בבקשה עזרה האם כבל hdmi to DVI יכול להעביר סרטי 3D ב Full HD
שלום לכולם אני חייב את עזרתכם
יש לי טלויזיה תלת מימד דגם es6200 והיא מחוברת למחשב על ידי כבל שבצדו האחד הוא מחובר לכרטיס מסך עם יציאת DVI ובצד השני שמחובר לטלויזיה הוא מחובר ב HDMI רציתי לדעת אם כשאני מוריד סרט 3D blu-ray מלא האם זה יפעל כמו שצריך
כי ראיתי שצריך שהכבל HDMI שלי יהיה 1.4
האם זה באמת נחוץ שהכבל יהיה 1.4 ואם כן איך אני יכול לדעת אם הכבל שלי הוא HDMI 1.4
והאם זה בסדר שבצד אחד הכבל הוא DVI ובצד השני HDMI או שבשביל להעביר דרך כבל 3D מלא צריך שבשתי הצדדים יהיה HDMI(כי זה קצת בעייה כי יש לי רק חיבור DVI בכרטיס מסך)
דגם כרטיס המסך הוא nvidia GTS450 1GB יש לי בו שתי יציאות DVI ויציאה אחת של mini hdmi
תודה רבה לעוזרים
יש לי טלויזיה תלת מימד דגם es6200 והיא מחוברת למחשב על ידי כבל שבצדו האחד הוא מחובר לכרטיס מסך עם יציאת DVI ובצד השני שמחובר לטלויזיה הוא מחובר ב HDMI רציתי לדעת אם כשאני מוריד סרט 3D blu-ray מלא האם זה יפעל כמו שצריך
כי ראיתי שצריך שהכבל HDMI שלי יהיה 1.4
האם זה באמת נחוץ שהכבל יהיה 1.4 ואם כן איך אני יכול לדעת אם הכבל שלי הוא HDMI 1.4
והאם זה בסדר שבצד אחד הכבל הוא DVI ובצד השני HDMI או שבשביל להעביר דרך כבל 3D מלא צריך שבשתי הצדדים יהיה HDMI(כי זה קצת בעייה כי יש לי רק חיבור DVI בכרטיס מסך)
דגם כרטיס המסך הוא nvidia GTS450 1GB יש לי בו שתי יציאות DVI ויציאה אחת של mini hdmi
תודה רבה לעוזרים
נערך לאחרונה על ידי דניאלהבוס ב 26/10/2012 1:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
ואם אני יעביר את זה לדיסק קשייח חיצוני ויחבר לטלויזיה את הדיסק קשייח ויעשה המרה מדו לתלת דרך הטלויזיה האם זה יעזורmp3lll כתב:מה קשור? אתה יכול לצפות ב sbs ולא ב 3D מלא כפי שאתה רוצה....
ואם לא יש לך פתרון בשבילי כי אני רוצה ליראות באיכות מקסימלית כי לא כל כך התלהבתי מהאיכות של ה SBS
אתה לא הבנת מה אני שואל
שאלתי לגביי הארדיסק חיצוני .אני יעביר את סרט ה blu-ray 3D שלי להרדיסק חיצוני ואז ינתק ויחבר אותו לטלויזיה דרך כניסת ה USB ואז אני ינגן אותו דרך הנגן של הטלויזיה לא קשור בכלל כבל DVI ואז יעשה המרה מדו לתלת האם זה יעבוד?
וחוץ מזה יש לי בכרטיס מסך יציאת mini hdmi האם לדעתך הוא כן יכול להעביר blu-ray 3D מלא
וגם ראיתי ב ebay שמוכרים שם כבל hdmi to dvi שהוא 1.4 אז לפי זה נראה כאילו כן אפשר להעביר blu-ray 3D
תודה רבה לעוזרים
שאלתי לגביי הארדיסק חיצוני .אני יעביר את סרט ה blu-ray 3D שלי להרדיסק חיצוני ואז ינתק ויחבר אותו לטלויזיה דרך כניסת ה USB ואז אני ינגן אותו דרך הנגן של הטלויזיה לא קשור בכלל כבל DVI ואז יעשה המרה מדו לתלת האם זה יעבוד?
