נראה לכם שהוט יתחרו בבזק בעקבות מהלך השידרוג ל3 מגה העלאה?
טוב, כמו שאנחנו יודעים, בזק שידרגה את מהירות העלאה ל3 מגה ללקוחות חדשים שמתחברים ל20 מגה ומעלה.
עכשיו השאלה מה קורה עם הוט..אצל הוט הכי הרבה זה 2 מגה העלאה..השאלה האמיתית היא האם הוט יתחרו בבזק ויתנו העלאה של יותר מ3 מגה (למשל 4 מגה העלאה - 500KB/s) האם זה יקרה לדעתכם? הוט תגיב למהלך הזה של בזק? או שהיא תשתוק ותשאיר את העלאה על 2 מגה? אשמח לשמוע את דעתכם.
עכשיו השאלה מה קורה עם הוט..אצל הוט הכי הרבה זה 2 מגה העלאה..השאלה האמיתית היא האם הוט יתחרו בבזק ויתנו העלאה של יותר מ3 מגה (למשל 4 מגה העלאה - 500KB/s) האם זה יקרה לדעתכם? הוט תגיב למהלך הזה של בזק? או שהיא תשתוק ותשאיר את העלאה על 2 מגה? אשמח לשמוע את דעתכם.
נערך לאחרונה על ידי lior19 ב 25/10/2012 15:23, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
לדעתי הוט תשתוק
אולי כדאי להגיד על זה להוט בפייסבוק שלהם? להגיד להם לגבי המהירות..שעכשיו אצל בזק יש מהירות העלאה גבוהה יותר, ואנחנו רוצים כמו בזק או אפילו יותר..אם כמה מאיתנו נגיד להם על זה, אולי הם יתייחסו לזה ברצינות..מה אתם חושבים?
טוב, פניתי להוט בפייסבוק לגבי זה, והחזירו לי את התשובה הזאת:
"בוקר טוב ליאור, כרגע אין צפי לשינוי במהירות ההעלאה של שירותי האינטרנט מעל 2 מגה. בעתיד במידה ואנו נחליט לבצע זאת אנו נדאג לעדכן את כל הלקוחות שלנו."
אני מאמין שזה יקרה מתישהו. כי הם יודעים שיש כאלה שחשובה להם מהירות העלאה..ובטח הם ישדרגו בסוף את מהירות העלאה ללקוחות הפרטיים. זה בטוח גם יעצבן אותם שאצל בזק יש מהירות העלאה גבוהה יותר מהם.
"בוקר טוב ליאור, כרגע אין צפי לשינוי במהירות ההעלאה של שירותי האינטרנט מעל 2 מגה. בעתיד במידה ואנו נחליט לבצע זאת אנו נדאג לעדכן את כל הלקוחות שלנו."
אני מאמין שזה יקרה מתישהו. כי הם יודעים שיש כאלה שחשובה להם מהירות העלאה..ובטח הם ישדרגו בסוף את מהירות העלאה ללקוחות הפרטיים. זה בטוח גם יעצבן אותם שאצל בזק יש מהירות העלאה גבוהה יותר מהם.