פלאזמה בלי כניסת hdmi צריך עזרה
שלום לכולם,
ברשותי פלאזמה 50 אינץ' עם מדבקה שכתוב עליה hd ready אבל אין שום כניסה של hdmi רק sata וכניסות רגילות. כל המכשירים שאני רוצה לחבר לטלוויזיה כולל הממיר, סטרימר וכו' הם עם יציאות hdmi
אני ממש אשמח לדעת האם יש דרך לחבר או לתאם בין המכשירים לטלויזיה ועד כמה זה יפגע באיכות הצפייה והhd?
תודה
ברשותי פלאזמה 50 אינץ' עם מדבקה שכתוב עליה hd ready אבל אין שום כניסה של hdmi רק sata וכניסות רגילות. כל המכשירים שאני רוצה לחבר לטלוויזיה כולל הממיר, סטרימר וכו' הם עם יציאות hdmi
אני ממש אשמח לדעת האם יש דרך לחבר או לתאם בין המכשירים לטלויזיה ועד כמה זה יפגע באיכות הצפייה והhd?
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
תהיה יותר ספציפי בדגם.
יש דגמי cineos שיש להם כניסות HDMI.
יש דגמי cineos שיש להם כניסות HDMI.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אם אתה לא מצליח לאתר את הדגם המדוייק, בדוק אם יש לך כניסת DVI (מלבן לבן).
אפשר להתחבר לכניסה כזו עם כבל HDMI ל-DVI.
אפשר להתחבר לכניסה כזו עם כבל HDMI ל-DVI.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
יש dvi אבל זאת רק כניסה אחת, יש גם rca וscart, אני לא יכול להרשות לעצמי כרגע לשדרג את המסך כי עברתי עכשיו דירה ושדרגתי את כולה, המסך הזה הוא לבינתיים כי הסלון גדול.
בקיצור אם אני שם מתאם בין scart ל hdmi או בין dvi לhdmi זה לא ישדר בhd?
בקיצור אם אני שם מתאם בין scart ל hdmi או בין dvi לhdmi זה לא ישדר בhd?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא יותר פשוט במקום כל הסלט הזה לרכוש איזה מסך ב4K עם 4 כניסות HDMI ולפרוס ל36 תשלומים??yanivwtf כתב:אוקי, אם כך, לדעתכם יש אפשרות לפצל את הכניסה של הdvi כדי להתחבר עם כמה מכשירים לאותה כניסה? כי יש רק אחת...
אתה אומר שהעמדת דירה שלמה , מה 100 ש"ח לחודש ישבור אותך?
לכשתחליט לרכוש את מסך חלומותיך לסלון מקסימום תעביר את המסך שתקנה לאחד החדרים וסגור עניין.
לא יותר פשוט במקום כל הסלט הזה לרכוש איזה מסך ב4K עם 4 כניסות HDMI ולפרוס ל36 תשלומים??
לכשתחליט לרכוש את מסך חלומותיך לסלון מקסימום תעביר את המסך שתקנה לאחד החדרים וסגור עניין.[/quote]
חח האמת שזה הרבה יותר פשוט. גם בינתיים מצאתי מישהו שירכוש ממני את המסך הזה בכמה לירות, מה אני יכול לקנות ב4 k? שהוא מספיק גדול (כמו שציינתי הסלון גדול
לכשתחליט לרכוש את מסך חלומותיך לסלון מקסימום תעביר את המסך שתקנה לאחד החדרים וסגור עניין.[/quote]
חח האמת שזה הרבה יותר פשוט. גם בינתיים מצאתי מישהו שירכוש ממני את המסך הזה בכמה לירות, מה אני יכול לקנות ב4 k? שהוא מספיק גדול (כמו שציינתי הסלון גדול
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14360
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
51E450
אם אני לא טועה קומפוננט מסוגל להעביר גם 1080Pdor8 כתב:אתה לא יכול להנות מאיכות hd ללא חיבורי hdmi או לכל הפחות חיבור קומפוננט
שמסוגל להעביר עד 720p.
Dvi גם יכול לבוא בחשבון אך הוא מעביר רק תמונה ולא סאונד.
כנראה שזה הזמן לחשוב על שדרוג המסך....
תשתמש במתאם HDMI ל-VGA
אני נתקלתי באותה בעיה. פלאזמה פאנסוניק ישנה (5 שנים) שאין לה כניסת HDMI. יש רק קומפוננט, קומפוזיט ו-VGA.
קניתי את המתאם הזה:
http://dx.com/p/hdmi-to-vga-video-conve ... 816?item=6
הוא עושה את העבודה מצויין. חיברתי אותו בין האקסטרימר והפלאזמה. האקסטרימר מחובר אליו בכבל HDMI ויש לו יציאת VGA + אודיו. הוא תומך בעד 1080P (למרות שהפלזמה רק ב-720P). ואין כפתורים או משחקים - פלאג אנד פליי. השליטה על הרזולוציה נעשית מהאקסטרימר ואיכות התמונה מצויינת.
הוא עובד אצלי כבר שנה בחדר השינה ולמרות החיסרון שצריך לחבר אותו לחשמל, הוא בלתי מורגש לחלוטין ועושה את העבודה.
אני נתקלתי באותה בעיה. פלאזמה פאנסוניק ישנה (5 שנים) שאין לה כניסת HDMI. יש רק קומפוננט, קומפוזיט ו-VGA.
קניתי את המתאם הזה:
http://dx.com/p/hdmi-to-vga-video-conve ... 816?item=6
הוא עושה את העבודה מצויין. חיברתי אותו בין האקסטרימר והפלאזמה. האקסטרימר מחובר אליו בכבל HDMI ויש לו יציאת VGA + אודיו. הוא תומך בעד 1080P (למרות שהפלזמה רק ב-720P). ואין כפתורים או משחקים - פלאג אנד פליי. השליטה על הרזולוציה נעשית מהאקסטרימר ואיכות התמונה מצויינת.
הוא עובד אצלי כבר שנה בחדר השינה ולמרות החיסרון שצריך לחבר אותו לחשמל, הוא בלתי מורגש לחלוטין ועושה את העבודה.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
דור,dor8 כתב:אתה אכן טועה.אם אני לא טועה קומפוננט מסוגל להעביר גם 1080P......
תיאורטית קומפוננט וידאו יכול להעביר 1080P ואף גם יותר מזה אך במציאות זה תלוי במסך עצמו.
יש מסכים שתומכים עד 1080P ויש עד 1080i.