וחוץ מזה יש לי בכרטיס מסך יציאת mini hdmi האם לדעתך הוא כן יכול להעביר blu-ray 3D מלא
וגם ראיתי ב ebay שמוכרים שם כבל hdmi to dvi שהוא 1.4 אז לפי זה נראה כאילו כן אפשר להעביר blu-ray 3D
תודה רבה לעוזרים
הבנתי טוב מאוד מה שאלת, ועניתי לך על השאלה שבגללה פתחת את הדיון
אם הנגן של הטלוויזיה שלך תומך בבלו ריי 3D זה יעבוד בדיוק כמו סטרימר, רק שהסיכוי שהוא תומך בזה שואף לאפס
DVI לא תומך ב3D מה לא ברור ?
אם יש לך MINI HDMI למה לחבר בDVI ? בכל מקרה אם זה תומך HDMI 1.4 זה יעבוד, אם לא אז לא יעבוד
ואם אתה עושה המרה של תוכן דו מימד לתלת מימד זה לא יהיה תלת מימד אמיתי, לא משנה אם במקור הסרט צצולם בתלת מימד, ברגע שאתה משתמש בגירסת דו מימד ועושה המרה בטלוויזיה הרסת את התמונה, כבר עדיף להשתמש בSBS ולקבל רזולוציה נמוכה יותר מאשר לעשות המרה בטלוויזיה מגירסת הדו מימד של הסרט
אם הנגן של הטלוויזיה שלך תומך בבלו ריי 3D זה יעבוד בדיוק כמו סטרימר, רק שהסיכוי שהוא תומך בזה שואף לאפס
DVI לא תומך ב3D מה לא ברור ?
אם יש לך MINI HDMI למה לחבר בDVI ? בכל מקרה אם זה תומך HDMI 1.4 זה יעבוד, אם לא אז לא יעבוד
ואם אתה עושה המרה של תוכן דו מימד לתלת מימד זה לא יהיה תלת מימד אמיתי, לא משנה אם במקור הסרט צצולם בתלת מימד, ברגע שאתה משתמש בגירסת דו מימד ועושה המרה בטלוויזיה הרסת את התמונה, כבר עדיף להשתמש בSBS ולקבל רזולוציה נמוכה יותר מאשר לעשות המרה בטלוויזיה מגירסת הדו מימד של הסרט
האם הכרטיס מסך שלי תומך בסרטי 3D
שלום יש לי טלויזית תלת מימד דגם ES6200
ויש לי כרטיס מסך 450 GTS של חברת ג'יגהבייט
ויש לי בכרטיס מסך יציאת mini hdmi ושתי יציאות DVI
האם אני יכול לחבר אותם בעזרת כבל HDMI 1.4
ולנגן סרט blu-ray 3D מלא
או שהכרטיס נסך שלי ישן מדיי
ואם לא האם יש דרך אחרת שאוכל לנגן 3D מלא
תודה רבה מראש
ויש לי כרטיס מסך 450 GTS של חברת ג'יגהבייט
ויש לי בכרטיס מסך יציאת mini hdmi ושתי יציאות DVI
האם אני יכול לחבר אותם בעזרת כבל HDMI 1.4
ולנגן סרט blu-ray 3D מלא
או שהכרטיס נסך שלי ישן מדיי
ואם לא האם יש דרך אחרת שאוכל לנגן 3D מלא
תודה רבה מראש
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
השרשורים אוחדו.
אמורה להיות לו תמיכה ב-3D מלא אם תחבר אותו עם כבל mini HDMI ל-HDMI (או מתאם mini HDMI ל-HDMI ואז כבל HDMI).
לגבי יציאות ה-DVI, רוב הסיכויים שלא תוכל להעביר שם 3D מלא, אבל ייתכן שאני טועה.
אמורה להיות לו תמיכה ב-3D מלא אם תחבר אותו עם כבל mini HDMI ל-HDMI (או מתאם mini HDMI ל-HDMI ואז כבל HDMI).
לגבי יציאות ה-DVI, רוב הסיכויים שלא תוכל להעביר שם 3D מלא, אבל ייתכן שאני טועה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"