מבצע בהוט מובייל - ללא דמי מנוי עד סוף השנה - משתלם לעבור?
ראיתי לאחרונה פרסומים אודות מבצעים שונים של הרשתות החדשות אשר נועדו למנוע עזיבה של מצטרפים חדשים.
גולן פצחו עם 3 חודשים חינם לכל קו שמנוייד לחשבון, אך לצערי פספסתי את הרכבת.
היום ראיתי שבהוט מובייל פרסמו מבצע תגובה - עד סוף השנה ללא דמי מנוי למניידים חדשים.
רציתי לשאול, האם משתלם מבחינת איכות התשתית להצטרף להוט מובייל כרגע?
כמו"כ אם יש מבצע אחר שפספסתי, אשמח לדעת.
תודה רבה!
היום ראיתי שבהוט מובייל פרסמו מבצע תגובה - עד סוף השנה ללא דמי מנוי למניידים חדשים.
תודה רבה!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
למיטב הבנתי, שתי החברות סובלות קצת מחבלי לידה אבל בסה"כ השירות יציב וסביר.
אני אישית עברתי לגולן וסבלתי מהם קצת (למשל: ניתוקים במעבר בין האנטנות, אין בכלל שירות כשנוסעים לחו"ל), אבל כנראה לא מספיק כדי להצדיק חזרה לאורנג' שתעלה לי את החשבון במשהו כמו 40 ש"ח לחודש.
בשורה התחתונה, אתה הולך לקבל עכשיו חודשיים חינם, ואח"כ להמשיך לחסוך עוד כמה עשרות ש"ח בחודש לעמות המתחרים הוותיקים יותר. אם זה נשמע לך כמו דיל מספיק טוב, אין מניעה מלעבור. אם אתה לא רוצה לקחת שום סיכון ולו הקטן ביותר שיהיו לך בעיות קליטה/גלישה/שירות בחו"ל, עדיף לפסוח על המבצע.
אני אישית עברתי לגולן וסבלתי מהם קצת (למשל: ניתוקים במעבר בין האנטנות, אין בכלל שירות כשנוסעים לחו"ל), אבל כנראה לא מספיק כדי להצדיק חזרה לאורנג' שתעלה לי את החשבון במשהו כמו 40 ש"ח לחודש.
בשורה התחתונה, אתה הולך לקבל עכשיו חודשיים חינם, ואח"כ להמשיך לחסוך עוד כמה עשרות ש"ח בחודש לעמות המתחרים הוותיקים יותר. אם זה נשמע לך כמו דיל מספיק טוב, אין מניעה מלעבור. אם אתה לא רוצה לקחת שום סיכון ולו הקטן ביותר שיהיו לך בעיות קליטה/גלישה/שירות בחו"ל, עדיף לפסוח על המבצע.
- טל_מהוטמובייל
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 7
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי ג'וני,Jonny123 כתב:ראיתי לאחרונה פרסומים אודות מבצעים שונים של הרשתות החדשות אשר נועדו למנוע עזיבה של מצטרפים חדשים.
תודה רבה!...
שמעת על המבצע החדש שלנו לעוברים?
[interest]נערך על ידי עפר: פרסום עצמי אסור בפורום[/interest]
טל מהוטמובייל
- טל_מהוטמובייל
-
- עוסק בתחום

המבצע הוא למי שעובר אלינו כלקוח חדש, או לקוחהroey1 כתב:המבצע הוא רק למי שפותח מספר חדש , לא?...
- טל_מהוטמובייל
-
- עוסק בתחום

שאלה מצוינת חבר,Jonny123 כתב:ומה זה משלמים מסוף השנה? זה נשמע כאילו דוחים את התשלום על החודשים האלו לתחילת 2013.......
קצת יותר על המבצע - מניידים עכשיו ל-HOT mobile ולא משלמים עד סוף השנה!
