ניתוק דומיין וחזרה ל-WORKGROUP
שמור בצד למקרה הצורך את כל מה שנמצא תחת היוזר שהשתמשת בו בדומיין (מסמכים וכו' - כל מה שתחת USERS של המשתמש בדומיין).
היוזר במחשב שמחובר לדומיין הוא לא אותו יוזר שמשתמש במחשב באופן מקומי, גם אם לשניהם קוראים administrator.
בעיקרון זה לא אמור להימחק, אבל כבר ראיתי...
אבל ZOVIRAX צודק, הכי חשובה הסיסמא של המשתמש המקומי. אחרת זה סרט.
היוזר במחשב שמחובר לדומיין הוא לא אותו יוזר שמשתמש במחשב באופן מקומי, גם אם לשניהם קוראים administrator.
בעיקרון זה לא אמור להימחק, אבל כבר ראיתי...
אבל ZOVIRAX צודק, הכי חשובה הסיסמא של המשתמש המקומי. אחרת זה סרט.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- הצטרף: אפריל 2009
- מיקום: פתח תקווה
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
drixie כתב:קליק ימני על Computer, ואז
Properties
תחת Computer name, domain וכו', איפה שכתוב שם הדומיין שהתחברת אליו, תבחר CHANGE SETTINGS...
כל זה כאשר אתה על מצב ADMINISTRATOR... אחרת הסימניות יהיו אפורות ללא אפשרות שינוי...


