למה תמיד אומרים ש....
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 521
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
סטריאו תמיד ישמעו יותר טוב במערכת סטריאו מאשר במערכת קולנוע בייתי שיש לה גם מצב סטריאו ?
כמו שציוד אולפני לרוב לא מתאים לציוד ביתי ,או ציוד מקצועי גם לא מתאים .כל מערכת אם זה ביתי אולפני מקצועי או קולנוע ביתי לכול אחד מהם יש את התכונות שלמענו הוא מיועד ופחות מתאים לשימוש אחר .silver_poison כתב:סטריאו תמיד ישמעו יותר טוב במערכת סטריאו מאשר במערכת קולנוע בייתי שיש לה גם מצב סטריאו ?...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא יודע מי אומר, אבל החוק היחיד שאני מכיר בתחום הזה הוא שאין חוקים.....
השאלה היא האם באותו תקציב מערכת סטריאו תישמע יותר טוב ממערכת ק"ב? יכול להיות וזה כנראה ברמות מסויימות.
האם זה תמיד? לא מדוייק.
אני בטוח שאפשר להרכיב מערכת סטריאו עם מגבר סופר יקר ורמקולים מדבקה זולים שיישמע פחות טוב ממערכת פשוטה יותר עם רסיבר ורמקולים נורמליים....בקיצור, אין כזו הכללה.
השאלה היא האם באותו תקציב מערכת סטריאו תישמע יותר טוב ממערכת ק"ב? יכול להיות וזה כנראה ברמות מסויימות.
האם זה תמיד? לא מדוייק.
אני בטוח שאפשר להרכיב מערכת סטריאו עם מגבר סופר יקר ורמקולים מדבקה זולים שיישמע פחות טוב ממערכת פשוטה יותר עם רסיבר ורמקולים נורמליים....בקיצור, אין כזו הכללה.
כי אנשים שבויים בדעות קדומות.סטריאו תמיד ישמעו יותר טוב במערכת סטריאו מאשר במערכת קולנוע בייתי שיש לה גם מצב סטריאו ?...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
צריך להוסיף למשפט הזה "באותו תקציב".silver_poison כתב:סטריאו תמיד ישמעו יותר טוב במערכת סטריאו מאשר במערכת קולנוע בייתי שיש לה גם מצב סטריאו ?...
דהיינו על מנת לקבל איכות סטריאו מרסיבר צריך להשקיע כפול לערך ממגבר סטריאו.
או שרסיבר באותו מחיר של מגבר סטריאו יתן ביצועי סטריאו פחות טובים מהמגבר היעודי.
כמובן שגם לזה אין כללים ואין קונצנזוס.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מצטרף לאלה שאמרו שהדבר היחיד שקובע זה האוזניים שלך, ובאותה נשימה הוסיפו שהכלל אצבע הוא שבאותה רמת מחיר (ועל אחת כמה וכמה עם מדברים על סדרי גודל של פחות מחמש ספרות), אז בכמעט כל המקרים מגבר סטריאו יישמע יותר טוב מאשר רסיבר ק"ב במצב סטריאו...