*ניתן להצטרף לרשת HOT mobile עם מכשירי GSM תומכים מדור 3 ומעלה
*זכאים להיכלל במסגרת המבצע מנויים פרטיים ו/או עסקיים חדשים המניידים מספרם ל HOT mobile ממפעיל אחר במסגרת אחת מהתוכניות הכלולות במבצע ובלבד שהפעילו את כרטיס ה SIM שלהם עד ליום 20.11.12
התוכניות הכלולות במבצע – "89 ₪ ללא הגבלה", "99 ₪ ללא הגבלה + חו"ל", "119 ₪ חופשי עסקי"
*במסגרת המבצע ייהנו המשתתפים משירותי HOT mobile, ללא תשלום דמי שימוש קבועים כל עוד הם מחוברים
לאחת מתכניות המבצע, עד ליום 31.12.12 עם תום תקופת ההטבה יחולו על המנויים התשלומים הקבועים בתכנית.
*למען הסר ספק, כל תשלום החל על הלקוח בהתאם לתנאי ההתקשרות, מעבר לדמי השימוש הקבועים, אינו כלול במסגרת ההטבה
אם יש לך עוד שאלות, אתה מוזמן לשאול כאן או לפנות אלי באופן אישי.
טל מהוטמובייל
אני מעדיף לשאול כאן כדי שגם אחרים ילמדו מהתשובות.
רציתי לדעת למה אתם מגבילים את ההצטרפות למכשירי GSM מדור 3 ומעלה?
כמו כן, אשמח לשמוע פירוט על הסעיף המאוד לקוני הזה:
תודה רבה!
רציתי לדעת למה אתם מגבילים את ההצטרפות למכשירי GSM מדור 3 ומעלה?
כמו כן, אשמח לשמוע פירוט על הסעיף המאוד לקוני הזה:
לצערי כבר חוויתי מחברה אחרת חיוב מפוברק שתורץ על ידם כמשהו שחתמתי עליו בתנאי התקשרות.*למען הסר ספק, כל תשלום החל על הלקוח בהתאם לתנאי ההתקשרות, מעבר לדמי השימוש הקבועים, אינו כלול במסגרת ההטבה...
תודה רבה!
לגבי השאלה הראשונה, אין להם רשת דור 2, רק למכשירי מירס...
לגבי החלק השני, שאתה מתחבר שואלים אותך אם אתה רוצה שירותים נוספים או לחסום לגמרי כל מה שלא כלול בחינם, ככה שלא יכולות להיות לך שום הפתעות, זה מה שאני עשיתי
לגבי החלק השני, שאתה מתחבר שואלים אותך אם אתה רוצה שירותים נוספים או לחסום לגמרי כל מה שלא כלול בחינם, ככה שלא יכולות להיות לך שום הפתעות, זה מה שאני עשיתי
מה לגבי מי שהצטרף כמה ימים לפני המבצע - האם גם אפשר לקבל את הזיכוי ?טל_מהוטמובייל כתב:אם יש לך עוד שאלות, אתה מוזמן לשאול כאן או לפנות אלי באופן אישי.Jonny123 כתב:ומה זה משלמים מסוף השנה? זה נשמע כאילו דוחים את התשלום על החודשים האלו לתחילת 2013.......
טל מהוטמובייל...
לדוגמה שליחת הSMS לתוכניות ראלטי .. שיחות לחול ( במידה ובחרת חבילה ללא שיחות לחול ) וכוJonny123 כתב:שירותים נוספים כמו מה?
אני רוצה רק טלפון+SMS+אינטרנט....
מה הם עוד יכולים לשתול לי אם אני לא חוסם?...
נערך לאחרונה על ידי puma1 ב 29/10/2012 9:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
העיקר שהמכשיר שלך תומך בדור 3 של תדרים 2100 ו 850 שנהם בדור שלוש אחרת , כמו אצלי שתוצך רק 2100 לפעמים כשאני נמצע באזורים מסויימים אני יכול להתקשר אבל אף אחד לא יכול להתקשר אליי ישר מגיעים לתא הקולי חוץ מזה הכול מצויין הגלישה מהירה ושומעים מצויין
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
העברתי 2 קווים שלי להוט מובייל.... קצת אי סדר בשירות לקוחות...... אבל בסופו של דבר הניוד בוצע בהצלחה.
זה לא שירות לקוחות של אורנג' אבל מנסים
העברתי קו של טוקמן למסלול לא דיברת לא שילמת ב-10 אג' לדקת שיחה או SMS.
זה לא שירות לקוחות של אורנג' אבל מנסים
העברתי קו של טוקמן למסלול לא דיברת לא שילמת ב-10 אג' לדקת שיחה או SMS.