The Big Bang Theory עונה 6
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73350
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
מצטער אם כבר יש ת'רד בנושא, אבל חיפוש למילים "The Big Bang Theory" פשוט לט מוצא שום ת'רד שכזה.
צפיתי כרגע בפרק 4 ואני חייב לציין שהוא מתברג בקלות לעשרת הפרקים הטובים ביותר בכל העונות ששוחררו. פרקים שכאלו מזכירים לי למה הסידרה הזו גם אחרי 6 שנים עדיין נחשבת גבוה מאוד אצלי ברשימת הסדרות הקומיות שאי פעם יצא לי לראות. 6 שנים ואני עדיין מתגלגל מצחוק - הישג לא קטן.
צפיתי כרגע בפרק 4 ואני חייב לציין שהוא מתברג בקלות לעשרת הפרקים הטובים ביותר בכל העונות ששוחררו. פרקים שכאלו מזכירים לי למה הסידרה הזו גם אחרי 6 שנים עדיין נחשבת גבוה מאוד אצלי ברשימת הסדרות הקומיות שאי פעם יצא לי לראות. 6 שנים ואני עדיין מתגלגל מצחוק - הישג לא קטן.
-
Huber
- חבר במועדון HT

עשיתי את הטעות הזו פעם, הייתי חודש בבית וסיימתי עונה שלמה במשהו כמו שבוע. זה כ"כ עצוב כשזה נגמר וצריך לחכות חודשים לעונה הבאה...
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
תענוג של סדרה, שלדון פשוט עילוי ! - תרתי משמע... 
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
אכן סדרה נהדרת.
חובבי מד"ב וקומיקס כמוני, יכולים להתחבר אליה עוד יותר
(למרות שזה כמובן, לא חובה )
מקווה שיש להם רייטינג גבוה, שתהיה המשכיות
אין על שלדון, פשוט אין!
חובבי מד"ב וקומיקס כמוני, יכולים להתחבר אליה עוד יותר
(למרות שזה כמובן, לא חובה )
מקווה שיש להם רייטינג גבוה, שתהיה המשכיות
אין על שלדון, פשוט אין!
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אני רואה עם חברה שלי את הסדרה מהתחלה (אנחנו בעונה 2) ולבד את הפרקים העדכניים וזה פשוט תענוג.
הכי כיף זה לגלות רמזים (או שלא) לעתיד. נניח באחד הפרקים שיש חידון ובו כולם מתחרים בשלדון, הם שואלים את מי לצרף וליאונרד אומר מה עם הבחורה ששיחקה בבלוסום (אותה שחקנית שמשחקת את אמי).
אני בדילמה אם הם תכננו את זה או שזה קרה במקרה.
הכי כיף זה לגלות רמזים (או שלא) לעתיד. נניח באחד הפרקים שיש חידון ובו כולם מתחרים בשלדון, הם שואלים את מי לצרף וליאונרד אומר מה עם הבחורה ששיחקה בבלוסום (אותה שחקנית שמשחקת את אמי).
אני בדילמה אם הם תכננו את זה או שזה קרה במקרה.
נערך לאחרונה על ידי mta194 ב 29/10/2012 15:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אם אתה מדבר על הסצנה בה האוורד מחקה את אשתו והיא בתגובה עונה בקול בריטון - אחד הסצנות היותר חזקות בסידרה, צפיתי בזה כל כך הרבה פעמים "עד שהקסטה נשחקה"guyezra כתב:סצינת הסיום של פרק 5 אדירה......
- vgfreak
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 142
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
- יצירת קשר:
רק אני חושב שהם איבדו את זה מעונה שלישית והלאה?
הם אמורים להיות חנונים כאפות. מה פתאום לכולם יש חברות? ועוד הווארד התחתן??
זה ממש פגע באינטגריטי של הסידרה הזאת, ורק בעונה הנוכחית הם חזרו קצת למקור עם ההוספה המצויינת של סטיוארט ותוכן שגיקים (כמוני) יכולים שוב להזדהות איתו.
אבל כל הדגשים של מערכות היחסים הרומנטיות שלהם פשוט הורסים בשבילי את הסידרה שאני זוכר לה חסד נעורים מעונה 1 ו-2 המעולות.
הם אמורים להיות חנונים כאפות. מה פתאום לכולם יש חברות? ועוד הווארד התחתן??
זה ממש פגע באינטגריטי של הסידרה הזאת, ורק בעונה הנוכחית הם חזרו קצת למקור עם ההוספה המצויינת של סטיוארט ותוכן שגיקים (כמוני) יכולים שוב להזדהות איתו.
אבל כל הדגשים של מערכות היחסים הרומנטיות שלהם פשוט הורסים בשבילי את הסידרה שאני זוכר לה חסד נעורים מעונה 1 ו-2 המעולות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אני גם מסכים עם vgfreak, הסדרה כבר הרבה פחות אינטנסיבית מבעבר. הדמויות בעבר היו מוקצנות אבל עכשיו הם סתם קריקטורות (בחייאת, אין יצור חסר טסטוסטורון כמו שלדון... ראבק).
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני מסכים שהסדרה עברה שינוי, אבל אני לא מסכים לגבי מערכות היחסים.
ה"מתח" מול פני היה קיים מזמן ולדעתי המערכת יחסים הזו מוסיפה המון.
ראג' עדיין באותה המנטליות שתמיד הייתה לו, ובחייך - ברנדט ואיימי לא פחות גיקיות מהבנים... איימי לדעתי היא היום הדמות הכי מצחיקה בסדרה.
ראג' עדיין באותה המנטליות שתמיד הייתה לו, ובחייך - ברנדט ואיימי לא פחות גיקיות מהבנים... איימי לדעתי היא היום הדמות הכי מצחיקה בסדרה.
לדעתי איימי די הרסה את הסידרה, דמות מעצבנת וממממממממש לא מצחיקה. פעם שהיא הייתה מופיעה לכמה שניות כל פרק זה לא הפריע, היום שהיא כבר חלק מרכזי בסדרה זה די הרס לי (גם חברים שלי אמרו לי שהיא ביאסה להם את הסדרה).uriler כתב:אני מסכים שהסדרה עברה שינוי, אבל אני לא מסכים לגבי מערכות היחסים.
ראג' עדיין באותה המנטליות שתמיד הייתה לו, ובחייך - ברנדט ואיימי לא פחות גיקיות מהבנים... איימי לדעתי היא היום הדמות הכי מצחיקה בסדרה....
לדעתי- הקטעים איתה ממש לא מצחיקים ולא קרה לי אפילו פעם אחת שצחקתי ממנה. היה הרבה יותר מצחיק קודם רק הבנים ופני.