SKYFALL - הג'יימס בונד החדש באיימקס
ראיתי אתמול את סקייפול באיימקס בראשל"צ. WOW. פשוט WOW. ראינו את הסרט יחד 3 דורות במשפחה שלי וכולנו נהנינו מאוד.
הסרט חורג קצת מהז'אנר לקראת הסוף, הוא קצת ארוך מדי, לדניאל קרייג יש את הכריזמה של חולדה חולה, אבל כל זה לא מונע מהסרט להיות אחד מסרטי הבונד הטובים ביותר שנעשו.
קסאט מצויין עם חיזוק רציני מצד רייף פיינס שהוא הממונה מעל M וחביאר ברדם שמגלם נבל מבריק עם ראייה קדימה שנעדרה מרוב נבלי בונד של השנים האחרונות. יש אפילו Q חדש וצעיר שמסביר לבונד "אני יכול לעשות יותר נזק מהלפטופ שלי במיטה בבוקר עם פיג'מה, עוד לפני הקפה, ממה שאתה יכול לעשות בשנה שלמה בעבודת שטח".
הבימאי סם מנדס (אמריקן ביוטי) דאג פה לצילומים יפהפיים (ואני לא מדבר רק על נוף ואתרים שהם תמיד אטרקציה, אלא ממש על הדרך שבה סצינות מסויימות צולמו) וקצב מצויין לאורך רוב העלילה (כאמור הסוף מעט נמתח).
סצינת הפתיחה גם היא בין הטובות שהיו, המוזיקה קצבית ומצויינת והתסריט תפור למידותיו של דניאל קרייג. כך שהוא לא נדרש להקסים יותר מדי בחורות או להיות שנון.
אני מוכרח לציין שבכל פעם שהוא מדבר עם בחורה לא ברור אם היא מתאהבת או חושבת לעצמה איך נתקעתי עם הבונד הזה ולא עם אחד הקודמים בתפקיד. לזכותו של קרייג יאמר שייתכן שאני סולד ממנו כי שיחק יותר מדי טוב את דמות הנבל בסרט המצויין "הדרך לפרדישן" עם טום הנקס. מי שראה את הדמות שקרייג גילם בסרט זה, קשה יהיה לו לחבב דמות שהשחקן הזה מגלם אח"כ.
בכל מקרה, ממליץ ביותר ובייחוד אם יש לכם הזדמנות לראות את זה בIMAX.
הסרט חורג קצת מהז'אנר לקראת הסוף, הוא קצת ארוך מדי, לדניאל קרייג יש את הכריזמה של חולדה חולה, אבל כל זה לא מונע מהסרט להיות אחד מסרטי הבונד הטובים ביותר שנעשו.
קסאט מצויין עם חיזוק רציני מצד רייף פיינס שהוא הממונה מעל M וחביאר ברדם שמגלם נבל מבריק עם ראייה קדימה שנעדרה מרוב נבלי בונד של השנים האחרונות. יש אפילו Q חדש וצעיר שמסביר לבונד "אני יכול לעשות יותר נזק מהלפטופ שלי במיטה בבוקר עם פיג'מה, עוד לפני הקפה, ממה שאתה יכול לעשות בשנה שלמה בעבודת שטח".
הבימאי סם מנדס (אמריקן ביוטי) דאג פה לצילומים יפהפיים (ואני לא מדבר רק על נוף ואתרים שהם תמיד אטרקציה, אלא ממש על הדרך שבה סצינות מסויימות צולמו) וקצב מצויין לאורך רוב העלילה (כאמור הסוף מעט נמתח).
סצינת הפתיחה גם היא בין הטובות שהיו, המוזיקה קצבית ומצויינת והתסריט תפור למידותיו של דניאל קרייג. כך שהוא לא נדרש להקסים יותר מדי בחורות או להיות שנון.
