"הנחה לסטודנטים" בהוט

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
michalosman פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

הוט משווקים את עצמם כאילו הם נותנים הנחה לסטודנטים, ובעצם הם לוקחים 245 על חבילת טריפל הכי בסיסית שיש במקום 259 ללקוח הרגיל!! לדעתי זה ממש צחוק מעבודה... 14 ש"ח הנחה?! במחיר הזה בקושי אפשר לקנות חלב בסופר... :/

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #2 

הנחה זאת הנחה , לא ברור לי על מה אתה מתלונן אלא אם ללקוחות רגילים באמת אין בעיה להשיג גם את אותה החבילה ב 245.... :roll:

michalosman פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

אני מתלוננת כי נמאס לי כבר מהיחס לסטודנטים!! זה מין מצב נורא כזה, שללמוד לתואר נעשה מין פריבילגיה כזאת, כאילו אני לא אמורה להתלונן שאין לי זמן לעבוד כי אני בחרתי להיות סטודנטית. אבל האם ללמוד לתואר ראשון זה באמת מותרות? ואני באמת לא מדברת על טלוויזיה או על סלולר כי זה באמת לא דברים הכרחיים, אלא על דברים מהותיים שאי אפשר להסתדר בלעדיהם (תחבורה ציבורית או בבנקים למשל)

DonLeon
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

תואר ראשון נהיה במדינה כבר כמו בגרות מלאה - אם אין לך את זה אין לך שום סיכוי למצוא עבודה נורמלית. עוד כמה שנים זה יהיה שתואר שני שווה תעודת בגרות מלאה.
כנראה שזה גם גורם לכל מיני גורמים להתייחס לסטודנטים כמו לתיכוניסטים מסכנים שעוד לא מצאו את עצמם מבחינת קריירה ועבודה מסודרת ובגלל זה היחס המזלזל

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #5 

זה 5% הנחה :)
אבל יש פתרונות יותר זולים... עידן+ לדוגמא...

AssafLots
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 609
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #6 

לא מבין למה צריך טריפל, תעשי רק אינטרנט ב100 שקל~ (ספק + תשתית שקר כלשהי) והנה יש לך 159 שקל לקנות כמה חלב שאת רוצה.

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

חיפשה מקום להוציא קיטור לדעתי , אפשר להבין רק יש טעות בכתובת.

netivi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 880
נתן תודות: 1060 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #8 

סטודנטים לא צריכים לראות טלויזיה.... :x :oops: :cry: :roll: :wink:

תלמדו :lol: :lol: :lol:

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #9 

אין בעיה, מהיום כל השירותים בארץ חינם לכל סטודנט, אבל למה רק לסטודנטים, גם לחיילים, יעשו לכם כרטיס מיוחד כל חנות שאת נכנסת את לוקחת מה שאת רוצה בחינם,כולל חופשות לחול, בנוסף כל סטודנט מקבל דירה חינם בתא, אבל רק עד 3 מיליון שקל בכל זאת יש גבול :?

DonLeon
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #10 

puma1 כתב:אין בעיה, מהיום כל השירותים בארץ חינם לכל סטודנט, אבל למה רק לסטודנטים, גם לחיילים, יעשו לכם כרטיס מיוחד כל חנות שאת נכנסת את לוקחת מה שאת רוצה בחינם,כולל חופשות לחול, בנוסף כל סטודנט מקבל דירה חינם בתא, אבל רק עד 3 מיליון שקל בכל זאת יש גבול :?
...
הלכת על הקיצוניות קצת. הכוונה פה היא לזה שסטודנט בארץ הוא תפרן ואם אין הורים עשירים (או לפחות מבוססים טוב) אז יש קושי רציני לחיות וללמוד (במידה ומשלמים את הלימודים בעצמנו).
והיחס של כל מיני גורמים כלכליים הוא בהתאם.. תנסה ללכת לבנק ולבקש הלוואה בתור סטודנט ונראה איזה יחס תקבל ואיזה הלוואה (אם בכלל)

