החלפת כרטיס מסך
שלום לכל החברים,
כרגע יש ברשותי כרטיס מסך של NVIDIA מסוג FX5200. המחשב בעל מעבד 2.4 ומותקן בו זיכרון של 1024M
כרגע אני מצליח לראות סרטי HD אך במקרים מסוימים התצוגה של הסרט מקרטעת. (תלוי גם באיזה נגן אני מציג א הסרט)
האם החלפת כרטיס המסך לכרטיס NVIDIA 6600GT תפתור את הבעיה? השאלה היא האם שנוי כרטיס המסך יוריד את העומס מהעבד?
תודה מראש
כרגע יש ברשותי כרטיס מסך של NVIDIA מסוג FX5200. המחשב בעל מעבד 2.4 ומותקן בו זיכרון של 1024M
כרגע אני מצליח לראות סרטי HD אך במקרים מסוימים התצוגה של הסרט מקרטעת. (תלוי גם באיזה נגן אני מציג א הסרט)
האם החלפת כרטיס המסך לכרטיס NVIDIA 6600GT תפתור את הבעיה? השאלה היא האם שנוי כרטיס המסך יוריד את העומס מהעבד?
תודה מראש
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
א. תלוי איזה כרטיס ובהנחה שמדובר בכרטיסים הטובים והיקרים יותר אז כן
ב.יתכן כי יש פקטור אחר במערכת שגורם להאטה ושווה בדיקה
ב.יתכן כי יש פקטור אחר במערכת שגורם להאטה ושווה בדיקה
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
אני משתמש במחשב בעל נתונים דומים וכרטיס מסך פשוט יותר ואין לי בעיה לראות שווה לך לבדוק לפני.
היתה לי בעיה של קירטועים במעבד P3 1G עם חצי גיגה זכרון וכרטיס מסך GFORCE 2 עם 64 מגה זכרון, הבעיה נפתרה בשניה שעברתי למחשב חזק יותר ללא קשר לכרטיס מסך.
כרגע יש לי HTPC עם נתונים דומים אותו מעבר כמו שלך וגם כמות זכרון דומה, כרטיס מסך QUADRO עם 64 מגה זכרון ואין לי שום בעיית קירטועים, גם כשהשתמשתי בכרטיס פשוט יותר
(GFORCE 2 עם 32 מגה זכרון)לא היתה לי בעיה.
היתה לי בעיה של קירטועים במעבד P3 1G עם חצי גיגה זכרון וכרטיס מסך GFORCE 2 עם 64 מגה זכרון, הבעיה נפתרה בשניה שעברתי למחשב חזק יותר ללא קשר לכרטיס מסך.
כרגע יש לי HTPC עם נתונים דומים אותו מעבר כמו שלך וגם כמות זכרון דומה, כרטיס מסך QUADRO עם 64 מגה זכרון ואין לי שום בעיית קירטועים, גם כשהשתמשתי בכרטיס פשוט יותר
(GFORCE 2 עם 32 מגה זכרון)לא היתה לי בעיה.
אין לי יותר מידי מה להציע לך הידע שלי לא בשמיים רק דברים בסיסים, תראה שאתה עם דריבר עדכני, תראה שלא רץ לך יותר מידי JUNK על המחשב.
תבטל TASKS מיותרים שלא לדבר על תוכנות ריגול, אין לי מה להציע לך מעבר אני רק מקווה שזה יעזור.
תבטל TASKS מיותרים שלא לדבר על תוכנות ריגול, אין לי מה להציע לך מעבר אני רק מקווה שזה יעזור.