אני מוכרח לציין שבכל פעם שהוא מדבר עם בחורה לא ברור אם היא מתאהבת או חושבת לעצמה איך נתקעתי עם הבונד הזה ולא עם אחד הקודמים בתפקיד. לזכותו של קרייג יאמר שייתכן שאני סולד ממנו כי שיחק יותר מדי טוב את דמות הנבל בסרט המצויין "הדרך לפרדישן" עם טום הנקס. מי שראה את הדמות שקרייג גילם בסרט זה, קשה יהיה לו לחבב דמות שהשחקן הזה מגלם אח"כ.
בכל מקרה, ממליץ ביותר ובייחוד אם יש לכם הזדמנות לראות את זה בIMAX.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
אני עומד לצפות בסרט ביום רביעי וממתין לו בשקיקה.
אני ממש לא מבין איך אפשר להגיד על דניאל קרייג "כריזמה של חולדה חולה" כשהדמות שלו אחראית לשדרוג מטורף של הסדרה.
כמעריץ של הסדרה שצפה בכל הסרטים מד"ר נו ועד קוונטום של נחמה (שהיה חלש אחרי קזינו רויאל), אני חייב לציין שהדמות שלו היא האמינה ביותר בעיני ,לעומת הדמויות שבדיעבד נראות כמו פארודיה על סרטי ריגול.
בינתים קאזינו רויאל בעיני הוא הטוב ביותר בסדרה, ויש מצב שסקייפול אף יתעלה עליו על בסיס הטריילר.
אני ממש לא מבין איך אפשר להגיד על דניאל קרייג "כריזמה של חולדה חולה" כשהדמות שלו אחראית לשדרוג מטורף של הסדרה.
כמעריץ של הסדרה שצפה בכל הסרטים מד"ר נו ועד קוונטום של נחמה (שהיה חלש אחרי קזינו רויאל), אני חייב לציין שהדמות שלו היא האמינה ביותר בעיני ,לעומת הדמויות שבדיעבד נראות כמו פארודיה על סרטי ריגול.
בינתים קאזינו רויאל בעיני הוא הטוב ביותר בסדרה, ויש מצב שסקייפול אף יתעלה עליו על בסיס הטריילר.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
מאוד ייתכן שקרייג הוא האמין ביותר
אבל בונד מעולם לא היה סמל לדמות אמינה, אלא לאסקפיזם, לחוויה גדולה מהחיים. זה לא שהוא לא משכנע כמישהו שיורה או חובט בעוצמה, אבל כשהוא מדבר עם בחורה הוא כמעט נראה נבוך (בסרט הזה כבר פחות, אולי הוא התרגל).avioren כתב:אני עומד לצפות בסרט ביום רביעי וממתין לו בשקיקה.
בינתים קאזינו רויאל בעיני הוא הטוב ביותר בסדרה, ויש מצב שסקייפול אף יתעלה עליו על בסיס הטריילר....
ואסייג...זה לדעתי ולטעמי בלבד. אם אתה חושב שהוא בונד מוצלח יותר מהקודמים...זכותך המלאה.
המצחיק הוא שרייף פיינס שהוזכר כמועמד לבונד נמצא שם לידו בסרט ואפילו שהוא מקריח מאוד הוא נראה דמות מרשימה יותר מבונד. אי אפשר היה לומר כזה דבר על מי שחלק את המסך עם ברוסנן, מור או קונרי (גם לא על דלטון למעשה למרות שאני חושב שדלטון היה שחקן מעולה אבל פספוס בתור ליהוק לבונד).
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
ללא ספק אנחנו חלוקים אם אתה חושב שברוסנן ודלטון (ליהוק שגרם לי לפיהוק) ואפילו במידה מסויימת מור (למרות שעל רוג'ר מור גדלתי בזמן אמת בשנות השמונים וחשבתי בזמנו כנער שהוא פשוט בונד מושלם) מרשימים יותר מקרייג.
מבחינתי רק שון קונרי היה מרשים מספיק בכדי להחזיק את הדמות.
אבל כמו שנאמר כאן רבות.
על טעם ועל ריח ...
מבחינתי רק שון קונרי היה מרשים מספיק בכדי להחזיק את הדמות.
אבל כמו שנאמר כאן רבות.
על טעם ועל ריח ...
