תקלה ב Hotbox אם משתמשים בו גם כנתב
יש לי הוטבוקס מזה כחצי שנה שמשמש גם כנתב אלחוטי בחבילה של 100mb . שמתי לב שכל מספר ימים מהירות הגלישה יורדת ל 50mb, וזה מסתדר לאחר ריסט. בתחילה הוט לא ידעו על תקלה כזו, אבל כעת התמיכה מודה שזו בעיית firmware ומקווים שתוך חודש יהיה עדכון גרסא של היצרן לתיקון התקלה.
ניסיתי לחבר נתב שלי מסוג tp link n ישן יחסית, ולהשתמש בהוטבוקס רק כמודם - אבל אז אני מקבל רק 50mb קבוע. מישהו יודע למה זה קורה? הנתב לא אמור לתת 100mb בחיבור חוטי? האם יש נתבים שכן יתנו 100mb?
בכל מקרה, הפרדתי את מודם הטלפוניה כדי שהריסטים התכופים לא ינתקו לי את הטלפון, וחזרתי להשתמש בהוטבוקס כנתב.
אני לא בטוח אם התקלה קורית בכל המהירויות או רק ב 100 mb , אבל למי שיש הוטבוקס בתצורת נתב ,כדאי לבדוק את מהירות הגלישה באתר הוט כל מספר ימים. חבל לשלם על מה שלא מקבלים....
ניסיתי לחבר נתב שלי מסוג tp link n ישן יחסית, ולהשתמש בהוטבוקס רק כמודם - אבל אז אני מקבל רק 50mb קבוע. מישהו יודע למה זה קורה? הנתב לא אמור לתת 100mb בחיבור חוטי? האם יש נתבים שכן יתנו 100mb?
בכל מקרה, הפרדתי את מודם הטלפוניה כדי שהריסטים התכופים לא ינתקו לי את הטלפון, וחזרתי להשתמש בהוטבוקס כנתב.
אני לא בטוח אם התקלה קורית בכל המהירויות או רק ב 100 mb , אבל למי שיש הוטבוקס בתצורת נתב ,כדאי לבדוק את מהירות הגלישה באתר הוט כל מספר ימים. חבל לשלם על מה שלא מקבלים....
- jagheadg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1185
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
אצלי הוא עובד כבר כמה חודשים רק כמודם (ככה היה מההתחלה בעקבות המלצות בפורום האינטרנט של HT) וגם אני ראיתי בעיה דומה היום אחרי שקראתי את השרשור הזה.
יש לי (אמור להיות) 30מגה וראיתי בבדיקה שאני מקבל רק 10מגה. אתחלתי את ההוטבוקס וחזרה המהירות ל 30מגה.
משהו לא טוב עובר כנראה השבוע על הרשת של הוט ובמיוחד להוטבוקס.
יש לי (אמור להיות) 30מגה וראיתי בבדיקה שאני מקבל רק 10מגה. אתחלתי את ההוטבוקס וחזרה המהירות ל 30מגה.
משהו לא טוב עובר כנראה השבוע על הרשת של הוט ובמיוחד להוטבוקס.
אצלי התחילה השבוע גם בעיה - כל פעם שיש שיחה נכנסת כל המערכת של הוט נדפקת. הקו לא מחזיק יותר מצלצול אחד ואז גם האינטרנט מפסיק לאיזה חצי דקה עד שהכל מתאפס.
אמרו לי בהוט שזו בעיה ידועה עם הוטבוקס. אבל לא יכלו לקבוע לי טכנאי כי הם שדרגו את המערכות שלהם במרכז השירות.
מצוין - משדרגים את המערכות שלהם במקום לשדרג את המוצרים הדפוקים שהם מוכרים בכל תחום (מג'יק HD והוטבוקס).
[במאמר מוסגר: זה קצת מזכיר לי באסוציאציה את רכבת ישראל והפרסום שלהם עם הילדה והגשר בשיניים שאומר שהסבלנות משתלמת. שם לפחות אומרים מתי צפוי הסבל להסתיים. ואני לא אוהד שלהם כלל וכלל].
שפכתי את שעל ליבי.
אמרו לי בהוט שזו בעיה ידועה עם הוטבוקס. אבל לא יכלו לקבוע לי טכנאי כי הם שדרגו את המערכות שלהם במרכז השירות.
מצוין - משדרגים את המערכות שלהם במקום לשדרג את המוצרים הדפוקים שהם מוכרים בכל תחום (מג'יק HD והוטבוקס).
[במאמר מוסגר: זה קצת מזכיר לי באסוציאציה את רכבת ישראל והפרסום שלהם עם הילדה והגשר בשיניים שאומר שהסבלנות משתלמת. שם לפחות אומרים מתי צפוי הסבל להסתיים. ואני לא אוהד שלהם כלל וכלל].
שפכתי את שעל ליבי.
לי יש בדיוק את אותה בעיה כבר מספר חודשים!!! אחרי ריסט המהירות חוזרת ל 100, היו אצלי מספר טכנאים ובסוף הטכנאי האחרון מסר לי שזו בעיה ידועה והם מחפשים פתרון , דרך אגב היום יצרו איתי קשרמ HOT ורוצים שיגיע טכנאי בכיר