איפה ניתן למצוא דבר כזה?
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 592
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
היי
אולי תלך לנגר שיבנה לך מה דעתך ?
אולי תלך לנגר שיבנה לך מה דעתך ?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
DIY = do it yourself = עשה זאת בעצמך... 
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לפי התמונות זה נראה כמו ארון תקשורת (ארון מס"ד) שהרכיבו עליו פאנלים מעץ...
דבר נוסף שאני רואה זה חיבור בקר טמפרטורה וסט מאוררים אשר תפקידם להשוות טמפרטורות ולפזר את החום הנפלט מהמכשירים...
ארונית כזו בבנייה לפי מידות של הציוד, כולל הובלה והרכבה תעלה כ10000 ש"ח
דבר נוסף שאני רואה זה חיבור בקר טמפרטורה וסט מאוררים אשר תפקידם להשוות טמפרטורות ולפזר את החום הנפלט מהמכשירים...
ארונית כזו בבנייה לפי מידות של הציוד, כולל הובלה והרכבה תעלה כ10000 ש"ח
מחיר נורמלי בהיתחשב שאני בונה אותה איך אני רוצה, אתה יודע מי עושה את הארונית הזו?! למי יש את כל הבקרים הדרושים,את הידע והטיפים הקטנים שעושים את השינוי הגדול...?! אשמח לפנות אליו כאשר יסיים את הסקיצה שלי
תודה רבה
תודה רבה
movieman זה לא עגלה! אני רוצה לבנות מין "כמו ארון תקשורת" אבל יפה,חזק,וחכם! חכם הכוונה זה שהכבלים ויש הרבה כאלו לא יראו מלפנים! ומאחור שלא יהיה צפופים, ודחוסים! המשקל הכי גבוה שיהיה זה הרסביר ששוקל 25 קילו שאותו אני רוצה כמה שיותר קרוב לריצה (יש לי ריצה של קרנית פורצלן והיא מאוד קרה אז חשבתי שהחלק התחתון של הרסיבר יהיה חסור לריצפה הקרה ככה שאני ידליק מזגן בקיץ החם והקור יורד למטה אז שרסיבר מלמטה יהיה חסור לאוויר הקר ולריצפה, כי בנוסף לכל אני גם גר במקום מאוד מאוד חם ואפילו מזג האויר מדברי
מעלה אדומים ) וברור שיהיה מעל לרסיבר עוד מוצרים שגם אם צריכים "לנשום" אז את הרעיון הכללי אני חושב שכתבתי, בשמחה הענה לך על כל שאלה שתיהיה לך! על מנת לא לפספס שום דבר הארונית
תודה רבה
ארז
תודה רבה
ארז