רוצה לקנות פלאזמה אבל מתלבט מאוד עזרה בבקשה
התקציב שלי מוגבל ובא לי לקנות מסך LG 50 אינץ הבעיה המרכזית היא הפחד שלי ממסכי פאזמה
קראתי על צריבות מסך לא קצת ... השאלה האם זה עוד קיים היום במסכים החדשים
והבנתי שההשתקפות במסכי פלאזמה חזקה מאד נכון הדבר?
יש לי ילדים קטנים בבית ומדובר במסך זכוכית ...
בקיצור צריך חיזוקים האם לקנות או לא
תודה רבה
קראתי על צריבות מסך לא קצת ... השאלה האם זה עוד קיים היום במסכים החדשים
והבנתי שההשתקפות במסכי פלאזמה חזקה מאד נכון הדבר?
יש לי ילדים קטנים בבית ומדובר במסך זכוכית ...
בקיצור צריך חיזוקים האם לקנות או לא
תודה רבה
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
מה התכנים שאתה צופה בהם ?
מה התקציב ?
מה עיקר השימוש ?
דור - תשובה ממוקדת משהו: לא לקנות...
נושא הצריבות לא נעלם, אבל גם פיקסלים שרופים/תקועים יכולים לקרות במצב של LCD/LED, דעיכה של התאורה אחרי 50 אחוז מתוחלת החיים, אז שלא יקנה LED ? לכל טכנולוגיה החיסרון שלה.
מה התקציב ?
מה עיקר השימוש ?
דור - תשובה ממוקדת משהו: לא לקנות...
נושא הצריבות לא נעלם, אבל גם פיקסלים שרופים/תקועים יכולים לקרות במצב של LCD/LED, דעיכה של התאורה אחרי 50 אחוז מתוחלת החיים, אז שלא יקנה LED ? לכל טכנולוגיה החיסרון שלה.
Vocare Ad Regnum
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
לא תשובה לעניין, אני גם הייתי האותה קופסה, אם חשוב לך איכות SD זה רק פלסמה ולא משנה כמה ירשמו לך פה על כלהשיפורים הטכנולוגים,
חשוב רק שתהיה HDR, לחילופין קנה LCD שהיא HDR אך כשה לא להגיד אם יש ב50" LCD שהם לא FHD, אם אתה כלל לא בעניין SD,
עדין אתה תקבל מסך גדול יותר בפחות כסף אם אתה קונה פלסמה, אני קניתי עקב 2 סיבות, העיקרית זה איכות SD (אם כי יש לי LG, בפנסוניק זה עוד יותר טוב), הסיבה השניה היא שרציתי גם מסך גדול אבל בלי לקרוע את הכיס, צריבות יכול להופיעה מסמלי ערוץ לרוב, הרצה של מסך לבן או צבעים משתנים למספר שעות לרוב פותרת את הבעיה, אבל זה המחיר שאני משלם על איכות בSD ואני לא מצטער, מצטער רק שלא קניתי 50" בזמנו, אבל זה כבר עניין אחר.
השתקפות עולי זה מה שאתה מפחד ממנו, וזה קיים ורמה שונה במסכים שונים, תבדוק דגמים של פנסוניק בעניין הזה, גם כי יש אחריות גדולה יותר,
או לחילופין LG או סמסונג.
חשוב רק שתהיה HDR, לחילופין קנה LCD שהיא HDR אך כשה לא להגיד אם יש ב50" LCD שהם לא FHD, אם אתה כלל לא בעניין SD,
עדין אתה תקבל מסך גדול יותר בפחות כסף אם אתה קונה פלסמה, אני קניתי עקב 2 סיבות, העיקרית זה איכות SD (אם כי יש לי LG, בפנסוניק זה עוד יותר טוב), הסיבה השניה היא שרציתי גם מסך גדול אבל בלי לקרוע את הכיס, צריבות יכול להופיעה מסמלי ערוץ לרוב, הרצה של מסך לבן או צבעים משתנים למספר שעות לרוב פותרת את הבעיה, אבל זה המחיר שאני משלם על איכות בSD ואני לא מצטער, מצטער רק שלא קניתי 50" בזמנו, אבל זה כבר עניין אחר.
השתקפות עולי זה מה שאתה מפחד ממנו, וזה קיים ורמה שונה במסכים שונים, תבדוק דגמים של פנסוניק בעניין הזה, גם כי יש אחריות גדולה יותר,
או לחילופין LG או סמסונג.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
ה600 הרץ זה נתון שלא קשור להרצים שבLCD /LED זה שונה לגמרי
http://www.hometheater.co.il/article02254[url][/url]
http://www.hometheater.co.il/article02254[url][/url]