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
אני חושב שהסרטים עם דלטון פחות מוצלחים
מהחדשים, אפילו בהרבה. אבל אם אני מדמיין לעצמי את דלטון בשלושת הסרטים האחרונים, אני מניח שהוא היה יותר משכנע בדמות מאשר קרייג.
ב"העולם אינו מספיק" עם ברונסן יש סצינה (מעט הזויה) שבונד נכנס יוצא מבניין הMI6 וקופץ עם צוללת למים לצורך מרדף אחר רוצחת שהשתמשה בו. דבר ראשון שהוא עושה זה ליישר את העניבה. ברור שזה לא אמין, אבל זה מבדר, זה גדול מהחיים ויש בזה הרבה CHARM. כנראה שבגלל זה אני גם מעדיף את רוג'ר מור על פני קרייג. לטעמי, קרייג בעיקר משדר אטימות. אבל היות וקרייג הוא הבונד עכשיו ובטח גם הבא לאור הצלחת הסרט שאני צופה אני רק מאחל שארגיש בהמשך כמוך ושהוא תפס או שדרג את המהות של דמותו של בונד.
ב"העולם אינו מספיק" עם ברונסן יש סצינה (מעט הזויה) שבונד נכנס יוצא מבניין הMI6 וקופץ עם צוללת למים לצורך מרדף אחר רוצחת שהשתמשה בו. דבר ראשון שהוא עושה זה ליישר את העניבה. ברור שזה לא אמין, אבל זה מבדר, זה גדול מהחיים ויש בזה הרבה CHARM. כנראה שבגלל זה אני גם מעדיף את רוג'ר מור על פני קרייג. לטעמי, קרייג בעיקר משדר אטימות. אבל היות וקרייג הוא הבונד עכשיו ובטח גם הבא לאור הצלחת הסרט שאני צופה אני רק מאחל שארגיש בהמשך כמוך ושהוא תפס או שדרג את המהות של דמותו של בונד.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
גם אני בדעה "שקזינו רויאל" הוא הסרט הטוב ביותר מכל סרטי בונד .avioren כתב:אני עומד לצפות בסרט ביום רביעי וממתין לו בשקיקה.
בינתים קאזינו רויאל בעיני הוא הטוב ביותר בסדרה, ויש מצב שסקייפול אף יתעלה עליו על בסיס הטריילר....
לגבי דניאל קרייג . לדעתי הדמות שלו בסרטי בונד היא הטובה ביותר
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
ראיתי בYES PLANET , אף פעם לא היתי מעריץ או חובב הסדרה.
אולי אם קאזינו רויאל לא היה נוצר הסרט הזה היה עובר לאחד המקומות הראשונים .
מעבר לביקורות החיוביות שהוא קיבל בכל מקום , היתי רוצה להתייחס דווקא לחסרונות שצרמו לי מאוד בסרט.
קודם כל מה שעבד בAVANGERS מבחינת הומור אמריקאי , לא עובד בסרט הזה כי ההומור כאן היה כל כך רדוד שאפשר לספור על יד אחת בה האולם גיחך (לא מת מצחוק) , מהדיאלוגים של הדמויות.
הדרמה לא ממש דיברה אל הצופה (שונא את השחקנית שמגלמת את M), אבל כן תפסה חלק ניכר מזמן המסך.
האקשן והאפקטים נחמדים , לא יותר. היתי מצפה מסרט בונד 2012 לקצת יותר באספקט הזה.
אהבתי את הצילום , סאונד טרק , הדמות של חאבייר ברדם היתה תוספת מרעננת, כי דניאל קרייג לא ממש הסתדר עם כל הדרמה שניסו להניח על הדמות שלו.
אצלי הוא מקבל 7 . לעומת הרויאל שהיתי נותן לו 8.5
כמו להשוות את האביר האפל לעלייתו של האביר האפל (לפחות האפקטים היו מעולים בחדש)
אולי אם קאזינו רויאל לא היה נוצר הסרט הזה היה עובר לאחד המקומות הראשונים .
מעבר לביקורות החיוביות שהוא קיבל בכל מקום , היתי רוצה להתייחס דווקא לחסרונות שצרמו לי מאוד בסרט.
