roypeles כתב:שמע, לך תראה אותו בחנות, תעבור עליו. אל תסמוך רק על הביקורת הזאת.
נכון תמיד מדברים על איכות הבניה של סמסונג בכל המכשירים. אבל עדיין לא נתקלתי מאנשים שסבלו שברים או דברים דומים בגלל איכות הבניה. למעט מסכים שזה אוניברסלי.
לגבי המתחרים - ההפרשים במחיר לא כאלה משמעותיים. המתחרה העיקרי הוא אסוס ויחסית לבעיות אמינות שלהם ששומעים מכל כיוון אני חושב שהוא די לוקח אותם בקלות.
ולגבי קישוריות, מה חסר לך? בלוטות 4 יש, ג'יפיאס יש, רשת מהירה, dnla. לא חושב שמשהו חסר שם.
לגבי המעטפת - זה אנדרואיד. אפשר לשים איזו מעטפת שרוצים כמו גם אפליקציות צד שלישי. מה גם שאם תעבוד אתה, היא עושה עבודה מצויינת.
תקרא שוב את הפיסקה הראשונה של הביקורת שלו - משם אתה מבין את נקודת היציאה של הבחור ואת הציפיות אותן הוא ביקש מהמכשיר. ותקרא עוד ביקורות באתרים אחרים. תריץ בגוגל. כל אתר מכובד יש חוות דעת מקצועית עליו.
ולסיכום - תציע לגיסך שילך לחנות לעבוד עליו. אני משוכנע שהוא ישנה את דעתו.
ועדיין צריך לזכור שזה לא מחשב. Pc. וזה גם לא יהיה בשנים הקרובות.
...
קישוריות-חסר מאוד USB וHDMI
הדעה לא נקבעה רק לפי הביקורת הזו, אלא לפני שמצאנו את הביקורת אמרתי לו שמהנסיון שלי המעטפת של סמסונג (שהיא ממש לא חלק מאנדרואיד) מסרסת את הטאבלטים שלהם ונותנת להם פיל קוריאני זול (ראה את התמונה של השעון המעורר, או הדיליי במעבר בין האפליקציות שפתוחות במקביל.
יש לי את הכלים לנתח מראש את הנכויות של המכשיר כי הן בדיוק אותן נכויות שהיו לו בטאבלט הקודם של סמסונג, ויצא לי לעבוד עם רוב הטאבלטים והסמארטפונים הפופולריים שיצאו בסיבוב הקודם.
איכות הבניה היא לא רק שבר אלא גם פיל ביד - לקנות צעצוע פרימיום כזה שמרגיש פחות טוב ממוצר של אסוס/אייסר ועולה פי אחד וחצי מהם זה לא רציני.
בנוסף, צריך לקחת בחשבון שהמעטפת הזו לא מכילה עברית אם קונים אותו בחו"ל (כי סאני המציאו את העברית) או אם משדרגים לו את הגרסא עצמאית (סמסונג תפסיק לשחרר לו גרסאות מהר מאוד, סמסונג ישראל עוד לפניהם) ושככל הנראה הדרייבר של רמות הלחץ על המסך כנראה נמצא בתוך הFramework של סמסונג, מה שיגרום לזה לא לעבוד אם עוברים לרום עצמאי.
אין לי שום דבר נגד סמסונג. על השולחן מולי מונחים גלקסי 1,2,3. שלושתם מכשירים מצוינים.
ב400-500$ שמבקשים על זה בארה"ב זה שוד, אז ה800-900$ שרוצים כאן הם בכלל בדיחה עצובה.