המלצה לטלויזייה LED לפי הנתונים שרשומים
-
erezb80
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 114
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
שלום,
לאחר שחשבתי שאני יודע מה אני רוצה (Samsung 46" D7000), שרשור אחד פה ערער לי את הבטחון וזה בנוגע למרחק הישיבה ביחס לגודל הטלויזייה.
אז ככה, המרחק בין קיר הישיבה לקיר הטלויזייה הוא 3.85 מטר כאשר מצד שמאל יש 3 דלתות הזזה (זכוכית) באורך 3.60 מטר (כמעט כל הקיר), על הדלתות הזזה האלה יש וילון כפול למקרה שרוצים להוריד את רמת התאורה מבחוץ.
באחד השרשורים האחרונים מישהו כתב שסלון שלו הוא 3.60 ואמר שהוא מעוניין ב-50" ומישהו אמר לו שבמקרה והוא צופה בתכני FULL HD זה לא מספיק (ואני חשבתי לשדרג את ה-40" שלנו ל-46" זה OVERKILL לגודל הסלון)
אז ככה, איזה גודל של טלויזייה מתאימה לצפייה במרחק כזה בתכני HD וגם 3D?
האם אני צריך להישאר נעול על הדגמים של סמסונג? (אני דיי אוהב את המסכים שלהם)
תקציב נגיד עד 8000 גמיש למקרים מיוחדים
מעדיף LCD LED
אודה לתשובתכם
לאחר שחשבתי שאני יודע מה אני רוצה (Samsung 46" D7000), שרשור אחד פה ערער לי את הבטחון וזה בנוגע למרחק הישיבה ביחס לגודל הטלויזייה.
אז ככה, המרחק בין קיר הישיבה לקיר הטלויזייה הוא 3.85 מטר כאשר מצד שמאל יש 3 דלתות הזזה (זכוכית) באורך 3.60 מטר (כמעט כל הקיר), על הדלתות הזזה האלה יש וילון כפול למקרה שרוצים להוריד את רמת התאורה מבחוץ.
באחד השרשורים האחרונים מישהו כתב שסלון שלו הוא 3.60 ואמר שהוא מעוניין ב-50" ומישהו אמר לו שבמקרה והוא צופה בתכני FULL HD זה לא מספיק (ואני חשבתי לשדרג את ה-40" שלנו ל-46" זה OVERKILL לגודל הסלון)
אז ככה, איזה גודל של טלויזייה מתאימה לצפייה במרחק כזה בתכני HD וגם 3D?
האם אני צריך להישאר נעול על הדגמים של סמסונג? (אני דיי אוהב את המסכים שלהם)
תקציב נגיד עד 8000 גמיש למקרים מיוחדים
מעדיף LCD LED
אודה לתשובתכם
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
כן.... בהחלט למרחק הזה 55" הוא גודל רצוי.
בתקציב שלך לך תראה את סידרה 6xxx של סמסונג ותבדוק אם אהבת ומתאים לך.
בתקציב שלך לך תראה את סידרה 6xxx של סמסונג ותבדוק אם אהבת ומתאים לך.
-
erezb80
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 114
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
הוספת דגמים
קיבלתי את המלצתכם, מצאתי את הדגמים הנ"ל UE55ES6100, UA55D6400, UE55SE6300, שאלות לגבי הדגמים הנ"ל:טלHD כתב:כן.... בהחלט למרחק הזה 55" הוא גודל רצוי.
בתקציב שלך לך תראה את סידרה 6xxx של סמסונג ותבדוק אם אהבת ומתאים לך....
1. האם הפנאל שלהםהוא כמו של סידרה D7000?
2. האם הם 3D Full HD גם כן כמו ה- D7000?
3. המחיר בארץ לא דרך היבואן הרשמי מתחיל מ-9300 ש"ח בתשלום אחד ואחריות (לדוגמא בדגם ה- UE55ES6100) , אם יש לי אפשרות לייבא את הטלויזייה ב-8000 ש"ח כולל מיסים ומשלוח, האם היא תגיע עם אופציה לתפריטים בעברית? לגבי האחריות יש לי ביטוח על כל מוצרי החשמל בבית למקרה הצורך
4. איזה מהשלושה נחשב יותר טוב?