קודם כל מה שעבד בAVANGERS מבחינת הומור אמריקאי , לא עובד בסרט הזה כי ההומור כאן היה כל כך רדוד שאפשר לספור על יד אחת בה האולם גיחך (לא מת מצחוק) , מהדיאלוגים של הדמויות.
הדרמה לא ממש דיברה אל הצופה (שונא את השחקנית שמגלמת את M), אבל כן תפסה חלק ניכר מזמן המסך.
האקשן והאפקטים נחמדים , לא יותר. היתי מצפה מסרט בונד 2012 לקצת יותר באספקט הזה.
אהבתי את הצילום , סאונד טרק , הדמות של חאבייר ברדם היתה תוספת מרעננת, כי דניאל קרייג לא ממש הסתדר עם כל הדרמה שניסו להניח על הדמות שלו.
אצלי הוא מקבל 7 . לעומת הרויאל שהיתי נותן לו 8.5
כמו להשוות את האביר האפל לעלייתו של האביר האפל (לפחות האפקטים היו מעולים בחדש)
- Galna
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 615
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
חאבייר בארדם מעולה!
לפי דעתי הוא השחקן היחיד שהצליח להכניס שתי דמויות של נבלים ל"היכל התהילה של הנבלים ההוליוודיים"...
אנטון שיגור ב"ארץ קשוחה" ועכשיו ב"סקייפול".
לדוגמא, יחד איתו ברשימה:
שני ג'וקרים,
מחסל T-1000,
דארת' ויידר
ועוד ועוד...
לפי דעתי הוא השחקן היחיד שהצליח להכניס שתי דמויות של נבלים ל"היכל התהילה של הנבלים ההוליוודיים"...
אנטון שיגור ב"ארץ קשוחה" ועכשיו ב"סקייפול".
לדוגמא, יחד איתו ברשימה:
שני ג'וקרים,
מחסל T-1000,
דארת' ויידר
ועוד ועוד...
גל נעים - Gal Naim,
כמו ששומעים.
כמו ששומעים.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Galna כתב:חאבייר בארדם מעולה!
אנטון שיגור ב"ארץ קשוחה" ועכשיו ב"סקייפול"....
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
ראיתי אתמול בIMAX בראשון. המתחם ברמה גבוהה, וגם האולם.
הסאונד והצילום 10.
עלילה לא במיוחד ריאליסטית, כמצופה מסרט ג'ימה בונד.
ההומור בדיאלוגים יבש ולא במובן הטוב של המילה, אבל מצאתי את עצמי מחייך מספר פעמים מהרמיזות לאלמנטים בסדרה (מכונית בונד קלאסית, רמיזה לוודקה מרטיני מנוער, וכו').
לחביאר ברדם יש כמה סצנות מבריקות, רלף פיינס שחקן מצויין, ולדניאל קרייג יש 4 פרצופים בארסנל:
1. לעזאזל יורים עלי, אני ארוץ ואעשה פזצטא.
2. לעזאזל אתה מעצבן אותי אני ארביץ לך.
3. לעזאזל באופן כללי עם העולם אני אשתה ויסקי.
4. לעזאזל את בחורה יפה אני הולך לשכב איתך.
הסאונד והצילום 10.
עלילה לא במיוחד ריאליסטית, כמצופה מסרט ג'ימה בונד.
ההומור בדיאלוגים יבש ולא במובן הטוב של המילה, אבל מצאתי את עצמי מחייך מספר פעמים מהרמיזות לאלמנטים בסדרה (מכונית בונד קלאסית, רמיזה לוודקה מרטיני מנוער, וכו').
לחביאר ברדם יש כמה סצנות מבריקות, רלף פיינס שחקן מצויין, ולדניאל קרייג יש 4 פרצופים בארסנל:
1. לעזאזל יורים עלי, אני ארוץ ואעשה פזצטא.
2. לעזאזל אתה מעצבן אותי אני ארביץ לך.
3. לעזאזל באופן כללי עם העולם אני אשתה ויסקי.
