שלום חברים
ראשית כל אני מאוד מרוצה מהטלוויזיה הזאת אבל אשמח לקבל עזרה על נושא שמפריע לי קשות:
כשאני מחבר כונן קשיח חיצוני (250GB מסוג 2.5" של SEAGATE ) הטלוויזיה מזהה את הכונן,
מראה את כל התיקיות וגם מתחילה לנגן את הסרט כולל כתוביו ת אל כעבור 30 שנות/דקה/5 דקות ההתקן מתנתק ומופיע לי הודעה שההתקן נותק והכל נעלם ומופיע שוב (ואני צריך שוב להיכנס לתיקיה לבחור את הסרט והמנגנון חוזר...)
בקיצור אני לא יכול לראות סרט באיכות גבוהה MKV ברצף וזה ממש מבאס
כשהעברתי את אותו הקובץ לדיסק או קי פשוט של 8GB לא היו איתו שום בעיות והכל זרם חלק (בעיה שממש זה סיוט להעביר מהמחשב קובץ קובץ וגם לוקח לי הרבה זמן... היה עדיף כונן חיצוני גדול בו אני יכול להעביר כמות לא מבוטלת של סרטים בחיבור USB 3)
משיעורי בית שעשיתי הסבירו לי שאולי יש בעית העברת מתח בגלל שהכונן החיצוני הוא ללא אספקת חשמל ושאולי כדאי לי לקנות כונן קשיח מסוג 3.5" עם חיבור למקור חשמל
האם משיהו פעם נתקל בכזה דבר? האם זה באמת יעזור (כואב הלב להשקיע 500 ש"ח על כונן קשיח שאולי לא יעשה את העבודה)? האם יש הגבלה לגבה גודל הכונן הקשיח (הטלוויזיה תצליח לקרוא 1T ? 3T ? )
הבנתי שיש לי גם אופציה לחבר נתב אלחוטי של סמסונג לטלוויזיה אבל זה גם מסורבל, לא זול והעברת הנתונים מהמחשב לנטב בצורה אלחוטית עבור פורמטי HD יגרום לתקיעות (לצערי המחשב רחוק מהטלוויזיה ואין לי אפשרות לחיבור קווי)
בקיצור אני לא יודע מה האופציות על מנת להעביר את התוכן מהמחשב, בינתיים אני מעביר קובץ קובץ דרך הדיסק און קיי הקטן שברשותי וזה קצת עלוב לטעמי...
גם נראה לי מוזר לקנות סטרימר כשיש לי יציאת USB שאמרוה לתמוך פורמטי MKV בטלוויזיה
אשמח לקבל עזרה
תוודה מראש
חיבור כונן קשיח ל סמסונג PS51D550
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
הנגן הפנימי של סמסונג בהחלט טוב אבל הוא ממש לא תחליף מלא לסטרימר כך שאם בסוף תשקול להשקיע כמה מאות שקלים אני ממליץ כבר לקנות סטרימר