשר לראות זאת גם על פי איכות התמונה אך גם לפי הסימון "מותאם HD" בפס המידע. אמנם מעצבן שיש תכנים שאינם בHD (בערך 40% הם אפסקייל) אבל לזכותה של יס הם לפחות שקופים ומודים בכך. בהוט אפילו את זה הם לא טורחים לעשות ושם יש עוד יותר אפסקייל....