אנא הושיעו!
שלום אינטרנט,
אני עתיד לרכוש את המערכת הראשונה שלי (!) בקרוב.
אני מקשיב להרבה מוזיקה ועתיד לעשות בה שימוש רב. אבל! אני לא מבין מספיק במערכות אודיו למיניהן כדי לדעת מה אני רוצה.
חשבתי שאולי מישהו מכם, אודיופילים טובי לב, יכול לעזור לי.
אני מחפש מערכת אמינה (=כזאת שלא תתקלקל אחרי שבועיים/תתקע/תקפץ וכ"ו), עם רגישות לפרטים בסאונד ועם תחושה של יותר מרמקול איכותי למחשב, עם חיבור USB לנגני MP3 (משתמש בSansa Clip למכירים מבניכם) ושתוכל לנגן ישר מהם, כזאת שטוב שמקדמת את פנייך בבית.
אוכל להשקיע 1500 ש"ח. אני חייל ועל כן עני ואביון.
הפנו אותי לכאן מפורום סטריאו בטענה שהתקציב קטן מדי ושכאן אולי אמצא תשובה. אין לי שום בעיה עם יד שניה, להפך, אבל אני לא חסיד גדול של וינילים וציוד אנלוגי ורמקולים מהאייטיז בציפוי עץ מייפל. אני רק רוצה מערכת טובה.
יש המלצות? רעיונות? אפילו שם של מותג, חנות או דגם?
פתוח להצעות. שבוע טוב,
-אמיתי
אני עתיד לרכוש את המערכת הראשונה שלי (!) בקרוב.
אני מקשיב להרבה מוזיקה ועתיד לעשות בה שימוש רב. אבל! אני לא מבין מספיק במערכות אודיו למיניהן כדי לדעת מה אני רוצה.
חשבתי שאולי מישהו מכם, אודיופילים טובי לב, יכול לעזור לי.
אני מחפש מערכת אמינה (=כזאת שלא תתקלקל אחרי שבועיים/תתקע/תקפץ וכ"ו), עם רגישות לפרטים בסאונד ועם תחושה של יותר מרמקול איכותי למחשב, עם חיבור USB לנגני MP3 (משתמש בSansa Clip למכירים מבניכם) ושתוכל לנגן ישר מהם, כזאת שטוב שמקדמת את פנייך בבית.
אוכל להשקיע 1500 ש"ח. אני חייל ועל כן עני ואביון.
הפנו אותי לכאן מפורום סטריאו בטענה שהתקציב קטן מדי ושכאן אולי אמצא תשובה. אין לי שום בעיה עם יד שניה, להפך, אבל אני לא חסיד גדול של וינילים וציוד אנלוגי ורמקולים מהאייטיז בציפוי עץ מייפל. אני רק רוצה מערכת טובה.
יש המלצות? רעיונות? אפילו שם של מותג, חנות או דגם?
פתוח להצעות. שבוע טוב,
-אמיתי
MP3 תוכל לחבר למגבר דרך כניסה רגילה לא צריך USB .
אם אתה לא חסיד גדול של מגברי וינטאג' . אז אין טען ללכת נגד הלב ולקנות כזה מגבר .
אני ממליץ לך שתחפש בלוחות מגבר סטריאו משנות ה90 או באזור הזה .
משהו מחברות כמו NAD ROTEL DENON YAMAHA
תקדיש למגבר באזור ה600-700 ובעודף תחפש רמקולים .
תסרוק את הלוחות ותגיד לנו אם מצאת משהו מענין .
אם אתה לא חסיד גדול של מגברי וינטאג' . אז אין טען ללכת נגד הלב ולקנות כזה מגבר .
אני ממליץ לך שתחפש בלוחות מגבר סטריאו משנות ה90 או באזור הזה .
משהו מחברות כמו NAD ROTEL DENON YAMAHA
תקדיש למגבר באזור ה600-700 ובעודף תחפש רמקולים .
תסרוק את הלוחות ותגיד לנו אם מצאת משהו מענין .
- beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
שלום. כאן האינטרנט מדברת. ב-1500 שקלים תוכל למצוא מגברי מרנץ, למשל את ה-2200, בכ-250 עד 300 שקלים. אותי שירת 22 שנה מגבר של JVC, למעשה הוא אצלי עדיין. יש מרנצים טובים, יש גם רמקולים יד שניה ברמות מחיר של 800-900 שקלים (וורפידייל טובים מאוד בעיניי).
שלך,
אינטרנט.
שלך,
אינטרנט.
דני בלר
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
חפש רסיברים של רוטל שנקראים RX-830/845/850 או את המקבילים שלהם שהם רק מגברים ללא טיונר (רדיו) RA-840,RA,845,RA-830 וכל הסדרות האלו.יש להם מראה יותר מודרני שזה מה שאתה מחפש (לפי ההודעה שלך) הם בד"כ לא מתומחרים יקר ביד שניה,והסאונד שלהם מצויין.למגברים אין,מין הסתם,חיבור USB,את הנגן שלך תוכל לחבר עם
כבל שבקצהו האחד חיבור אוזניות (PL) ובצד השני זוג RCA שניתן לרכוש בכל חנות חשמל/אלקטרוניקה.
כבל שבקצהו האחד חיבור אוזניות (PL) ובצד השני זוג RCA שניתן לרכוש בכל חנות חשמל/אלקטרוניקה.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100