שרשור תגובות: טאבלט ה-Galaxy Note 10.1 נוחת רשמית בישראל

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78899
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #1 

למאמר: טאבלט ה-Galaxy Note 10.1 נוחת רשמית בישראל

תמונה

סמסונג ישראל הכריזה שהיום (25.10.12) נוחת רשמית ה-Galaxy note 10.1 בישראל. ה-Note 10.1 הוא טאבלט שממשיך את דרכו של ה-Note 2. הוא כולל מסך 10.1", מערכת הפעלת אנדרויד ICS, מעבד 4 ליבות 1.4Ghz, מצלמת 5MP ומצלמה קדמית 1.9MP. ניתן גם לפתוח מספר אפליקציות במקביל, כולל הזזת חלון הוידאו למקומות שונים.
המכשיר מגיע עם עט מגע S-Pen אשר מזהה גם את דרגת הלחץ (כך שאומנים יכולים לנצל יכולת זו היטב) ומגיע עם מספר אפליקציות יעודיות לשימוש בעט.
הטאבלט הוכרז בתערוכת MWC בברצלונה בפברואר, שם נגענו בו לראשונה ...

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #2 

מה עם מחיר?
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 439 פעמים

שליחה #3 

באתר של סמסונג ישראל 3149 ש"ח ל-3G.
יהיה גם דגם WIFI בלבד?
אלעד

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #4 

קראתי עליו ביקורות פשוט מזעזעות
http://www.androidpolice.com/2012/08/21 ... oney-grab/
מהנסיון שלי עם טאבלטים של סמסונג, יש אמת מאחורי הביקורת

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #5 

drorar כתב:קראתי עליו ביקורות פשוט מזעזעות
http://www.androidpolice.com/2012/08/21 ... oney-grab/
מהנסיון שלי עם טאבלטים של סמסונג, יש אמת מאחורי הביקורת
...
ביקורות הן עניין די סובייקטיבי, ותמיד צריך להסתכל עליהן בערבון מוגבל, וגם לדעת לקרוא בין השורות. רוב הביקורות שאני קראתי מאתרים ידועים ומוכרים היו טובות.

הביקורת הזאת היא יותר ביקורת כנגד מערכת ההפעלה עצמה והיכולות שלה, ופחות על המכשיר. הטעות שלו זה הציפיה שהדבר יחליף מחשב עם ריבוי משימות וחלונות כהלכתו. הוא השווה את המכשיר למחשב PC. הוא לרגע שכח שמדובר במערכת הפעלה אנדרואיד והיא לא מיועדת לשימושים האלה, ומכאן הטעות שלו בביקורת.
הוא ציפה שהמכשיר יעשה מה שהוא לא נועד לעשות, ואף יותר מכך, לא מתיימר לעשות.

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

רואי, אני ממש לא מסכים עם הפרשנות שלך. קודם כל מדובר באתר דיי רציני שחי אנדרואיד והוא פשוט משווה אותו למתחרים הטבעיים שלו באותו המחיר.
למוצר הזה יש מסך דל, איכות בניה לא טובה (אני מכיר את החריקות האלה מטאבלטים אחרים של סמסונג), אפס קישוריות וחמור מהכל- מעטפה פשוט איומה ונוראה.

הלו, זה עולה כמו אינפיניטי! גם גיסי, שאוהב לצייר והיה לו חשוב העט של WACOM עם 256 רמות לחץ הבין שעדיף לוותר.

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

שמע, לך תראה אותו בחנות, תעבור עליו. אל תסמוך רק על הביקורת הזאת.
נכון תמיד מדברים על איכות הבניה של סמסונג בכל המכשירים. אבל עדיין לא נתקלתי מאנשים שסבלו שברים או דברים דומים בגלל איכות הבניה. למעט מסכים שזה אוניברסלי.
לגבי המתחרים - ההפרשים במחיר לא כאלה משמעותיים. המתחרה העיקרי הוא אסוס ויחסית לבעיות אמינות שלהם ששומעים מכל כיוון אני חושב שהוא די לוקח אותם בקלות.
ולגבי קישוריות, מה חסר לך? בלוטות 4 יש, ג'יפיאס יש, רשת מהירה, dnla. לא חושב שמשהו חסר שם.
לגבי המעטפת - זה אנדרואיד. אפשר לשים איזו מעטפת שרוצים כמו גם אפליקציות צד שלישי. מה גם שאם תעבוד אתה, היא עושה עבודה מצויינת.
תקרא שוב את הפיסקה הראשונה של הביקורת שלו - משם אתה מבין את נקודת היציאה של הבחור ואת הציפיות אותן הוא ביקש מהמכשיר. ותקרא עוד ביקורות באתרים אחרים. תריץ בגוגל. כל אתר מכובד יש חוות דעת מקצועית עליו.
ולסיכום - תציע לגיסך שילך לחנות לעבוד עליו. אני משוכנע שהוא ישנה את דעתו.
ועדיין צריך לזכור שזה לא מחשב. Pc. וזה גם לא יהיה בשנים הקרובות.