4. לעזאזל את בחורה יפה אני הולך לשכב איתך.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אני מאוד אוהב את דניאל קרייג אבל הפרסונה שלו לא מתאימה לבונד.
בונד צריך להחליק דרך החיים כמעט ללא מאמץ, הנשים צריכות לפול לידיו כפרי בשל וקרייג קשוח מדי וחמור סבר מדי. זה בונד מאוד אקשני ופחות דומה לקודמיו שהיו טובים בתפקיד: שון קונרי, מור (פחות) וברוסנן.
טעות ליהוק, קלייב אואן צריך היה להיות בונד.
בונד צריך להחליק דרך החיים כמעט ללא מאמץ, הנשים צריכות לפול לידיו כפרי בשל וקרייג קשוח מדי וחמור סבר מדי. זה בונד מאוד אקשני ופחות דומה לקודמיו שהיו טובים בתפקיד: שון קונרי, מור (פחות) וברוסנן.
טעות ליהוק, קלייב אואן צריך היה להיות בונד.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אתם לא שמים לב שעשו שינוי מאז האחרון עם פירס ברוסנן. החליטו לעשתו את בונד נגיש יותר, פגיע יותר. זה לא התחיל בדניאל קרייג.
באופן אישי אנ יחושב שהוא בסדר גמור בתפקיד. אני בעד יצירת חור תולעת בזמן והחזרת שון קונרי לתפקיד, אבל זה לא יקרה
(אולי באחד הסרטםי של בונד).
עשו ראיון עם הבימאי של "למות ביום אחר" והוא אמר שזה הכיוון. גם בקזינו רויאל נאמרו אותן המלים: "אנחנו רואים בונד פגיע יותר".
בכל אופן, היום בעשר סוף סוף ייצא לי לראות משהו חדש שייצא. אני עד עכשיו לא סולח לעצמי על זה שפספסתי את בטמן בIMAX.
באופן אישי אנ יחושב שהוא בסדר גמור בתפקיד. אני בעד יצירת חור תולעת בזמן והחזרת שון קונרי לתפקיד, אבל זה לא יקרה
(אולי באחד הסרטםי של בונד).
עשו ראיון עם הבימאי של "למות ביום אחר" והוא אמר שזה הכיוון. גם בקזינו רויאל נאמרו אותן המלים: "אנחנו רואים בונד פגיע יותר".
בכל אופן, היום בעשר סוף סוף ייצא לי לראות משהו חדש שייצא. אני עד עכשיו לא סולח לעצמי על זה שפספסתי את בטמן בIMAX.
Vocare Ad Regnum
אם כבר מדברים על מי רצוי היה שיהיה בונד
לדעתי מייקל פסבנדר מתאים להיכנס לתפקידoferlaor כתב:אני מאוד אוהב את דניאל קרייג אבל הפרסונה שלו לא מתאימה לבונד.
טעות ליהוק, קלייב אואן צריך היה להיות בונד....
http://www.imdb.com/media/rm2040053248/nm1055413
הסצינה שיש לו באקס מן האחרון כשהוא לוכד את הנאצים (בעצם הסצינה הראשונה שמציגה את מגנטו הבוגר) מאוד הזכירה את שון קונרי בג'יימס בונד המוקדמים. גם שחקן בחסד, גם יש לו צ'ארם וגם משדר משהו מסוכן. לדעתי, זה יהיה שדרוג רציני ביחס לקרייג.
דניאל קרייג מעולה לדעתי, הסרט טוב אבל קצת פחות מהקודמים בסדרה. קצת חסרה הטכנולוגיה שמאפיינת את הסרטים שלו אמנם הם בקטע של לצחוק על העניין בכך שהביאו לו משדר רדיו קטן אבל בכל זאת זה קצת חסר, חאוייר ברדם נותן תפקיד גדול.
נראה לי שטום הארדי יכול להיות גיימס בונד הבא אעפ שקרייג יכול לתת עוד כמה שנים טובות.
נראה לי שטום הארדי יכול להיות גיימס בונד הבא אעפ שקרייג יכול לתת עוד כמה שנים טובות.