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

אין שום סיבה שבעולם שחברה פרטית תתן הנחה כלשהי למגזר כלשהו רק בגלל היותו אותו מגזר. הפתרון הוא פשוט לא לקנות בחברות שמנסות לשדוד אותנו. עם הוט יקרים ולא מוכנים להוריד מחיר אז יש פתרונות אחרים (עידן+, צלחת לוין). אתמול נכנסתי לשופרסל, ורציתי לקנות תבנית ביצים. המחיר היה יותר מ-20 ש"ח, עבור תבנית יותר טובה שילמתי בכמעט חינם אח"כ 13.20 ש"ח. אין שום סיבה שבעולם שאחזור לשופרסל בחודשים הקרובים!!! וכך עם כל חברה וכל מוצר. ברגע שאנחנו, הלקוחות נלמד להצביע ברגליים, אז ישתנה התמחור של מוצרים, כי חברות עדיין רוצות למכור, ובד"כ הרצון שלהן יותר חזק מרצון שלנו לקנות.

kongo99
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 253
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

אין שום סיבה אבל עובדה שזה קורה...

שליחה #12 

שמעת על המגזר החרדי או המגזר הערבי??
הידעת שמגזרים אלה מקבלים הנחות נרחבות מחברות פרטיות וממשלתיות?
מספיק כתבות עלו בעיתונות על המחירים הנמוכים להם זוכים אלה הבאים מאותם מגזרים...
אז אנא, דייק בבקשה... :)

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #13 

אבל מגזרים כמו החרדי והערבי באמת תורמים למדינה... לא כמו הסטודנטים שרק מתעלקים, לא עושים צבא, לא משלמים מסים ולא הולכים לעבוד.

בלי קשר, התלונה בשרשור הזה בעייני לפחות, קצת מגוחכת.

AssafLots
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 609
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #14 

DonLeon כתב:
puma1 כתב:אין בעיה, מהיום כל השירותים בארץ חינם לכל סטודנט, אבל למה רק לסטודנטים, גם לחיילים, יעשו לכם כרטיס מיוחד כל חנות שאת נכנסת את לוקחת מה שאת רוצה בחינם,כולל חופשות לחול, בנוסף כל סטודנט מקבל דירה חינם בתא, אבל רק עד 3 מיליון שקל בכל זאת יש גבול :?
...
הלכת על הקיצוניות קצת. הכוונה פה היא לזה שסטודנט בארץ הוא תפרן ואם אין הורים עשירים (או לפחות מבוססים טוב) אז יש קושי רציני לחיות וללמוד (במידה ומשלמים את הלימודים בעצמנו).
והיחס של כל מיני גורמים כלכליים הוא בהתאם.. תנסה ללכת לבנק ולבקש הלוואה בתור סטודנט ונראה איזה יחס תקבל ואיזה הלוואה (אם בכלל)
...
1. ברור שאם אתה רוצה ללמוד במרכז לבני טחונים או באיזה מכללה פרטית שבשביל לקבל תואר צריך בעיקר לשלם שכר לימוד
אז אתה צריך הורים מבוססים אחרת שכר לימוד אונברסיטאי בארץ הוא לא כזה גבוה.
2. סטודנטים הם תפרנים בכל העולם לא רק בישראל.

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

יש מלגות , ומי שבאמת לומד ועובד כמו שצריך (סליחה , לומד) אז הוא יכול לקבל אותן במכללות ה"יקרות" , כל זאת כמובן , במידה והוא זכאי להן . (ויש יותר מ 2-3 מלגות..) הכרתי מספיק אנשים שלמדו במכללה למנהל ושילמו פחות מחצי מהשכר לימוד המבוקש.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

Re: אין שום סיבה אבל עובדה שזה קורה...

שליחה #16 

kongo99 כתב:שמעת על המגזר החרדי או המגזר הערבי??
הידעת שמגזרים אלה מקבלים הנחות נרחבות מחברות פרטיות וממשלתיות?
מספיק כתבות עלו בעיתונות על המחירים הנמוכים להם זוכים אלה הבאים מאותם מגזרים...
אז אנא, דייק בבקשה... :)
...
הנחות למגזרים אלה זה עניין שיווקי נטו. ואני חושב שלא אמורה להיות לאף אחד בעיה לרכוש טלפון "כשר" לדוגמא בהנחה של מגזר החרדי, גם אם הוא לא חרדי באמת... ולא נראה לי שבהוט יש איזה מבצע לחרדים :)))

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”