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

roypeles כתב:שמע, לך תראה אותו בחנות, תעבור עליו. אל תסמוך רק על הביקורת הזאת.
נכון תמיד מדברים על איכות הבניה של סמסונג בכל המכשירים. אבל עדיין לא נתקלתי מאנשים שסבלו שברים או דברים דומים בגלל איכות הבניה. למעט מסכים שזה אוניברסלי.
לגבי המתחרים - ההפרשים במחיר לא כאלה משמעותיים. המתחרה העיקרי הוא אסוס ויחסית לבעיות אמינות שלהם ששומעים מכל כיוון אני חושב שהוא די לוקח אותם בקלות.
ולגבי קישוריות, מה חסר לך? בלוטות 4 יש, ג'יפיאס יש, רשת מהירה, dnla. לא חושב שמשהו חסר שם.
לגבי המעטפת - זה אנדרואיד. אפשר לשים איזו מעטפת שרוצים כמו גם אפליקציות צד שלישי. מה גם שאם תעבוד אתה, היא עושה עבודה מצויינת.
תקרא שוב את הפיסקה הראשונה של הביקורת שלו - משם אתה מבין את נקודת היציאה של הבחור ואת הציפיות אותן הוא ביקש מהמכשיר. ותקרא עוד ביקורות באתרים אחרים. תריץ בגוגל. כל אתר מכובד יש חוות דעת מקצועית עליו.
ולסיכום - תציע לגיסך שילך לחנות לעבוד עליו. אני משוכנע שהוא ישנה את דעתו.
ועדיין צריך לזכור שזה לא מחשב. Pc. וזה גם לא יהיה בשנים הקרובות.
...
קישוריות-חסר מאוד USB וHDMI
הדעה לא נקבעה רק לפי הביקורת הזו, אלא לפני שמצאנו את הביקורת אמרתי לו שמהנסיון שלי המעטפת של סמסונג (שהיא ממש לא חלק מאנדרואיד) מסרסת את הטאבלטים שלהם ונותנת להם פיל קוריאני זול (ראה את התמונה של השעון המעורר, או הדיליי במעבר בין האפליקציות שפתוחות במקביל.
יש לי את הכלים לנתח מראש את הנכויות של המכשיר כי הן בדיוק אותן נכויות שהיו לו בטאבלט הקודם של סמסונג, ויצא לי לעבוד עם רוב הטאבלטים והסמארטפונים הפופולריים שיצאו בסיבוב הקודם.

איכות הבניה היא לא רק שבר אלא גם פיל ביד - לקנות צעצוע פרימיום כזה שמרגיש פחות טוב ממוצר של אסוס/אייסר ועולה פי אחד וחצי מהם זה לא רציני.

בנוסף, צריך לקחת בחשבון שהמעטפת הזו לא מכילה עברית אם קונים אותו בחו"ל (כי סאני המציאו את העברית) או אם משדרגים לו את הגרסא עצמאית (סמסונג תפסיק לשחרר לו גרסאות מהר מאוד, סמסונג ישראל עוד לפניהם) ושככל הנראה הדרייבר של רמות הלחץ על המסך כנראה נמצא בתוך הFramework של סמסונג, מה שיגרום לזה לא לעבוד אם עוברים לרום עצמאי.

אין לי שום דבר נגד סמסונג. על השולחן מולי מונחים גלקסי 1,2,3. שלושתם מכשירים מצוינים.
ב400-500$ שמבקשים על זה בארה"ב זה שוד, אז ה800-900$ שרוצים כאן הם בכלל בדיחה עצובה.

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

יש גם USB וגם HDMI.

יום חמישי קניתי את המכשיר.
אחרי הרבה משחקים איתו, אני יכול להגיד בוודאות, שהמכשיר הוא לא פחות ממדהים.
ריבוי משימות אמיתי. יציבות מלאה.
המכשיר טס לא משנה מה שמים עליו - סרט HD וגלישה בו זמנית עם מספר טאבים - אפילו לא לאג אחד לרפואה...
רמקולים חזקים ואיכותיים. מסך מדהים.
ללא ספק - זה הדבר האמיתי....
עם קצת אפליקציות המרקט זה הדבר הכי קרוב שיכול להחליף מחשב PC. כולל חלונות רבים צפים, ריבוי משימות וכו'. הכל חלק. אף תקיעה.

ממליץ לכולם...

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”