חיבור מחשב לרסיבר...
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
ההפך הוא הנכון: ב- ATI אין בעיה, אבל רק מסדרה HD5XXX תוכל לקבל אודיו בפורמטים החדשים.
ב NVIDIA זה לא מובן מאליו, בחלק מהכרטיסים צריך לחבר כבל בין הלוח אם לכרטיס המסך ע"מ לקבל אודיו.
ב NVIDIA זה לא מובן מאליו, בחלק מהכרטיסים צריך לחבר כבל בין הלוח אם לכרטיס המסך ע"מ לקבל אודיו.
- fLy
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 528 פעמים
- קיבל תודות: 272 פעמים
מקבל את התיקון ומתנצל.
דורון.
תשובה מצוטטת:
The video cards which support PC audio over HDMI include ATI Radeon cards of the 3000 series or newer and Nvidia cards of the 9000 series or newer. The ATI cards are the easiest to use. Simply install the card and the drivers and the audio works. The Nvidia cards require that an internal SDPIF connection be made between your PC's sound card or motherboard and the Nvidia video card.
דורון.
תשובה מצוטטת:
The video cards which support PC audio over HDMI include ATI Radeon cards of the 3000 series or newer and Nvidia cards of the 9000 series or newer. The ATI cards are the easiest to use. Simply install the card and the drivers and the audio works. The Nvidia cards require that an internal SDPIF connection be made between your PC's sound card or motherboard and the Nvidia video card.
- fLy
- חבר ותיק

כתוב בציטוט שכרטיסי Nvidia(כמו שלך) תומכים רק מסדרה 9000 ומעלה(שלך 8600)...אין לך אופציה לחיבור פנימי.
אתה צריך לחבר את הסאונד דרך הכרטיס קול הפנימי של המחשב.
"אם כן הכיצד איך ועם איזה כבל? "
תלוי באיזה כרטיס קול/לוח אם מדובר.
דורון.
אתה צריך לחבר את הסאונד דרך הכרטיס קול הפנימי של המחשב.
"אם כן הכיצד איך ועם איזה כבל? "
תלוי באיזה כרטיס קול/לוח אם מדובר.
דורון.
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
הכוונה לחיבור פנימי היא שיש לחבר את כרטיס מסך בכבל spdi/f לחיבור בלוח אם במידה וקיים חיבור כזה. לא לכל כרטיסי מסך יש חיבור כזה. לי בזמנו ב9800 היה וחברתי בין רסיבר למחשב עם כבל dvi—HDMI וקיבלתי תמונה וסאונד. למרות שאנשים טוענים DVI לא מעביר סאונד והמשיכו להתווכח איתי למרות העובדה שאצלי זה עבד מצויין.
"על החתום...."
- fLy
- חבר ותיק

Hertz33,
אני משוכנע שהכל מכוונה טובה, אבל הבן-אדם שאל אותי, לגבי ציטוט שלי ואפילו עניתי לו...לא נדרשה פרשנות שלך למה התכוונתי, מה גם שטעית בפרשנותך..
.DoME שאל על חיבור סאונד החיצוני לרסיבר, לא לחיבור הפנימי בין כרטיס המסך לכרטיס הקול הפנימי(מה שאין לו אפשרות מכיוון שכרטיס המסך שלו לא תומך).
לגבי הסאונד דרך כבל HDMI-DVI, אני לא מבין מי התווכח איתך...סביר שאתה צודק ואני מצטט מוויקי:
Features specific to HDMI, such as remote-control, audio transport, xvYCC, and deep-color, are not usable in devices that only support DVI signalling. However, many devices can output HDMI over a DVI output (examples: ATI 3000-series and NVIDIA GTX 200-series video cards),[7] and some multimedia displays accept HDMI (including audio) over a DVI input. Exact capabilities vary from product to product.
הכל ברוח טובה

אני משוכנע שהכל מכוונה טובה, אבל הבן-אדם שאל אותי, לגבי ציטוט שלי ואפילו עניתי לו...לא נדרשה פרשנות שלך למה התכוונתי, מה גם שטעית בפרשנותך..
.DoME שאל על חיבור סאונד החיצוני לרסיבר, לא לחיבור הפנימי בין כרטיס המסך לכרטיס הקול הפנימי(מה שאין לו אפשרות מכיוון שכרטיס המסך שלו לא תומך).
לגבי הסאונד דרך כבל HDMI-DVI, אני לא מבין מי התווכח איתך...סביר שאתה צודק ואני מצטט מוויקי:
Features specific to HDMI, such as remote-control, audio transport, xvYCC, and deep-color, are not usable in devices that only support DVI signalling. However, many devices can output HDMI over a DVI output (examples: ATI 3000-series and NVIDIA GTX 200-series video cards),[7] and some multimedia displays accept HDMI (including audio) over a DVI input. Exact capabilities vary from product to product.
הכל ברוח טובה
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
- fLy
- חבר ותיק

