תודה
onkyo 809 בשילוב עם morel mt2
את האמת לא מצאתי מקום שמאפשר לשמוע את שני הדגמים האלה רציתי בעיקרון לדעת אם הסטליטים מספיק טובים למגבר אני מחליף את הריצפתיים שלי ואני מחפש באמת סטליטים ברמה טובה אז רציתי לשמוע את דעתכם על מורל mt2 זה גם רמקולים לא זולים באיזור ה7k
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
א) אתה חייב סאב אם אתה באמת רוצה ללכת על סאטליטים
ב) אם אתה באמת שומע 60% מוזיקה, אני אישית ממליץ לך בחום לא ללכת על סאטליטים - זה פשוט יעלה לך הרבה מאוד כסף לקנות סאטליטים שנותנים מענה טוב מספיק למוזיקה ביחס לרמקולים רצפתיים או אפילו מדפיים.
תעשה לי (ולעצמך!) טובה: גש לחנות שמוכרת את ה-MT2 עם כמה קטעי מוזיקה שאתה אוהב ומכיר היטב, ותבחן אותם מול זוג רמקולים מדפיים בחצי מהתקציב, נגיד מוניטור אודיו RX1, קוואד 11L2, פוקאל 706 ו/או מישן M62i.
ב) אם אתה באמת שומע 60% מוזיקה, אני אישית ממליץ לך בחום לא ללכת על סאטליטים - זה פשוט יעלה לך הרבה מאוד כסף לקנות סאטליטים שנותנים מענה טוב מספיק למוזיקה ביחס לרמקולים רצפתיים או אפילו מדפיים.
תעשה לי (ולעצמך!) טובה: גש לחנות שמוכרת את ה-MT2 עם כמה קטעי מוזיקה שאתה אוהב ומכיר היטב, ותבחן אותם מול זוג רמקולים מדפיים בחצי מהתקציב, נגיד מוניטור אודיו RX1, קוואד 11L2, פוקאל 706 ו/או מישן M62i.