נובה סימונלי אוסקר
שלום, רציתי לשאול מספר שאלות:
1. איזה מכונות יש בטווח מחירים של האוסקר והאם שווה בכלל לבדוק מכונות אחרות (הבנתי שהיא מומלצת ביותר)?
2. הצעת המחיר שלי היא עבור מכונה ומטחנה של אוסקר, שווה לשדרג את המטחנה או שהיא ברמה מספקת להפקת אספרסו איכותי?
תודה
1. איזה מכונות יש בטווח מחירים של האוסקר והאם שווה בכלל לבדוק מכונות אחרות (הבנתי שהיא מומלצת ביותר)?
2. הצעת המחיר שלי היא עבור מכונה ומטחנה של אוסקר, שווה לשדרג את המטחנה או שהיא ברמה מספקת להפקת אספרסו איכותי?
תודה
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
אקספובר פולסר שנחשבת לעדיפה עולה סביב 4500 בקפה רות בפתח תקווה, אפשר גם ללכת על מכונה e61 יד שניה מאדם פרטי.
לגבי מטחנה המינימום ההכרחי זה מטחנה ברמת אסקסו מיני והמומלצת ביותר שגם חוסכת שדרוג הלאה היא הקומפאק k3. המטחנה של נובה סימונלי גרינטה לא רעה אבל מחירה קצת יקר ביחס לתמורה.
לדעתי שווה לבדוק מה ההפרש לקחת רק מכונה ו k3
לגבי מטחנה המינימום ההכרחי זה מטחנה ברמת אסקסו מיני והמומלצת ביותר שגם חוסכת שדרוג הלאה היא הקומפאק k3. המטחנה של נובה סימונלי גרינטה לא רעה אבל מחירה קצת יקר ביחס לתמורה.
לדעתי שווה לבדוק מה ההפרש לקחת רק מכונה ו k3
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אבגי מייצר מטחנות? ממתי?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
רשום לפנך איש יקר.....כפיר_ש כתב:אגב אם הגרינטה כל כך קוסמת אז באותו מחיר עדיף כבר לליט....
לליט PL53/43 אסקסו I MINI/ STEEL איבריטל צ'לנג', נימוקס כולל מטחנות בילט אין במכונה, IMAT ISOMAC המטחנת שישיה/שלישיה/בודדת מהאבגיה, מטחנה בילט אין במכונת לה פאבוני כוווווווווווולן... אותו מנוע ואותו הגיר ואותן סכינים. מיצור OEM של חברה איטלקית בשם יוריקה (שאגב מייצרת גם את המנוע וגיר לגרינטה ומטחנת המיטוס המקצועית של נובה סימונלי/ויקטוריה ארדואינו), רק המעטפת שונה...
[interest]הבעת דיעה מעוסק בתחום - מרטין[/interest]
"קליית קפה זה כמו ללכת עם עיניים עצומות לעבר קיר ולעצור מלימטר לפני שהאף נכנס בקיר" המר"ן אבגי.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
ובכל זאת, לגרינטה דיסקיות טחינה שונות (שטוחות 50 מ"מ) לעומת 38 מ"מ קוניות בשאר החבורה.
חוץ מזה שמעטפת הפלסטיק של הגרינטה לא כזו מושכת, יש לה כיוון סטפים ולא בורג כמו באסקסו והלליט (עניין של העדפה אישית) ובנוסף הגרינטה מוציאה משמעותית יותר גושים בטחינה לעומת הקוניות.
לדעתי הדיל הכי משתלם הוא רכישה של אסקסו מיני, אם מחפשים שדרוג קדימה אז K3.
חוץ מזה שמעטפת הפלסטיק של הגרינטה לא כזו מושכת, יש לה כיוון סטפים ולא בורג כמו באסקסו והלליט (עניין של העדפה אישית) ובנוסף הגרינטה מוציאה משמעותית יותר גושים בטחינה לעומת הקוניות.
לדעתי הדיל הכי משתלם הוא רכישה של אסקסו מיני, אם מחפשים שדרוג קדימה אז K3.
[interest]הבעת דיעה מעוסק בתחום - מרטין[/interest]כפיר_ש כתב:ובכל זאת, לגרינטה דיסקיות טחינה שונות (שטוחות 50 מ"מ) לעומת 38 מ"מ קוניות בשאר החבורה.
לדעתי הדיל הכי משתלם הוא רכישה של אסקסו מיני, אם מחפשים שדרוג קדימה אז K3....
"קליית קפה זה כמו ללכת עם עיניים עצומות לעבר קיר ולעצור מלימטר לפני שהאף נכנס בקיר" המר"ן אבגי.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

גרינטה מאוד מזכירה את הרוקי בדיסקיות, בסטפים הרחוקים ובאיטיות רק שהיא פלסטיקית
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

4,5 יש לך אקספובר או אוסקר, אם תצליח לקנות אניטה אז בכלל טוב.
ביד 2 כבר אפשר לקנות סט מלא כמו ECM או VBM עם מטחנה רצינית, תלוי מה מוכרים.
ביד 2 כבר אפשר לקנות סט מלא כמו ECM או VBM עם מטחנה רצינית, תלוי מה מוכרים.