שרשור תגובות: אוזניות CitiScape של פיליפס - השקט שנשאר

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
mta194 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1286
שם מלא: שי שלוס
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #1 

למאמר: אוזניות CitiScape של פיליפס - השקט שנשאר

תמונה
נמאס לכם מתינוקות בוכים ברכבת? לא בא לכם לשמוע שיחות פלאפון באוטובוס? אוזניות CitiScape של פיליפס כאן בשבילכם.

motico
כתב
כתב
תגובות: 1510
נתן תודות: 99 פעמים
קיבל תודות: 114 פעמים

שליחה #2 

תודה על התאור המרתק.
סקירה מפורטת ולעניין (Y)
מוטי

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

יופי של סקירה!

בהחלט מסוגל לדמיין את הסיטואציה בה השתמשת בהן, וההגדרה "לחובבי השקט שלא ממש מבחינים באיכות הצליל" היא הגדרה מוצלחת.

מצוין!

iErez
עובד טלפוניה/אינטרנט
עובד טלפוניה/אינטרנט
תגובות: 884
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #4 

סקירה מעניינת!

אני ימתין לסקירה של "חובבי השקט שכן מבחינים באיכות הצליל" ;]

המשך יום נעים לכולם ;]

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #5 

מעניין, לפי הגרף היענות בInnerfidelity שמראה תגובה לינארית ישר לסאבבאס והנחתה של עד -15 db עד ל10khz אלה אמורות להיות אוזניות באסיות וכהות למדי, זה גם מה שעולה מהסקירה באותו מקום ומרשמים אחרים שקראתי. סביר להניח שהיו פה בעיות עם חוסר התאמה של עכבה או הקלטות גרועות.

shigidar
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 434
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #6 

תודה עבור הסקירה האובייקטיבית.
[interest]הודעה מעוסק בתחום - מרטין[/interest]
תשמע, תקשיב, תהנה.
חנות המוסיקה של הצפון
www.shigidar.com

mta194 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1286
שם מלא: שי שלוס
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #7 

shigidar,

השאלה האם משווקים אותן כאוזניות מוזיקה איכותיות או כאוזניות מוזיקה לסביבה רועשת.
ורוב האנשים לא יבחינו בהבדל בין אוזניות פשוטות לטובות ללא סימני עזר.

shigidar
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #8 

הודעה מבעל עניין (הוסף על ידי מנהל):
הודעה מעוסק בתחום - מרטין
...
שלום מרטין, לא ברור לי מדוע מחקת הודעה שלי, לא היה פרסום סמוי ולא פרסום גלוי, אין באתר שלנו לא את הדגם הנבחן וגם לא את הדגם שאני חושב שהוא מעולה. פוסט אישי לחלוטין עם הבעת דעה אישית לחלוטין. אני למשל לא מוכר טלוויזיות של סוני, אבל אני יכול לכתוב את דעתי עליהם ולכתוב שטלוויזיה של XXX טובה יותר כיוון שאני גם את זה לא מוכר ... צנזורה זה בסדר וכללי האתר חייבים להיות מכובדים ואתה יודע יפה שאני מקפיד על כך. האם אין אפשרותי לחוות דעה ככל האדם? אם ידקרוני לא אדקר? :D
תשמע, תקשיב, תהנה.
חנות המוסיקה של הצפון
www.shigidar.com

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #9 

shigidar,
ראה את סעיף "עוסקים בתחום" בתקנון האתר, או ליתר דיוק, את הקטע הבא:
עוסקים בתחום אינם יכולים לפרסם את עסקיהם או לדון על מוצרים שהם מתעסקים איתם במובן שיווקי, וכמובן גם לא להביע דעה עליהם, או על מוצריהם של מתחריהם.
עוסקים בתחום יכולים לענות על שאלות טכניות על מוצרים בהם הם עוסקים, אך לא להביע דעה ערכית כלשהי.
...
ככתוב למעלה - כעוסק בתחום, אינך רשאי להביע דעה ספציפית על אף מוצר (או קו מוצרים) או להתייחס ספציפית לאיכותו של מוצר בעינייך.
ברור שיש לך דעות כאדם פרטי (ללא קשר לתחום עיסוקך), אולם כמשווק וכמישהו שעובד מול יבואנים, אין אפשרות ליצור את ההפרדה הזו.

shigidar
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #10 

זה בדיוק העניין אורי,
אני לא מתעסק בדגמים האלו במובן שיווקי וגם הם לא מתחרים שלי ... ולכן הבעתי דעה ככל אחד אחר מן הישוב. אחרת עבור מי היתה הסקירה? רק עבור ה"לא עוסקים בתחום". ברור לחלוטין שאנו ה"עוסקים בתחום" ניזונים גם מביקורות ומאמרים כמו זה לדוגמא, הרי לא מצופה מאיתנו לבדוק באופן אישי כל דגם אוזניות או כל כבל שאנו מוכרים, מספיק שאני בודק רסיברים ורמקולים. דומה הדבר לנהג מירוצים פורמולה שנוהג בפרארי שמונעים ממנו להביע דעה על נהיגה במכוניות של סובארו בכביש ציבורי. הרי אני כעוסק בתחום, דואג כל הזמן להתעדכן, לקרוא על החידושים, ללכת לכנסים ותערכות, להתנסות במוצרים, כיוון שפרנסתי תלויה בכך וגם כיוון שהתמזל מזלי ואני עוסק בתחום שאני אוהב ומבין בו אז אני מנוע מלהביע דעה באופן אובייקטיבי לגבי מוצר שאני לא עוסק בו? סביר להניח שידיעותי בתחומים הרלוונטיים רבים משאר האוכלוסיה ואולי אני יכול תרום משהו לדיון בפורום מכובד זה.
תשמע, תקשיב, תהנה.
חנות המוסיקה של הצפון
www.shigidar.com

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #11 

אלכס,
לצערי - כן. היותך עוסק בתחום מונעת ממך מלהביע את דעתך האישית בנוגע למוצרים מהתחום בו אתה עוסק.

הדוגמה של נהג הפורמולה אינה השוואה נכונה.
יותר נכון יהיה להגיד שסוחר רכב, שמייבא גם דגמים של פרארי (אבל גם של סובארו), יעיר על רכבי פורמולה אחד של החברה. נכון שהוא לא מייבא את הסדרה הזו - אבל הוא כן עובד מול היבואן ועל כן עלולים להיות אינטרסים (גם אם לא מכוונים) שיהיו מעורבים בדיון - והקוראים לא יהיו מודעים לאינטרסים האלו.

אם היית עוסק בתחום הבית החכם בלבד, היית אולי יכול לדבר על אודיו, אבל זה לא המצב. מכיוון שאתה כן משווק אוזניות, ובכך יש לך אינטראקציה עם יבואנים ויש לך עמדה מסוימת שאינה אובייקטיבית (ולא משנה אם אתה משווק את הדגם המדובר או לא), אז אינך יכול להביע באתר חוות דעת - ולו רק כדי לא ליצור ספק אצל הקוראים האם מדובר בהערות של משווק או שלא.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”