eyalron, שלום,
כבר ציינתי פעמיים שהדגם של כרטיס המסך שלו אינו תומך בכבל SPDIF פנימי
בלי קשר לכבל הפנימי, אני הבנתי מהציטוט שלא ניתן לציין בוודאות איזה הרכב של רכיבי קצה ואיזה סוג של כבל ביניהם ייתן את התוצאה של סאונד על HDMI-DVI.
"Exact capabilities vary from product to product"
אם זה היה תלוי בכבל מסויים זה היה מצויין בבירור, כך אני חושב.
DoME,
מכיוון שנושא ה'Sound over HDMI-DVI' הוא 'מחוץ' לתקן, לא תמצא שום מכשיר או כבל בודד שתומך בפונקציה ווירטואלית זו.
יש לך שתי אופציות לדעתי, תלוי בכרטיס הקול שלך:
אחד, לחבר כבל 3.5('אוזניות') ל2RCA לרסיבר ותקבל 2 ערוצים.
שניים, לחבר Digital מהמחשב(אופטי או Coax) לרסיבר ותקבל כמה ערוצים שהכרטיס שלך נותן(5.1, 7.1).
זו דעתי בלבד
דורון.
כבר ציינתי פעמיים שהדגם של כרטיס המסך שלו אינו תומך בכבל SPDIF פנימי
בלי קשר לכבל הפנימי, אני הבנתי מהציטוט שלא ניתן לציין בוודאות איזה הרכב של רכיבי קצה ואיזה סוג של כבל ביניהם ייתן את התוצאה של סאונד על HDMI-DVI.
"Exact capabilities vary from product to product"
אם זה היה תלוי בכבל מסויים זה היה מצויין בבירור, כך אני חושב.
DoME,
מכיוון שנושא ה'Sound over HDMI-DVI' הוא 'מחוץ' לתקן, לא תמצא שום מכשיר או כבל בודד שתומך בפונקציה ווירטואלית זו.
יש לך שתי אופציות לדעתי, תלוי בכרטיס הקול שלך:
אחד, לחבר כבל 3.5('אוזניות') ל2RCA לרסיבר ותקבל 2 ערוצים.
שניים, לחבר Digital מהמחשב(אופטי או Coax) לרסיבר ותקבל כמה ערוצים שהכרטיס שלך נותן(5.1, 7.1).
זו דעתי בלבד
דורון.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
יש לא מעט כרטיסי 8600 שכן תומכים בSPDIF פנימי.fLy כתב:eyalron, שלום,
כבר ציינתי פעמיים שהדגם של כרטיס המסך שלו אינו תומך בכבל SPDIF פנימי...
הנה דוגמא לאחד:
http://bit.ly/P5BcDv
גם בתיאור של הכבל ששלחתי מצויין בפירוש כי מתאים לחיבור פנימי בכרטיס GT 8600
- fLy
- חבר ותיק

eyalron,
אני מודה שהשרשור הזה הוא לא דוגמא מדהימה לעצות הנכונות שאני בד"כ מספק
לא התעמקתי בנושא הדגמים התומכים בכבל הפנימי מלבד הציטוט שהבאתי ונראה שטעיתי, תודה על התיקון המפורט.
DoME,
האם תוכל לציין יצרן ודגם מדוייק של כרטיס המסך שלך?
נבדוק אם אפשרי חיבור הכבל הפנימי בין כרטיס המסך לכרטיס הקול.
דורון.
אני מודה שהשרשור הזה הוא לא דוגמא מדהימה לעצות הנכונות שאני בד"כ מספק
לא התעמקתי בנושא הדגמים התומכים בכבל הפנימי מלבד הציטוט שהבאתי ונראה שטעיתי, תודה על התיקון המפורט.
DoME,
האם תוכל לציין יצרן ודגם מדוייק של כרטיס המסך שלך?
נבדוק אם אפשרי חיבור הכבל הפנימי בין כרטיס המסך לכרטיס הקול.
דורון.
מניסיון ,אני חיברתי את ה9600GT שלי עם חיבור פנימי עם כבל כמו שEARALONE כתב ,וזה עובד- 2pinaudio
אפשר גם להכין כזה כבל עם הכבלים של הLEDS של המחשב.
לפני שאתה קונה או מכין כבל כזה תבדוק יכול להיות שבאמת הכרטיס שלך דווקא כן תומך תריץ בגוגל חיפוש PDF ,ולבסוף אל תשכח להיכנס להגדרות כרטיס הקול ולשנות שמע דרך HDMI .
אפשר גם להכין כזה כבל עם הכבלים של הLEDS של המחשב.
לפני שאתה קונה או מכין כבל כזה תבדוק יכול להיות שבאמת הכרטיס שלך דווקא כן תומך תריץ בגוגל חיפוש PDF ,ולבסוף אל תשכח להיכנס להגדרות כרטיס הקול ולשנות שמע דרך HDMI .