מחפש lcd\פלזמה לפינת טלויזיה-עזרה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
avihu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

תקציב: 2500 ש"ח מקסימום.
מרחק הצפייה הוא משהו כמו 2 מטרים אולי 2 וחצי מטרים כאשר החלל הוא לא מאוד מואר (החלל הוא מקום מרכזי בבית ומגיע אליו אור מהחדרים מסביב)- מצורפת תמונה כדי שתוכלו לראות בדיוק מהו מרחק הצפייה.
השימושים העיקריים הם צפייה רגילה בטלויזיה (YES), סרטים שיש ב- YES ואולי סרטים של full hd שאוריד וארצה לראות בה.
לא משהו הרבה יותר מזה... חשוב שתהיה full hd וכמה שיותר איכותית במסגרת התקציב-איכות זה הדבר הכי חשוב מבחינתי, חריץ USB כדי לראות סרטים יהיה מעולה.
אני חושב שמבחינת גדלים יתאים כאן 32 או 37 אינץ' אבל כמובן אתם הם אלה שתגידו :wink: .
תמונה של הפינת טלויזיה : [imgbig]http://up355.siz.co.il/up3/n20ew4qmndzg.jpg[/imgbig]
מחכה לתשובות,
תודה רבה ושבוע מצויין.

avihu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

חברים יש מצב לקבל כאן עזרה בבקשה?

avihu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

חברים מה קורה לכם? מישהו מבקש קצת עזרה, אולי שמישהו יתעלה על עצמו ויגיב כאן.? :?

Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 681
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #4 

הגודל שמתאים למרחק הצפייה+התקציב שלך הוא "37 וLCD כמובן. הבעיה היא שהרבה חברות מובילות החליטו להפסיק לייצר מסכים בגודל הזה.

אני מציע לך ללכת לחנויות שעובדות עם היבואנים הרשמיים(רוב הרשתות הגדולות) ולבדוק אם יש אפשרות להשיג דגמים של 2011 כמו:

LA37D550 של סמסונג
THL37U30M של פנסוניק

מבחינת ניגון וידאו אין מתחרים לסמסונג אבל נכון ל2012 החברה לא מייצרת דגמים ב"37.

במידה ולא תמצא בחנויות באיזור שלך שווה ליצור קשר עם החנויות שמופיעות בזאפ ולבדוק אם נשארו עודפים.

דגמים בגודל "37 שנמכרים היום ויכולים להתאים מבחינת תקציב:

KDL37BX420 של סוני
37PFL3007H של פיליפס

אם תחליט שאתה לא מוצא באפשרויות האלה את מה שאתה מחפש אולי יהיה עדיף לפנות לחנויות שעובדות עם יבואנים לא-רשמיים כמו מחסני חשמל, אבי סופר וכו'.

הייתי ממליץ על פלזמה 43E450 של סמסונג אבל ממרחק הצפייה שלך וברזולוצייה הנמוכה יחסית של הדגם הזה, 1024X768, אתה תראה פסיפס של פיקסלים במקום תמונה. שווה לך לבדוק בכל מקרה.

avihu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

החלטתי ללכת על אחד מאלה:
http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=755053
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764596
וזאת משום שיש על שתיהם ביקורות ממש טובות. מה הייתם ממליצים לי?
בבקשה תענו אני בשבוע הבא הולך לרכוש אחת מהן!

Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 681
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #6 

יש לזאפ הרבה חסרונות. אחד מהם הוא שלא מסירים שם דגמים ישנים מהמגוון בגלל שמישהו רשם עליהם חוות דעת מתישהו.

יש לי ספק רב שתצליח למצוא את אחד מהדגמים האלה שהפסיקו להמכר כבר לפני שנה. אפילו הדגמים הממשיכים שלהם, בעיקר של LG כבר לא נמצאים באף מקום.

avihu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

מה זאת אומרת? אני אזמין את אחת מהן דרך זאפ..יש רשימה של חנויות שעוד מוכרות את הטלויזיות הנ"ל.
בכל אופן מה הייתם מציעים מביניהן?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”